Enan megalo agwnistiko xairetismo apo emena sygavroi!!!!
Den pistevw oti na exw "poinikes" kyrwseis an pw oti 8elw to kalo tou 8rylou? :P![]()
PAME GERA RE OMADARA...........DOUBLE!!!!!
PS: oksw oi tsatsoi!
Οποιος έχει κάποια πρόταση - απορία - παράπανω για την λειτουργία του forum και του site του Red-Dna ας γράψει και θα απαντήσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandragon : 04-07-07 στις 00:43
Enan megalo agwnistiko xairetismo apo emena sygavroi!!!!
Den pistevw oti na exw "poinikes" kyrwseis an pw oti 8elw to kalo tou 8rylou? :P![]()
PAME GERA RE OMADARA...........DOUBLE!!!!!
PS: oksw oi tsatsoi!
Kαλώς ήρθες φίλε μου.Ποινικές κυρώσεις μόνο στους αλλόθρησκους και στα φασιστοειδή.Οχι στους γαύρους.Αρχική Δημοσίευση από Eric
![]()
ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ,ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...
Kαλώς ήρθες φίλε μου.Ποινικές κυρώσεις μόνο στους αλλόθρησκους και στα φασιστοειδή.Οχι στους γαύρους.Αρχική Δημοσίευση από thrylos
[/quote:7ac499b371]
Na eisai kala file!!! Kalws sas brika!!! ;)
OK.....oxi kyrwseis stous gaurous........elpizw mono stous gabroys!!!
Καλορίζικο παιδιά, καλώς σας βρήκα. :P
Καλώς ήρθες Λεωνίδα.Αρχική Δημοσίευση από Λεωνίδας Μάρκογλου
ενα μεγαλο καλωσωρισμα στα νεα μας μελη
alx_nunez (05-01-08)
kaloriziko paidia, kalh arxh
Καλώς σας βρήκαμε παιδιά. Ολοι για το Θρύλο!!
alx_nunez (05-01-08)
καλώς με βρήκατε :P![]()
χαλασμένο είναι το biard αυτό? κανω ποστ και μου το δημοσιεύει αμέσως!!!!
α δε παίζω! δεν έχει πλοκή έτσι και αγωνία!!!
Να το δυσκολέψουμε ρε Wappy γιατί πολύ σε ... θέλουμε στο παιγνίδι μας;; Ενα banάκι για αρχή;;;
Αλλά άσε καλύτερα θα κανουμε μπανάκια το καλοκαίρι... :P :P :P![]()
σαν ενας απο του διαχειριστές του forum, ζητάω χιλιάδες συγνώμη για το λάθος αυτό. Θα διορθωθεί άμεσα, ώστε όλοι όσοι θέλουν να υποβάλλουν ένα ποστ να συμπληρώνουν πρώτα τα ακόλουθα:Αρχική Δημοσίευση από Wappy
α) αριθμός μέλους
β) πιστοποιητικό φρονημάτων
γ) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
δ) φορολογική ενημερώτητα
ε) Φωτοτυπία της ταυτοτήτας τους
και μετά, αφού ελεχθεί απο την νομική μας ομάδα, πάρει εγκριση απο την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου, και το εγκρίνει και ο Πάπας
τότε τελικά να παίρνει το δρόμο του και να δημοσιεύεται.
Οι νέοι αυτοί κανόνες θα ενεργοποιηθούν σύντομα, ως τότε θα κλειδώσουμε όλα τα θέματα, όλους τους χρήστες και αν είναι δυνατόν και όλο το INTERNET μέχρι να διορθωθεί η ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση.
και πάλι ζητάμε συγνώμη
PanDragon
σαν ενας απο του διαχειριστές του forum, ζητάω χιλιάδες συγνώμη για το λάθος αυτό. Θα διορθωθεί άμεσα, ώστε όλοι όσοι θέλουν να υποβάλλουν ένα ποστ να συμπληρώνουν πρώτα τα ακόλουθα:Αρχική Δημοσίευση από PanDragon
α) αριθμός μέλους
β) πιστοποιητικό φρονημάτων
γ) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
δ) φορολογική ενημερώτητα
ε) Φωτοτυπία της ταυτοτήτας τους
και μετά, αφού ελεχθεί απο την νομική μας ομάδα, πάρει εγκριση απο την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου, και το εγκρίνει και ο Πάπας
τότε τελικά να παίρνει το δρόμο του και να δημοσιεύεται.
Οι νέοι αυτοί κανόνες θα ενεργοποιηθούν σύντομα, ως τότε θα κλειδώσουμε όλα τα θέματα, όλους τους χρήστες και αν είναι δυνατόν και όλο το INTERNET μέχρι να διορθωθεί η ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση.
και πάλι ζητάμε συγνώμη
PanDragon[/quote:6960bb98c4]
Aλήθεια πως δεν το ειχα σκεφτεί αυτό;;; :P
σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και το ενδιαφέρον σας καθώς και για την άμεση και πολύ θετική απάντησή σας!
αναμένω αυτές τις μικρές διορθώσεις και λεπτομέρειες για ένα πιό δημοκρατικό, πολλυσυλεκτικό και άμεσο φόρυμ!
βούλωσας! :p
Σε πείραξε η πολύ ελευθερία έτσι φίλε Wappy?
ε ναι ρε συ λεο! φρικάρω να πατάω το "υποβολη" και να βλέπω αμέσως δημοσιευμένο το ποστ μου!
χωρίς μια δεύτερη γνώμη? έτσι φόρα παρτίδα? κι αν κάνω κάποιο λάθος? να μην το διορθώνει πρώτα κάποιος που ξέρει???
εγώ το λέω υπευθυνότητα αυτό!!!
Είναι ντροπή σας κύριοι διαχειρισταί του site να έχετε ένα forum ξεφραγο αμπέλι...και θέλετε φαντάζομαι να έχει κόσμο το "κατάστημα"? Πως αγαπητοί μου θα σκεφτεί σοβαρά να γράψει ο "αγνός [*** διορθώνεται απο τον Διαχειριστή: διαγράφεται η λέξη 'αγνός', αντικαθιστάται με την λέξη 'έβγας' λόγω υποχρεώσεων στο σπόνσορα ****] φίλαθλος" όταν θα ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχθεί απάντηση σε real time και χωρίς έλεγχο εκ των προτέρων ???![]()
Που τα είδατε μωρέ αυτά τα νέα ήθη και τα ασπαστήκατε ? Σα δε ντρέπεστε λιγάκι λέω γω...![]()
Τα σέβη μου και την καλημέρα μου...![]()
χμμ μάλλον αυτά που έγραψα είχαν επιπτώσεις...ξαφνικά το forum κοκκίνησε ανευ προειδοποίησης...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Αισθητή βελτίωση αλλά μην το παίρνετε και πάνω σας...είμαι αρκετά θυμωμένος μαζί σας !!!![]()
![]()
κανα ρολογά καλό έχουμε? το φόρουμ πάει μία ώρα πίσω!!!
αίσχος!!! δε φτάνει που υπάρχει ασυδοσία στα ποστ, φαίνονται κιόλας ότι τα γράφουμε και μία ώρα πίσω!!!!
ελπίζω να εγκριθεί και να δημοσιευτεί το μήνυμά μου....
edit : λάθος... άκυρο το τελευταίο... ξεχάστηκα... :P
Bookmarks