βρε παιδια αυτος ο Ποστίγκας..:s6vhaha: ο παικταράς τι απόγινε;
Printable View
βρε παιδια αυτος ο Ποστίγκας..:s6vhaha: ο παικταράς τι απόγινε;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να βροντοφωνάξω ότι..... ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ' ΛΕΩΦΟΡΟΣ;
Ή θα παραξηγηθείτε κάμποσοι;:(
Φώναξε! Φώναξε! Για όσους παρεξηγηθούν ΞΥΔΙ!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ' ΛΕΩΦΟΡΟΣΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ' ΛΕΩΦΟΡΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ' ΛΕΩΦΟΡΟΣ
δυστυχως θα παρεξηγηθουν καποιοι κωστα μου....
Ναι ρε Σταθάκο, όμως δε μου λες τίποτα για τον παο και την λεωφόρο.
Κι' ανησυχάω.:)
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ
Έτσι, πάμε γερά τώρα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ποιοι;
Περιμενω απαντηση με ονοματα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papdoux [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ξερει μεγαλη μπαλα, προφανεστατα καλυτερη απο το ξεφτιλισμένο βόδι τον Ντιογκο. Απλως ειναι βετεράνος και πρώην ποδοσφαιριστής.
''o ντραγκον καλυτερος απο τον νταρκο'' κατα την πρασινη παιζει στην σπορ.λισσαβονας με 5 γκολ σε 19 παιχνιδια.αλλα που την θυμηθηκες αυτη την ψυχη;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Galletti97 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στα 28 του ρε γαμωτο? δεν θελω να το πιστεψω,αν και για να λεμε και τα σωστα αλλοι ποδοσφαριστες θα ειχαν ηδη κοψει το τοπι με τετοιους τραυματισμουςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ιδωμεν....
Ο άνθρωπος εχει μεινει με μισο ποδι. Πως να αντεξει; Φυσικα θα υπαρξουν παιγνιδια που θα δειξει την κλαση του. Ομως δεν θα κανει τη διαφορα. Εκ των πραγμάτων παιζει μισος.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konax [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στα λιγα παιχνιδια που εχει παιξει ομως,εχω παρατηρησει οτι μπαινει δυνατα στις φασεις ,αυτο που λεμε βαζει τα ποδια του στη φωτια.Δεν εχω παρατηρησει να φυλαγεταιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ειναι θεμα φοβου. Ειναι θεμα αντοχών και δυναμης που εχουν πλεον οι μυς του.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konax [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Α ετσι το εννουσεςΠαράθεση:
Ο φοβος καποτε ξεπερνιεται ιδιως απο ποδοσφαιριστες που εχουν αγωνιστει σε κορυφαιο επιπεδο. Ομως η ζημια που επαθε επηρεασε τοσο τα οστά, όσο και τους μυς. Δεν θα επανελθει ποτέ όπως και να το κανουμε στην πρότερη κατάστασή του, όπως και ο Ζιοβανι μετα τον τραυματισμό του ήταν το 30% του Ζιοβανι που ειδα εγω τους πρωτους εξι μήνες στην Ελλάδα.Παράθεση:
Στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης έχει μπει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτό υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η "Bild". Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου προκειμένου να καλύψει το κενό του Φρανκ Μπάουμαν, που αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά και του Αλέξανδρου Τζιόλη...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Κλάους Αλοφς, ο οποίος ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει το δημοσίευμα: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για κανένα όνομα. Θα πρέπει να δείξουμε αν θα κάνουμε κάτι άλλο στη μεταγραφική περίοδο. Αυτό μπορεί να σημαίνει την απόκτηση ή και την αποχώρηση παικτών".
Εκτός από τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού η ομάδα του Τόμας Σάαφ έχει βάλει στο "στόχαστρο" και τους Ρίισε της Ρόμα και Φερνάντο της Μπορντό.
Το λεπον,μας δινετε τζιωλαρο και 5 μυρια και σας δινουμε τζιλμπερτο,ετσι γινονται τα deal....
Επειδη μεχρι τωρα φαινεται πως οι ρολοι παναθηναικου και ολυμπιακου στην κληρωτιδα εχουν αντιστραφει,δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν αυριο η κληρωτιδα βγαλει
παναθηναικο
εβερτον
αθλετικ μπιλμπαο
τζενοα
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo