-
Προετοιμασία της σεζόν 2024-25
Στην Ολλανδία η προετοιμασία για την νέα σεζόν
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σεζόν με την ιστορική κατάκτηση του Conference League, ωστόσο έχει βάλει ήδη μπροστά τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν πως το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, κοντά στο Ρότερνταμ. Δεν είναι ακόμη γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες, ωστόσο υπολογίζεται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει φέτος ευρωπαϊκά προκριματικά, καθώς θα συμμετάσχει στο League Stage του Europa League, το οποίο εκκινεί 25-26 Σεπτεμβρίου. Αντιθέτως, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την έναρξη της Stoiximan Super League, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου.
-
Απάντηση: Προετοιμασία της σεζόν 2024-25
Δε θα κάνουμε προετοιμασία στα τρία πέντε πηγάδια; λευκή πετσέτα
-
10 η 12 Ιουλιου θα ξεκινησει η προετοιμασια.
-
Με ενάμιση μήνα προετοιμασία θα ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα; Και αν πέσουμε με το βάζελο μέσα την πρώτη αγωνιστική;;;
-
Παράθεση:
Με ενάμιση μήνα προετοιμασία θα ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα; Και αν πέσουμε με το βάζελο μέσα την πρώτη αγωνιστική;;;
ουτε εναμισης δεν ειναι. 12 Ιουλιου αρχιζουμε 17 Αυγουστου παιζουμε. (ορίστε φοβερο ξεκινημα για γκρινια)
-
Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κλειδάριθμος να μη βγάζει ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές. Μη το δένεις και κόμπο όμως.
-
Ενώ άμα κληρωθούμε, θα το παίξουμε νομίζεις...
-
Ντέρμπι? Ποιο ντέρμπι? Ο κυπελλούχος Ευρώπης δεν θεωρεί ντέρμπι τα παιχνίδια με τις απλές ομαδούλες mnx:
-
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζουν τη Νότιγχαμ στις αρχές Αυγούστου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πριν την έναρξη της νέας σεζόν, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα που θα ανακοινώσουν το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών που θα δώσουν.
-
Η Νότιγχαμ θα είναι η Προοδευτική της επαγγελματικής ομάδας...
-
Άσχετο με το θέμα αλλά τώρα μου ήρθε. Μήπως τιμής ένεκεν πρέπει να φτιάξουμε ένα χωριστό θέμα Τεχνική Υγεσια - Μεντιλιμπαρ; να μην είναι στο ίδιο θέμα με τον... Χασι ας πούμε;
-
Καλημερα, καλα, ασε να χρονισει πρωτα κ μετα :s6vhaha:
-
Να το σκεφτούμε λίγο, η συντακτική ομάδα, να δούμε ποιόν λόγο θα βάλουμε πάνω - πάνω, για να μην το κάνουμε, γιατί έχω δύο - τρεις λόγους πρόχειρους.
-
Παράθεση:
Να το σκεφτούμε λίγο, η συντακτική ομάδα, να δούμε ποιόν λόγο θα βάλουμε πάνω - πάνω, για να μην το κάνουμε, γιατί έχω δύο - τρεις λόγους πρόχειρους.
Το λέω επειδή είτε θέλετε είτε όχι, είναι ο πλέον πετυχημένος. Καλό θα είναι να υπάρχει στο αρχείο ως ανεξάρτητο θέμα.
-
Να δούμε τί μεταγραφές θα κάνει, γιατί μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουμε άλλο το Νοέμβριο, λέω εγώ;;;
-
Πω αυτή η slow news φάση μου σπάει τ αρχιδια.. Θέλω ανανεώσεις, μεταγραφές, παρουσιάσεις φανέλας, ΤΟ ΤΕΛΩ ΑΝΝΙΤΑ!
-
Παράθεση:
Πω αυτή η slow news φάση μου σπάει τ αρχιδια.. Θέλω ανανεώσεις, μεταγραφές, παρουσιάσεις φανέλας, ΤΟ ΤΕΛΩ ΑΝΝΙΤΑ!
Kατσε πισω, βαλε ζωνη και απολαυσε το.
Ειναι αλλιως να τα περιμενεις ολα αυτα ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, δεν ειναι το ιδιο με αλλες χρονιες!
-
Παράθεση:
Kατσε πισω, βαλε ζωνη και απολαυσε το.
Ειναι αλλιως να τα περιμενεις ολα αυτα ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, δεν ειναι το ιδιο με αλλες χρονιες!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
-
-
Καλά κάνεις, για κλάματα είναι....
-
Κουτσίδης, Μπακούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος και Μ. Κωστούλας στην προετοιμασία. Τον δεύτερο δεν τον περίμενα, σωστή σε κάθε περίπτωση η απόφαση.
-
Από αυτούς που έχω δει Παπακανέλος και Κωστούλας μου έκαναν τρομερή εντύπωση, όπως και το εξτρέμ ένα κοντό παιδάκι που δεν θυμάμαι το όνομα του. Να είναι ο Κουτσίδης??
-
Ο Κουτσίδης είναι ψηλός κεντρικός αμυντικός, μάλλον τον Πνευμονίδη εννοείς.
-
Μια χαρά. 5 παίκτες στην προετοιμασία με στόχο λογικά να μείνουν στο ροστερ της βασικής ομάδας οι 3.
-
Άμα ήταν 10, στο τέλος θα ήμασταν όλοι σίγουροι ότι δεν θα έμενε κανένας... Όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός, τόσο πιο πιθανό είναι να δούμε και κανέναν να παίζει κάποτε...
-
Έκλεισε και το φιλικό με Ρόμα στις 3 Αυγούστου στη Ρώμη. Συνοψίζοντας μέχρι τώρα έχουμε:
3/8 : Ρόμα (έξω)
8/8 : Νότιγχαμ Φόρεστ (μέσα)
Ο θείος έχει ζητήσει 8 δυνατά φιλικά αν είναι εφικτό, 4 μέσα, 4 έξω, κοπιάροντας στην ουσία όσο γίνεται το νέο φορμάτ στα ευρωπαϊκά. Το πρόγραμμα των εκτός θα συμπληρωθεί λογικά στην Ολλανδία που θα γίνει η προετοιμασία.
-
Συνήθως μόνο ένα φιλικό δίνουμε στο Φάληρο, το τελευταίο χρονικά. Το οποίο λογικά θα είναι αυτό με Φόρεστ στις 8/8.
-
Έχω πάντως την εντύπωση ότι τα επόμενο και τελευταίο από αυτό, θα είναι κανένα ημι-επίσημο στο Ρέντη με κανέναν Ιωνικό, γιατί δυσκολεύομαι να βρω πρωτάθλημα της προκοπής που δεν ξεκινάει μέχρι τις 15 και να έχουν χρόνο οι ομάδες για φιλικό στην έδρα τους...
-
Να κάνουν και στην Κύπρο φιλικό με ΑΠΟΕΛ ή Πάφο, να πάρουν και τα κύπελλα μαζί.
-
Το κύπελλο μόνο, με συνοδεία, μπορεί να πάει και δικαίωμα της διοίκησης είναι να το κάνει, εφ 'όσον ξεκίνησε όλο αυτό (και με την επιφύλαξη να επιτρέπεται να βγει το τρόπαιο εκτός ελληνικής επικράτειας - γιατί νομικά η Κύπρος είναι άλλη χώρα)...
Με την ομάδα μαζί, για φιλικό, ακόμα και στην Μυανμάρ θα ντρεπόντουσαν να το κάνουν...
-
Για το φιλικό με Άγιαξ δεν λέτε τίποτα ε; Έχετε το νου σας μετά το εξάμπαλο της μοναχοκόρης...
-
Δεν έχει φιξαριστεί ακόμα η ημερομηνία με τον Άγιαξ, 15 πάμε Ολλανδία, άρα κάνα δυο μέρες μετά θα είναι.
15-25/7 : Άγιαξ (προετοιμασία)
3/8 : Ρόμα (έξω)
8/8 : Νότιγχαμ Φόρεστ (μέσα)
-
19/7 : Άγιαξ (Ολλανδία)
27/7 : Ναϊμέγκεν (Ολλανδία)
03/8 : Ρόμα (Ιταλία)
08/8 : Νότιγχαμ Φόρεστ (Ελλάδα)
10/8 : Άρη Λεμεσού (Κύπρο)
-
Με Άρη Λεμεσού θα έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους δανεικούς και θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για αντικαταστάτες...
-
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά, λογικά μέχρι το παιχνίδι με την Φόρεστ θα γίνουν άλλα 2-3. Εκτός και αν η έναρξη του πρωταθλήματος μετατεθεί πιο πίσω, κάτι το οποίο ακούγεται.
-
Ρε, κάνετε τρικ ψυχολογικού πολέμου εδώ μέσα;
Ο Πάνος τί έγραφε πιο πάνω;;;
-
Έγραψε για Ρόμα που δεν ανακοινώθηκε και δεν έγραψε για την ομάδα του Μίτσελ που ανακοινώθηκε.
-
Σωστά, είδα μόνο τον αριθμό, ότι βγαίναν 5.
Επειδή και εγώ, το πρόγραμμα του Πάνου ήξερα, τί παίχτηκε και βγήκε η Ρόμα;
-
Εγώ του Νικολακόπουλου το πρόγραμμα βάζω, το φιλικό με την ομάδα του Μίτσελ τώρα κανονίστηκε. Δεν έχει αφαιρεθεί με τη Ρόμα, απλά δεν έχει οριστικοποιηθεί, λόγω χρονικής απόστασης ακόμα. Σήμερα πρόσθεσε και την Τερνάνα στην Ιταλία.
19/7 - 16:00 : Άγιαξ (Ολλανδία)
26/7 - 17:30 : Αλ-Καντσία (Ολλανδία)
27/7 - 16:30 : Ναϊμέγκεν (Ολλανδία)
02/8 : Τερνάνα (Ιταλία)
03/8 : Ρόμα (Ιταλία)
08/8 - 21:00 : Νότιγχαμ Φόρεστ (Ελλάδα)
10/8 - 20:30 : Άρη Λεμεσού (Κύπρο)
-
Μίλα ρε και θα πάει ο άνθρωπος από άδικο, επειδή ανακοίνωσες πρόθεση φιλικού...
-
Καλή χρονιά ομάδα, σάρωσέ τα όλα.
-
Κόκκινο/πορτοκαλί λες και είμαστε η Γαλατά. ΝΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.
-
Ρε μλκ ο μπιανκον ανήκει στην ομάδα;
-
Παράθεση:
Πρωτη πρωτη ειδα τη μουτσουνα του νομιζω στην επιστροφη στο Ρεντη
-
Παράθεση:
Ναι. Από πέρυσι το είχαν γράψει.
-
Παράθεση:
Ασ' το ρε μην ασχολείσαι, οι τύποι είναι ότι να 'ναι. Μην έχετε δεδομένο τίποτα.
-
Παράθεση:
Ή 2+1 ή 3ετες ειχε υπογραψει.
-
Παράθεση:
Ή 2+1 ή 3ετες ειχε υπογραψει.
Αυτος χωρις ρητρα αποδεσμευσης? :s6vhaha:
-
Παράθεση:
Αυτος χωρις ρητρα αποδεσμευσης? :s6vhaha:
Δε θα το μαθουμε ποτε γιατι δε θα βρεθει ομαδα να δωσει λεφτα για να τον παρει.
-
Παράθεση:
Ασ' το ρε μην ασχολείσαι, οι τύποι είναι ότι να 'ναι. Μην έχετε δεδομένο τίποτα.
Εππ τιιι εγινε εδω?? Κοπηκε το χαρτζηλικακι του Βαγγ?? :s6vhaha: