Κυριάκο ο Λαγός μας αιφνιδίασε ,αποφάσησε να μείνει στο Ηρα , ρε παιδί μου τελικά αμα γουστάρεις την μιζέρια δεν παει να εχει ταλέντο ,κανείς ......Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Printable View
Κυριάκο ο Λαγός μας αιφνιδίασε ,αποφάσησε να μείνει στο Ηρα , ρε παιδί μου τελικά αμα γουστάρεις την μιζέρια δεν παει να εχει ταλέντο ,κανείς ......Παράθεση:
a3ios ths moiras tou
Οποιος θελει να σχολιασουμε το χθεσινο παιχνιδι και τα σημερινα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ ας μπει στο chat.
Για να μην υστερησει απο το αεκακι ο βαζελος τρωει και το 3-3 από την υπερομάδα του Ατρόμητου...Χοχοχο....
Ελα ρε τριφυλαραααααααα μπορεις να επικρατησεις του Ατρομητου!
Μην μασας!
Xoxoxo δεν προλαβα να ποσταρω και το καρφωσανε οι gay...ποιος το ακουει το πιπινακι τωρα!
ΘΡΙΑΜΒΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΘΑ!!! ΟΛΟΙ DERBY ΑΥΡΙΟ!!!
Μιλάμε για ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
Οι έγκριτοι στο σουπερ σπορτ αποθεώνουν τον εκπληκτικό (!!!!!!) βαζελο που γλύτωσε από ξεφτίλα ,και το "εκπληκτικό" γκολ του Γκέκα (ναι τι στυλ... οποιος το δεί πρεπει να θυμήθηκε μπαλετο....)
δεν ξέρω τι γουστάρω πιο πολύ... τους λαγούς να χαρτογραφούν την ανατολική ευρώπη στο UEFA η νέες πεντάρες στο τσάμπιονς λιγκ με τους γκεκοκότσους και το μύθο της ευρωπαναθας να ξεφτιλίζεται ακόμα περισσότερο... πάντως ότι και να γίνει θα γελάσουμε και του χρόνου!!!!
Το ότι (συνεχίζουν) να συγκρίνουν την ποδοσφαιρική απάτη-Γκέκα με τον ΜΕΓΙΣΤΟ Αλέκο Αλεξανδρή τί σου λέει;;; Και την εναέρια ζεμπεκιά του με τα υπέροχα γκολ που είχε πετύχει ο Αλέκος σε Αγιαξ, Αεκ κλπ κλπ... Είναι τελικά πολύ δύσκολο κάποιος να ξεφύγει από τον κομπλεξισμό του...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi
Το Supesport τι περιμένατε να κάνει?? κανάλι του βάζελου δεν είναι....το ότι έβαλε ένα γκόλ ο Γκέκας και αυτο καταλάθος πάνε να το σιγκρίνουν με άλλα πολύ καλύτερα έλεος.....Και ειδικά με αυτό του Αλεξανδρή τη σχέση έχει και πως το συγκρίνουν έλεος δηλαδή :-| :-|
Φτασανε να συγκρινουν και τον Αλεξανδρη με τον Γκεκα?
Ε ρε γελια...
Είπα να φάω κάτι ... από τη μύτη μου το βγάλατε.:evil:Παράθεση:
Τι $#%^& είναι αυτή;:razz:
Ε κοιτα μια εποχη και ο Αλεκος ειχε κανει ανταυγειες...ισως γιαυτο!
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους...
Ο Παο είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό...sc_cheers
Εχει περισσότερα πρωταθλήματα...:)
Εχει περισσότερα κύπελλα... (στο κέρμα)...
Εχει περισσότερο λαό...:rolleyes:
Εχει καλύτερη διοίκηση...
Εχει καλύτερο προπονητή...
Εχει πιο καλούς, ποιοτικούς, βαρβάτους και αριθμητικά περισσότερους παίκτες...
Εχει τις καλύτερες συνθήκες εργασίας...:shock:
Ο Γκέκας είναι η καλύτερη βερζιόν του Αλεξανδρή...sc_ffansc_ffan
Ο Γκονζάλες είναι 2 Ριβάλντο...:great:
Ο Γκαλίνοβιτς δεν έφαγε ποτέ γκολ στο Καραϊσκάκη...sc_cake
Ο Βαρδινογιάννης έκανε πράξη εδώ και 10 χρόνια την φράση "Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά" που είπε ο ίδιος...:whatever:
Δεν έγινε ποτέ το 1-4...
Ο Παο θα πάρει το Ουεφα του χρόνου...
Σε δύο χρόνια θα πάρει το τσουλου...
Σε τρία θα πάρει ξανά το τσουλου, το σούπερ καπ, το διηπειρωτικό, δύο κούπες καφέ εσπρέσσο και την Μαρία που είναι γεροντοκόρη...
Ο παο μονίμως αδικείται από την διαιτησία...
Ο παο δεν είναι κρατικοδίαιτη ομάδα...
Ο κακός Ολυμπιακός παίνει -πάλι- άδικα το πρωτάθλημα...
Αυτό που μετράει στις μέρες μας είναι να κάνεις πορεία (στην αμερικάνικη πρεσβεία)...
Αυτά τους λέω για να κοιμούνται ήρεμα τα παιδιά... sc_alarm
Δεν χρειαζεται να τους τα πεις φιλε μου...παραμυθιαζονται και μονοι τους!
Σωστός ο Hellraiser αφού παραμυθιάζονται από μόνοι τους γιατί να τους τα λέμε εμείς και να τους δίνουμε και αξία :cool:
Γιατί ο πελάτης για να ξαναψωνίσει από εσένα θέλει να ακούει πράγματα που του αρέσουν...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από castly_7
Α,σωστό...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anderson
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ DA PIPA... ΠΡΟΦΤΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!!!
ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΑΕΙ ... ΠΑΡΓΑ
TRIPLE CROWN XOXOXO!!!!