Να υπενθυμίσω εδώ, ότι δεν είμαστε παιδαγωγοί, δεν μας ενδιαφέρει η άσκηση του λειτουργήματος του ψυχολόγου και πολύ περισσότερο να θεραπεύσουμε κανέναν.
Όποιος νομίζει ότι εμείς συσκεπτόμαστε μεταξύ μας, σε οποιονδήποτε συνδυασμό για το πώς θα σας τη σπάσουμε ή πώς θα σας την πούμε, σας διαβεβαιώ, για τους περισσότερους που ξέρω από εδώ μέσα, ότι κανενός δεν του ξύνεται η κλάπα να μπει εδώ για να κάνει τον έξυπνο σε οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο να υπάρχει και οργανωμένο σχέδιο εναντίον ορισμένων στόχων.
Όταν γράφονται ανακρίβειες (sic), ατεκμηρίωτες θέσεις και απόψεις που έχουν αποδειχτεί από τα γεγονότα λανθασμένες, θα υπάρχει και ένα σχετικό τζέρτζελο και όσο να 'ναι, δεν έχω καμία διάθεση να εφαρμόσω ημι-αυτόματο off-side στην εφαρμογή των κανόνων.
Όποιος δεν μπορεί να το αντέξει και να απαντήσει κόσμια, ας έχει την αυτο-εκτίμηση να αποχωρεί μόνος του. Δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα να στέλνω κόσμο διακοπές, αλλά έχω και μία ενσυναίσθηση και ντρέπομαι όταν αναγκάζομαι να διώχνω κάποιον σαν ανάξιο για συνομιλητή των υπολοίπων.
Κόσμος που γράφεται και θέλει να γράψει υπάρχει και έχει αποδείξει ότι δεν έχει καμία διάθεση να διαβάζει αφοριστικές κριτικές κατά πάντων και επαναλαμβανόμενα αρχαία αστεία του φόρουμ.
Bookmarks