Είδες ρε παιδί μου όποτε χάνουν υπάρχει θετική εξέλιξη για το γήπεδο...
Printable View
Είδες ρε παιδί μου όποτε χάνουν υπάρχει θετική εξέλιξη για το γήπεδο...
καλα ας μην γινοντουσαν τωρα εκλογες ......
«Ό,τι είπα, το εννοώ!»
Με αφορμή την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (17/9) στο ΟΑΚΑ, που οδήγησε τους «πράσινους» στη βαριά ήττα (1-3) από τη «Γαλατά» στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε στον «Sentra 103,3» και στην εκπομπή «Γκολ από τη σέντρα» με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γέμελο.
Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επανέλαβε τα όσα είπε χθες, μετά το ματς, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αναφερόταν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει», είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον «Sentra 103,3» ο Παύλος Γιαννακόπουλος:
Για τις χθεσινές του δηλώσεις: «Αυτό που είπα αυτό εννοώ. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει. Αυτό αφορά όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εγώ αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θα είμαι ευτυχής αν έβλεπα να προοδεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου αγωνίζεται. Από κει και πέρα είναι είτε επιτυχία είτε αποτυχία», είπε αρχικά, εμφανώς αγανακτισμένος, ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
Στη συνέχεια, στην ερώτηση αν ο Χενκ Τεν Κάτε φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον διασυρμό από τη Γαλατάσραϊ, ο κ. Γιαννακόπουλος απέφυγε να τα ρίξει μόνο στον Ολλανδό τεχνικό: «Κανείς μηδενός εξαιρουμένου δεν μπορεί να διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού. Θέλω να πρωταγωνιστεί. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, εμείς σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε. Το όνομα παραμένει. Είναι απαράδεκτο να διασύρεται το όνομα του Παναθηναϊκού», κατέληξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
Last update: Thu, 17 Sep 2009 23:03:47 CETΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συνεπώς είναι πλήρως ενημερωμένη :winking:
αν είναι σωστή τότε ο ποα έχει πάρει 2 βαθμούς από την είσοδό του στους ομίλους του Καρπαζιά Λιγκ......ισχύει κάτι τέτοιο???Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nαι Χρήστο. Δες εδώ τι έχει συγκεντρώσει η κάθε ομάδα φέτος
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Από εδώ βρήκα το σύστημα πόντων.. ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Όντως προστίθενται οι πόντοι από τα προκριματικά μόνο στις χώρες. Για μέσο όρο δε διάβασα τπτ..
Ειδα προχτες το ματς του βαζελου με την γαλατα στο πλοιο για αθηνα.
Διπλα μου καθοντουσαν δυο βαζελοι και παρακολουθουσαν επισης τον αγωνα.Το τι ακουσα δεν λεγεται.
Η παναθα λεει επαιξε καλα,αλλα ηταν ατυχη.Το πρωταθλημα ειναι σιγουρα δικο τους,αλλα και να μην το παρουν δεν τους νοιαζει αρκει να κερδισουν τον ολυμπιακο στο καραισκακη.
Και τελος το καλυτερο...
Οι ολυμπιακοι εχουν παθει πλακα με την φυγη του λετο,γιατι δεν εχουν ξαναδει τοσο μεγαλο παικτη στην ομαδα τους.ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Πώς γίνεται να είναι άτυχοι όταν όποτε ήθελε η Γαλατά τους πέταγε ένα μπαλάκι, ένας Θεός ξέρει.. Αυτές τις μλκίες έλεγε ο Γκούμας και το πήρανε όλοι τους σερί κορδόνι.. Ο κύριος που είχε δηλώσει ότι το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1 στο Καραϊσκάκη επί Τάκη έπρεπε να είχε λήξει οπωσδήποτε 1-5 ενώ ο βάζελος δεν είχε τόσες ευκαιρίες για γκολ. Καμμένο από τα λίγα.. Άσε τα δημοσιουπαλληλίστικα του στυλ, "ο Ζιλμπέρτο προσφέρει αλλά δε φαίνεται..", "Δε βγαίνουν οι φάσεις στον Κατσουράνη..." "μεγάλη ατυχία Σισέ", "φοβερή κίνηση του Λέτο".
Δεν είδα να λέει κανείς τους πως δε φταίει μόνο η άμυνά τους για τα γκολ, αλλά όλη η αμυντική τους παρουσία.. Γιατί δε λέω πολύ καλός ο Λέτο στις ντρίμπλες αλλά ζήτημα είναι αν βοήθησε στην άμυνα 3 φορές σε όλο τον αγώνα, τα ίδια και με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Νίνη. Δε γίνεται να παίζεις με 3 χαφ στο κέντρο και να υπάρχουν τόσοι πολλοί ανοιχτοί διάδρομοι για τη Γαλατά. δηλαδή με πόσους να έπαιζες δε χωράνε άλλοι.. Οι μόνοι που προσπαθούσαν σοβαρά από τον ΠΑΟ ήταν οι Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης όλοι οι άλλοι μηδέν..
Κρίμα για τον Αντένα που έβαλε αυτόν τον Καραγκιόζη τον Γκούμα για σχολιαστή. Και ύστερα τους φταίει ο Μίχος. Εγώ πρώτη φορά ακούω σχολιαστή εν ώρα αγώνα να φωνάζει "Ωχ" σε κάθε επικίνδυνη φάση της αντίπαλης ομάδας και να ακούγεται "ουφ" και "δόξα τω θεώ". Αν είναι έτσι να μας λέγανε από την αρχή τις προθέσεις τους κι ας φέρνανε τον Βασιλαρά και τον "πρασινοφρουρό" της Πράσινης. Τουλάχιστον αυτοί θα πετούσανε πιο χοντρές μ@λ@κιες και θα σπάγαμε και πλάκα..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
σε παραπεμπω εδω...
Ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 για το πρωτάθλημα Νέων, ωστόσο ο αγώνας που έγινε στη Λεωφόρο επισκιάστηκε από κάποια επεισόδια από οπαδούς των «πράσινων». Ένα αντικείμενο από την εξέδρα τραυμάτισε έναν παράγοντα του Άρη στο κεφάλι, την ώρα που ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κατέβαλε προσπάθειες για να αποκατασταθεί η τάξη.
Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Βουλτσίδης με κεφαλιά, ενώ στο 88' ο Μπουγαΐδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο αγώνας είχε τρεις αποβολές, μία για τον Παναθηναϊκό (Τσίγκρος στο 59')) και δύο για τον Άρη (81' στον Παπαστεργίου και 88' στον Οικονομόπουλο).
«Εδώ ήρθαμε να παίξουμε μπάλα. Πήγα στο μέρος των φιλάθλων και τους είπα να ηρεμήσουν», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής, ενώ για το αποτέλεσμα ανέφερε: «Για μας δεν μετρά τόσο το αποτέλεσμα, όσο το να τροφοδοτήσουμε την πρώτη ομάδα με παίκτες».
Με τη νίκη αυτή ο Άρης έφτασε τις τέσσερις σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για παίκτες κάτω των 21 ετών.
Τεν Κάτε: "Μου αρέσουν πολύ οι προκλήσεις"
Την απορία του πως ο Ολυμπιακός κατακτούσε συνέχεια τα τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε μιλώντας στους συμπατριώτες του. Ο Ολλανδός τεχνικός των "πράσινων" με δηλώσεις του στο "Voetbal interanational" υποστήριξε επίσης πως θέλει η ομάδα του να αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο για να νικά και την διαιτησία.
"Θα τα καταφέρουμε παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο, ώστε να μην εξαρτάται το αποτέλεσμα από αμφιλεγόμενες αποφάσεις των διαιτητών. Θα πρέπει δηλαδή να μην κάνουμε πέναλτι στα τελευταία λεπτά και να έχουμε μεγάλο προβάδισμα στο σκορ" τόνισε αρχικά ο Χενκ Τεν Κάτε.
"Τα τελευταία 13 χρόνια ο ΟΣΦΠ ήταν 12 φορές πρωταθλητής. Πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Θα είναι μια δύσκολη αποστολή για μένα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά από την άλλη μεριά μου αρέσουν πολύ οι προκλήσεις. Θα είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλο επίτευγμα για μένα να τελειώσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, επειδή αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα" συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής.
πως μπορει να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?πως μπορει να συμβαινει αυτο?
δεν βλεπεις που η ομαδα σου χανει -οπως καθε χρονο- απο κατι εργοτεληδες και πανσερραικους και σε ενοχλει η διαιτησια?
Στάθη αν είχε μυαλό δεν θα ήταν προπονητής στον βάζελο. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε που λένε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ποιός ομιλεί από το πηγάδι;ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άντε του εύχομαι να νικήσει την (όσα δεν φτάνει η αλεπού) διαιτησία και να παίξει όμορφο (προσλάβετε κανέναν make up artist:s6vhaha:) ποδόσφαιρο.
Κι αν δεν τα καταφέρει ας μην στενοχωρηθεί.
Υπάρχει κάτι στο οποίο είναι ανίκητος. Δεν το λέω εγώ. Κοτζάμ Αϊνστάιν το είχε πει.
Βλακεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα αυτος ο Αμπρεου τι εκανε παλι; σαν να μην ηθελε να βαλει γκολ εκανε...περιεργη φαση...
αργοκινητο καραβι ο αμπρεου
ευτυχως μπηκε ο βυντρα μεσα
0-1! axaxxa