Εισαι η μόνη που την διαβάζει...
Την υπογραφή σου την διαβάζει κανείς ή στραβώθηκα κι άλλο;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Εισαι η μόνη που την διαβάζει...
Πώς μπορώ να βάζω στα ποστ μου εικόνες που έχω αποθηκευμένες στον υπολογιστή μου;
A'.
Οταν γράφεις το ποστ (οχι στο quick edit) έχεις στο πάνω μενού ένα συνδετήρα, δίπλα στα smilies, το πατάς και
Διαχείριση Συνημμένων Αρχείων
Upload File from your Computer
Αναζήτηση (διαλέγεις την εικόνα) / Ανέβασμα / ΚΛΕΙΣΙΜΟ
και η εικόνα είναι συννημένη (όπως αυτή που έχω εγώ βάλει εδώ)
B'.
Άλλος τρόπος είναι είτε να έχεις το λινκ (απο κάποιο άλλο site) είτε να ανεβάσεις την εικόνα σε ενα site που κανει free hosting για εικόνες όπως το imageshack.us και να βάλεις το λινκ
Απλώς πατάς το εικονίδιο με το βουνό (κάτω απο το αριστερό βελάκι - 2η γραμμή στο πάνω μενού) πχ η παρακάτω φωτό:
![]()
OK, ευχαριστούμε
Αν πατήσετε πάνω στο όνομα σας στο
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]: ΧΧ (Χ μέλη & Υ επισκέπτες)
xxxxx , yyyyy
και δείτε στο προφίλ σας το παρακάτω:
------------------
Εμφάνιση προφίλ: χχχχχχ
χχχχχχχ![]()
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ
------------------
αυτο σημαίνει ότι o Λογαριασμός σας δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, και δεν ειναι ενεργός! Για να γίνετε ενεργό μέλος στο Red-Dna Forum (και να μπορείτε να γράψετε, να χρησιμοποιήσετε τα Προσωπικά μυνήματα και άλλα πολλά) πρέπει να επιβεβαιώσετε το email σας κάνοντας click στο link που υπήρχε στο "welcome email" που σας στείλαμε.
Αν χάσατε ή δεν λάβατε ποτέ αυτό το μύνημα, παρακαλώ πηγαίντε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για να σας αποσταλεί ένα άλλο email ενεργοποίησης. Αν το email σας είναι λάθος, κάντε κλικ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και συμπληρώστε την φόρμα ώστε κάποιος απο τους administrator να σας βοηθήσει.
Εγώ το πατάω και μου λέει ότι είμαι υπέροχος, μοναδικός και πρέπει να μου δώσετε πολλά λεφτά... άρα οκ είναι...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Πανο εχει προβλημα το φορουμ... κατι γραφει για λεφτά λεει ο Αντρεας...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το μόνο ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα που έχω ειναι πως τώρα τελευταία ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ με τον Ι.Ε.7 ενώ στις αρχές μπορούσα.
Ειμαι λοιπόν αναγκασμένος από σήμερα 4 Δεκεμβρίου να χρησιμοποιώ τον FIREFOX 2 τον οποίον παρεπιπτόντως ΔΕΝ γουστάρω καθόλου σε αντίθεση με τον μισό πλανήτη που τον χρησιμοποιεί.
Γιατί δεν μπορείς να γράψεις με IE7; Τι πρόβλημα σου εμφανίζει; Κι εγώ ΙΕ7 έχω και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα...
Οχι βρε παιδιά δεν ειμαι πρωτάρης,άλλωστε ΟΧΙ μόνον έγραφα με Ι.Ε.7 όπως και με τον Ι.Ε.6.
Σε ΟΛΑ τα ΦΟΡΑ μπορώ και γράφω με τον 7 εκτός απ'ο εδώ.Ασε που αν τον έκοβα με FireWall Δεν ΘΑ έμπαινα ΠΟΥΘΕΝΑ.
Οι ρυθμίσεις του 7 ειναι οι Default.
Πάντως αυτό που μου δημιουργεί ειναι πως οπως τώρα που χρησιμοποιώ τον "Αναθεματισμένο" FIREFOX 2 και το παράθυρο της "Γρήγορης Απάντησης" ειναι ενεργό με τον Ι.Ε.7 ειναι Ανενεργό.
Με απλά λόγια ΔΕΝ μπορώ να γράψω τίποτα.
Αν κάποιος εχει καμμιά ιδέα ας την πεί διότι εχω "ΦΡΙΚΑΡΕΙ" μιά και συμβαίνει ΜΟΝΟΝ με αυτό το ΦΟΡΟΥΜ.
Αν ομως σερφάρεις ΜΟΝΟΝ με τον Ι.Ε.7 χωρίς να χρησιμοποιείς ΟΥΤΕ τον OPERA or FIREFOX 2,και αν αυτό το κάνεις για καμμιά 10-15 μέρες ΜΑΧΙΜΟΥΜ,τότε ίσως να δεις και εσύ αυτό που βλέπω εγώ.
Δλδή όταν πάω να γράψω τότε είτε στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ είτε αλλού θα ανακαλύψεις πως τα παράθυρα ειναι "Ανενεργά"
Μόνον να κολλήσω απάντηση (όπως τώρα) μπορώ με τον Ι.Ε.7.
Αυτά τα λίγα.
Περίεργο πάντως αυτό... το δοκίμασα και ήταν οκ και σε μένα...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Επαναλαμβανω φιλε μου κοιτα να δεις μηπως καποιο firewall που εχεις στον υπολογιστη σου κοβει τις προσβασεις στο RED DNA...ειναι η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να σκεφτω μιας και εισαι ο μοναδικος που εχει προβληματα.
Υ.Γ
Αυτο με τις 10-15 μερες δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση...τι ειναι γαλα και ληγει;![]()
To μόνο που θυμάμαι εγώ ειναι : Πριν κάνω το ΦΟΡΜΑΤ πριν τις 15 μέρες που λήγει το γάλα και το γιαούρτι!!!! Κατέβασα και εγκατέστησα τον Ι.Ε.7 και ολα πήγαιναν μιά χαρά.Οταν όμως για λόγους που ΔΕΝ ενδιαφέρουν το ΦΟΡΟΥΜ έκανα το ΦΟΡΜΑΤ οπου για όσους ΔΕΝ το ξέρουν τους εννημερώνω πως σου κατεβάζει τον Ι.Ε7 με τα σχετικά Updates του τότε αρχισα να εχω αυτές τις δυσκολίες.Και κάτι ακόμα ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ FIREWALL διότι αν σας έκοβε τότε ΔΕΝ θα μπορούσα να κολλήσω αυτήν την απάντηση οπως και αρκετές ακόμα με τον 7.
Φιλικά.
Υ.Γ. Α και κάτι ακόμα που θα το αντιμετωπίσετε οταν κάνετε ΦΟΡΜΑΤ.Μέσα σε 2 μέρες έκανα 4 φορματ σε κάποια μηχανήματα ΛΟΙΠΟΝ το παράξενο ειναι πως την 1η μέρα στο δικό μου μου κατέβασε τον ΜΕDIA PLAYER 10 και από την επόμενη ΔΙΝΕΙ τον 11 και ΜΟΝΟΝ αυτόν.Μιλάω πάντα για αυτους που ΔΕΝ εχουν τα Κλόπυ.( Οχι τα Original).
Θυμισέ μας ποιο βίντεο είναι αυτό ....
Μαλλον το καλοκαίρι με την αλλαγή του server κάποια βίντεο μετακινήθηκαν και για αυτό έχουμε το πρόβλημα.
Bookmarks