Είμαι μέσα. Μπράβο Βοσκέ! Καλή δουλειά και λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Πιλότε, είσαι έτοιμος για explicit flight με τον Γερμανό άρχοντα;![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (11-09-24)
Μόνο εγώ έχω πέσει σε μαύρη τρύπα στο θέμα του Ελ Κααμπί; Προσπαθώ να πάω απ' τη σελίδα 22 στην 23 και με ξαναβγάζει στην 22.
differance (04-10-24), panahs7 (04-10-24)
Τώρα πλέον δεν πάει στην επόμενη σελίδα ούτε με νέο post. The plot thickens.
giovanni#10 (26-11-24), Nikolaos_Kokkinos (25-11-24), Paneas (25-11-24)
Μην είσαστε ξενέρωτοι ρε - προσπαθήστε να ποστάρετε σοβαρά αυτό που θέλετε, ή απάντηση σε κάτι που υποψιάζεστε ότι λένε στην επόμενη σελίδα, για να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή ένα άλλο είδος διαλόγου - μπορεί και να σας αρέσει περισσότερο από όσο του φαίνεται αρχικά... Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν μιλάς σε εμένα στον πληθυντικό θα σε πάρει ο διάλος εδώ, παραλαβή από την επιχείρηση. Αν νομίζεις ότι ρωτήθηκε κανείς μας για τεχνικό θέμα και είχε και άποψη, θα του πω να στείλει courier να σε παραλάβει για να σε στείλει στην έδρα του.
Δλδ δε τη γλυτωνω οπως κ ναχει![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παιδιά παίζει να γίνει τίποτα με το φόρουμ και τις σελίδες που σκαλώνουν; Είναι πολύ εκνευριστικό. Φτιάχνουμε το ένα και παρουσιάζεται άλλο κουσούρι.
Paneas (Χθες)
Γιατί δεν τους λες επιτέλους, ότι για εμάς δουλεύει μία χαρά; Ως πότε θα σπάμε πλάκα με αυτό;;;
drizzt (Χθες), Nikolaos_Kokkinos (Χθες), panahs7 (Χθες), Paneas (Χθες)
Μήπως δεν έχει ντρίγκι ντράγκα το τηλέφωνο;
Bookmarks