Είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης.
Είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχω μοιράσει 28 κόκκινες σε μία εβδομάδα... Και περιμένω κι άλλους να ξεμυτίσουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ή γυμνή φωτογραφία και το ένα πόδι στον αέρα??
Όσο καιρό το θυμάμαι το φόρουμ (απο το 2009 που πρωτομπήκα) έτσι ήταν. Λίγοι εγγεγραμμένοι και ΠΟΛΛΟΙ επισκέπτες. ¨Ενα λογικό νούμερο είναι 10 χρήστες και μέχρι 20 φορές περισσότεροι επισκέπτες μετά από μεγάλους αγώνες. (έχω δει μαξιμουμ και 370 μια φορά) Αλλά πάνω από 1000 επισκέπτες είναι παράλογο και βαραίνει αφόρηρα το φόρουμ. Εδώ στη Γερμανία ψήνω καφέ μέχρι να ανταποκριθεί πολλές φορές.
Το χιλιάρικο σε συνδεδεμένους αναγνώστες, το ξεπεράσαμε σχετικά πρόσφατα: Καλοκαίρι στη χρονιά του Μίτσελ, είχαμε ρεκόρ 750...
Μάθανε ότι έχουμε πιλότους και γυμναστηριακούς 27χρονους στο φόρουμ και πλάκωσαν και από το παραπέτασμα...
Σας στέλνουν κανένα μήνυμα, ή μόνο μάτι σας παίρνουν;;;
σιγουρα ρε? μηπως ειναι βαζελοι με περουκες κ στρινγκ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι ρε... Όλες μυρίζουν μπακαλιάρο από την Βαλτική και Μπορς...
Αλιεξανδρος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Προτείνω να κλειδωθούν όλα τα "σημαντικά" θέματα, όπως πχ των αγώνων και των διοικήσεων, για νέους χρήστες, μέχρι να πιάσουν ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αριθμό ποστ. Δε γίνεται να μπαίνει ο κάθε χαβαλές, με 1-2 ποστάκια μετά από ήττες, για να μας βγάζει τον καρκίνο.
συμφωνώ απολυτα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αν ήταν να διαβάζουμε αυτά που περιμέναμε, γράφαμε και μόνοι μας...
Αντιλαμβάνεστε ότι είναι αδύνατον να βάλουμε όρια και πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινούνται οι απόψεις που διατυπώνονται και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τον χρόνο...
panahs7 (08-03-24)
Για αρχή ήθελα να το αποφύγω αυτό, αλλά ο πιλότος δεν με αφήνει:
Ξεχάστε ότι μιλάμε μαζί, ξεχάστε τί κάνει ο καθένας μας εδώ μέσα... Έχετε αυτόν τον σέρβερ και ιδρώνετε να γράψετε εσείς, που έχετε και μία ανάγκη παραπάνω...
Εντάξει μέχρι εδώ;;;
Θα πείτε, τώρα, εσείς, σε άνθρωπο, που μόλις ήρθε, να παλέψει κατ' εξακολούθηση να γράψει μία - δύο γραμμές κείμενο για έναν συγκεκριμένο αριθμό ποστ, για να κερδίσει το προνόμιο να σχολιάσει τον Ρέτσο; Αν το πείτε εσείς και αυτός το κάνει, τον κρατάτε μετά τον συγκεκριμένο χρήστη σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δεν αισθάνεστε ότι πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο είδος βοήθειας για τον συνάνθρωπο; Και θα βρίσετε τον Hayate ρε; Αλήθεια ρε;;;
Επειδή δεν θυμάμαι να έχετε ερωτηθεί πρόσφατα, κοιτάξτε λίγο τα θέματα της Γενικής Συζήτησης και προτείνετε αν σας λείπει κάτι ή αν περισσεύει οτιδήποτε από τα υπάρχοντα, για να φτιάξουμε και αυτήν την γωνία και να μην πηδάμε αλλά θέματα ή μπλέκονται τα μπούτια με τα γιαούρτια στο Off-topic ειδικά όταν εκτελούνται μεταφοραί...
Το θέμα των μεταγραφών είναι μόνο του Ολυμπιακού και όχι γενικά;
Ναι... Απλά, δεν βρίσκω σοβαρό λόγο να ανοίξει θέμα για τις μεταγραφές άλλων ομάδων.
Είναι στην κατηγορία που συζητάμε θέματα για την ομάδα (προπονητής, διοίκηση, προετοιμασία) και καλό είναι να μην τα διανθίζουμε με περιπτώσεις που δεν αφορούν την ομάδα, για να είναι στοχευμένη η συζήτηση...
Bookmarks