Καλό....![]()
συμφωνω.
αλλα καλυτερος ειναι ο βαλβερδε
, , . .
( 1883-1957 , )
Καλό....![]()
... there's no such thing as "too much"...
kouzoulo (16-04-10)
stelios-7- (16-04-10)
Τώρα που με την ΑΜΚ και την εξαιρετική οικονομικη χρονιά η ομάδα έχει έρθει ισα βαρκα ισα πανιά ο Κόκκαλης έχει 2 επιλογές αν πάρουμε την 1η θέση στα πλει ωχ
1.Να ρισκάρει το καλοκαίρι σπρώχνοντας πολλά λεφτα για μεταγραφές,15-20 εκατομμύρια,με την προσδοκία να περάσουμε στους ομίλους του Τ.Λ. και να τα βγάλει από εκεί.Ταυτόχρονα θα έχει ενισχύσει την ομάδα και θα έχει πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει τα λεφτά των ομίλων της σεζόν 11-12.
2.Να κινηθεί στους περσινούς ρυθμούς με μπάτζετ 3-4 μύρια,χαμηλά συμβόλαια,προώθηση νεαρών ίσως και δανεικούς πάικτες γνωρίζοντας οτι οι ελπίδες να μπεί στους ομίλους είναι ελάχιστες με αντιπάλους ομάδες από Αγγλία-Ῑταλία-Ισπανία-Γερμανία.Έτσι θα συγκρατήσει τα οικονομικά και δεν θα δημιουργηθεί πάλι άνοιγμα.
Την επόμενη χρονιά τα έσοδα της ομάδας θα είναι ελάχιστα καθώς έχουν ήδη προεισπραχθεί τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου και κάποιες άλλες χορηγίες.Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν και τα λεφτά των ομίλων οπότε τα έσοδα περιορίζοντε δραματικά,ότι βγεί από τα διαρκείας,τα απλά εισητήρια και το γιουρόπα.
Προσωπικά δεν πιστεύω οτι θα προτιμήσει να κάνει μεγάλα ανοίγματα το καλοκαίρι και θα δούμε κινήσεις όπως οι περσινές.Ας είμαστε προετοιμασμένοι.
Προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνει μεταγραφές γιατί υπάρχει οικονομική κρίση και τα διαρκείας είναι ακριβά (που μεταξύ μας, πρέπει να μειωθούν οι τιμές φέτος). Θεωρώ πολύ δύσκολο να πουληθούν τόσα διαρκείας και φέτος και αν δεν φέρει κανένα αξιόλογο προπονητή και δεν κάνει και μεταγραφές, ακόμη χειρότερα.
. . . . .
μετά από αποχή αρκετών ημερών .. επέστρεψα και διαβάζω πως ... ΠΑΛΙ ... ο Σωτήρας το πήρε πάνω του ...
χα χα χα χα
- , !!!
..
εγω το καλοκαιρι μου παντως θα το περασω χαλαρα
παραλια...
δεν περιμενω τιποτα..
αυτο που επαθα τα χριστουγεννα με τον μπεν αρφα δεν το ξανα παθαινω
ειχα καει στο pc να διαβαζω αν ερχεται η δεν ερχεται
ρε αντε γεια.
, , . .
( 1883-1957 , )
Aυτό φτιάχνει εύκολα,λίγο ο Πρωταθλητής με τον κυρ πρόεδρο,λίγο ο Σάββας,λίγο τα υπόλοιπα τσιράκια που θα γεμίζουν τον κόσμο με ψέυτικες ελπίδες για το μπαμ του προέδρου και τα διαρκείας θα γίνουν καπνός.
Πέρυσι με Κετσπάγια και 0-ΜΗΔΕΝ μεταγραφές εξαντλήθηκαν μέσα Ιούλη.Γιατί να μη γίνει και το ίδιο φέτος?
Το ιδιο πιστευα και εγω περισυ! "Δεν μπορει να μην παρει παιχτες" ελεγα μεχρι σχεδον και το τελος Σεπτεμβριου.
Και μαλιστα παταγα στο γεγονος οτι δεν μπορει να αφησει την ομαδα ξεβρακωτη απο τη στιγμη που ο πρωταθλητης μπαινει απ' ευθειας στους ομιλους και αρα βαζει ζεστα ζεστα 20-25 μυριακα!
Αλλα διαψευστηκα δυστυχως.
Πολυ φοβαμαι πως θα εχουμε μια απο τα περσινα.
Αντε και να ειμαι αισιοδοξη λιγο και να πω λιγο καλυτερα απο τα περσινα αφου δεν θα φερει προπονητη τον Τιμουρη.
Παντως τα διαρκειας ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ νομιζω θα τα πουλησει, οπως καθε φορα αφου η καψα του γαυρου να βλεπει την ομαδα ειναι τετοια που δεν κολλαει πουθενα.
, .
kritikia (16-04-10)
παρτε διαρκειας να βλεπετε τον ντιογκο να κανει βουτιες
και την ξανθη να περνει χ μεσα στο καραισκακη,να χανουμε απ τον μπαοκ και απ την αεκ
τα ιδια θα εχουμε και του χρονου
, , . .
( 1883-1957 , )
να ρωτήσω εγώ ο άμπαλος ;;
ο πρόεδρας θα τα κάνει όλα ... πάλι ... φέτος ;;;
- , !!!
..
smageo (16-04-10)
Bookmarks