Εσεις ειχατε πετρινο αιωνα σας το εχουν πει??Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι θα παρετε πρωταθλημα? Μην βιαζεστεεεε....
Printable View
Εσεις ειχατε πετρινο αιωνα σας το εχουν πει??Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι θα παρετε πρωταθλημα? Μην βιαζεστεεεε....
ΠΑΜΕ ΡΕ ΙΝΤΕΡ!
Όλα εδώ πληρώνονται. Πέρσι με σπρώξιμο πήγε η Μπάρτσα τελικό, φέτος πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα.
FORZA NERAZZURI!
Μουρίνιο: «Η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε fair play»
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Περήφανος για τους παίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες, δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League παρά την ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ο Πορτογάλος προπονητής κατηγόρησε τους Καταλανούς για unfair play εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
«Ο Μέσι είναι... Μέσι, ένα απίστευτο ταλέντο από άλλο γαλαξία, αλλά όπως και οι υπόλοιποι, δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Χρειαζόταν ποιότητα και fair play, αλλά δεν είδα τίποτα από τα δύο από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Έγιναν πολλά πράγματα. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε, γιατί έξω από το ξενοδοχείο πετούσαν βεγγαλικά. Καλέσαμε την αστυνομία στις 23:00 και ήρθαν στις 3:30. Ένας παίκτης σαν τον Ετό, ο οποίος πηγαινοέρχεται στη Βαρκελώνη συνέχεια, ενημερώθηκε πως έπρεπε να πληρώσει φόρους που δεν είχε καταβάλει από το 2005», δήλωσε ο «Special One».
Παράλληλα άφησε αιχμές και για διαιτητική εύνοια της Μπαρτσελόνα. «Είμαι βέβαιος πως θα ξαναέρθω εδώ (‘Καμπ Νου’). Κάθε φορά οι ομάδες μου τίθενται αντιμέτωπες με την Μπαρτσελόνα και πάντα κάτι γίνεται. Η κόκκινη κάρτα του Μότα ήταν σαν αυτή του Ντρογκμπά. Δυστυχώς ο Μότα έχασε για λίγο την ψυχραιμία του. Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στο διαιτητή. Έχω πει και παλαιότερα πως όταν οι παίκτες θέλουν να τον βοηθήσουν, το έργο του είναι εύκολο, όμως σήμερα κάποιοι θέλησαν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη».
Όσο για την επιτυχία της ομάδας του είπε: «Είναι η πιο όμορφη ήττα της ζωής μου, αν και αξίζαμε το 0-0. Είναι απίστευτη η χαρά μου, μπορώ να πω μεγαλύτερη και από τότε που κατέκτησα το Champions League με την Πόρτο, γιατί τότε τα πάντα είχαν κριθεί νωρίς. Οι παίκτες μου ήταν ήρωες και ο καθένας άφησε το αίμα του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις με 11 παίκτες απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά με 10 είναι πραγματικά απίστευτο. Είμαι περήφανος για αυτούς, για όσους δεν έπαιξαν, αλλά και τους οπαδούς που ήταν στο πλευρό μας, από το γήπεδο ή τα σπίτια τους. Ζητώ από τους φιλάθλους μας να μας υποδεχτούν στο αεροδρόμιο, αν και έχουν να δουλέψουν αύριο».
Για τον τελικό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: «Όταν φτάνεις σε έναν τελικό φυσικά θες να κερδίσεις. Η Ίντερ είναι πλέον ευρωπαϊκή δύναμη και αν δεν καταφέρει να κατακτήσει φέτος το Champions League θα το πετύχει του χρόνου ή σε λίγα χρόνια».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ίντερ και την επόμενη περίοδο, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Έχουμε τον τελικό του Champions League και δύο τελικούς στη Ρώμη, με τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα και τη Ρόμα για το Κύπελλο. Εκεί είμαι αφοσιωμένος τώρα».
Κάτι τέτοια μικραίνουν την Μπαρτσελόνα ως σύλλογο.
εδω θα ειμαστε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirjohnbest [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
οπως και το οτι οι οπαδοι ειχαν μαζευτει εξω απο το ξενοδοχειο της ιντερ, και δε τους αφηναν να κοιμηθουνΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lucigalletti7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
οπως και το οτι ο Βαλντες χωρις κανενα δικαιωμα τραβουσε τον Μουρινιο, οταν πηγε να πανηγυρισει μεσα στο γηπεδο.
αμ ετσι δ εγινεσαι μεγαλη ομαδα
Tot el camp
és un clam
som la gent blaugrana
Tant se val d'on venim
si del sud o del nord
ara estem d'acord, ara estem d'acord,
una bandera ens agermana.
Blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom el sap tothom:
Barça, Barça, Baaarça! Jugadors, seguidors,
tots units fem força.
Son molt anys plens d'afanys,
son molts gols que hem cridat
i s'ha demostrat, i s'ha demostrat,
que mai ningu no ens podrà torcer.
Blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom el sap tothom:
Barça, Barça, Baaarça!
δεν πειραζει ρε μπαρτσα,του χρονου δικο μας θα ειναι!
Κριμα..ηθελα να ειναι μια εκ των δυο ομαδων του τελικου.
Καταρχήν συγχαρητήρια στην Ιντερ...
Δυστυχώς για την Μπάρτσα δεν ήτανε γραφτό να παίξει στον Τελικό μέσα στο σπίτι της μισητής αντιπάλου. Μάλλον με το μπετό του Μουρίνιο ήθελε άλλο ένα ημίχρονο....
Για ακόμα μια φορά το "ποδόσφαιρο των αδυνάτων" δικαιώθηκε όπως και στην περίπτωση της Εθνικής με το Ευrο, της Ιταλίας με το Μουντιάλ κτλ . Δε θα πω κρίμα γιατί θα αδικήσω την Ιντερ, έτσι και αλλιώς με ότι διαθέτει παλεύει ο καθένας (όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας και της Ιταλίας) , αλλά αδυνατώ να καταλάβω αυτούς που χαίρονται τόσο πολύ βλέποντας να επιβραβεύεται για ακόμα μια φορά το ποδόσφαιρο που διώχνει τον κόσμο απο το γήπεδο... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά δυστυχώς διώχνει και το θέαμα από τα γήπεδα... Το θέαμα που θέλει ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος .
Όσο για τον "Καραγκούνη" - "κουβαρίστρα" - "κωλοτούμπα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, προτιμώ να τον αφήσω να σας απαντήσει ο ίδιος εν καιρώ, οπότε δεν θα μπω στον κόπο. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. :shock:
Υγ...με σεβασμό προς στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο...
Αποδείχθηκε ότι η τακτική μπορεί να νικήσει την τεχνική και μάλιστα σχετικά εύκολα. Διαφωνώ μόνο στο ότι δεν υπάρχει ομορφιά μόνο στην τεχνική αλλά και η τακτική μπορεί να δώσει χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους. H Barca πέρα από το κλείδωμα που υπέστη πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό της και αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι μόνο με κοντόσωμους παιχταράδες μέσους και χωρίς σούπερ επιθετικούς αρκεί για τα υψηλότερα επίπεδα. Ο περσινός Eto σίγουρα θα της ήταν πολύ πιο χρήσιμος πάντως από τους υπάρχοντες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikatsi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η Μπάρτσα θέλει επιθετικό όπως και να 'χει, ας πουλήσουν τον Ζλάταν κάπου. Ο Ετό κόλλαγε περισσότερο στο σύστημα της, όπως επίσης κολλάνε οι 2 φορ της Εθνικής Ισπανίας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
θεατραααααααα
Ελα ρε Μαργαριτα το παιδι μπορει να ειδε μια ομορφη παρουσια στις εξεδρες......γιατι εισαι ετσι τωρα; :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ρε μαργαριτα τωρα σοβαρα μιλας;
δεν θυμασαι τι μας εκανε ο ρομπερτο καρλος μεσα στο μπερναμπεου οταν το επαιξε τερματοφυλακας;αυτος της μπαρτσα σε πειραξε;γιατι εχει περασει η γραμμη οτι η ρεαλ η κακομοιρα αδικειται και πουστιες κανουν μονο οι αλλοι.
ελεος μαργαριτα..ελεος
ουτε για τον βαζελο δεν εχεις τοσο μισος
Διαφωνω καθετα με τη συγκριση ιντερ - εθν. ελλαδος 2004.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikatsi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η εθνικη στο euro κατεβηκε με μοναδικο σκοπο να παιζει φουλ αμυνα και μπροστα οτι κατσει και αν κατσει. Δε μας ενοιαξε σε κανενα παιχνιδι η επιθεση παρα μονο η αμυνα. Απτο πρωτο εως το τελευταιο παιχνιδι μας ενοιαζε να μη φαμε γκολ.
Αντιθετα η ιντερ, αν δεν κανω λαθος, ηταν το μονο παιχνιδι που επαιξε φουλ αμυνα και δεν ασχοληθηκε καθολου με την επιθεση. Ενα παιχνιδι βεβαια που επαιζε απτο 28' με 10 παιχτες και επρεπε απλα να υπερασπιστει το 3-1 του πρωτου αγωνα για να οδηγηθει στον τελικο του τσου λου μετα απο ποσα χρονια...
Το να παιζει μια ομαδα φουλ αμυνα σε ενα απο τα 12 παιχνιδια που εχει δωσει, δεν την κανει κωλοομαδα, που παιζει κατενατσιο, που καταστρεφει που βιαζει κτλ. Δειχνει απλα μια ομαδα πολυ καλα δουλεμενη απο ενα τεραστιο προπονητη, που αν χρειαστει μπορει να παιξει και φουλ αμυνα.
Απο πουστιες η Ρεαλ φουλ. Ομως οποιος δε βλεπει οτι το "αγαπημενο" παιδι της ΟΥΕΦΑ χρονια τώρα ειναι η Μπαρτσα που σπρωχνεται ανηλεώς μαλλον κλεινει επιτηδες τα ματια του. Και δεν βρισκω το λογο να "αγαπαω" την Μπαρτσελονα. Ολυμπιακος ειμαι. Δεν παει να διαλυθει η Μπαρτσελονα.
συμφωνω απολυτα προεδρε.μονο ολυμπιακος.ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.
Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε μου. Το παράδειγμα με την Εθνική το έδωσα γιατί είναι το τρανταχτό παράδειγμα του "ο σκόπός αγιάζει τα μέσα"... Εγώ προσωπικά το σιχαίνομαι αυτό. Αν σου απαντήσω ως Έλληνας για τον άθλο της Εθνικής θα συμφωνήσουμε αλλά αν σου απαντήσω σαν φίλαθλος μάλλον θα δημιουργήσω αντιπάθειες και δεν το θέλω με τίποτα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pf7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όπως είδες το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παραδεχτώ την Ιντερ. Μέχρι εκεί!!! Εκανε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορούσε (μπράβο και στον Μουρίνιο το Μάγκα) απλά εμένα δε μου έρεσε και είναι προσωπική μου άποψη... Εξάλλου αυτό ακριβώς περίμενα να κάνει είτε έπαιζε με 10 είτε με 11. Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα κατέστρεψε τον επαναλληπτικό. Αυτή είναι η γνώμη μου. (...και χέστηκα για την Μπάρτσα και την κάθε Μπάρτσα. Προς θεού οπαδός του Ολυμπιακού είμαι και μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που ανέκαθεν συνήθιζε να παίζει η ομάδα μας).
Υγ...Τη Ρεάλ (Μαδρίτης) τη σιχαίνομαι το ίδιο με την Ρεάλ Σοσιεδάδ ή τη Ρεάλ Σαραγόσα. Το πρόθεμα με χαλάει. Ελπίζω να με καταλάβατε. :cool: και να με συγχωρείτε...
ένα τεράστιο respect στον πικέ που πραγματικά είναι απο τους αμυντικούς που ξεφευγει απο τα στερεότυπα του δυνατου και σκληρου τύπου.όχι οτι στερείται όμως και σε δύναμη
δεν έχω δει όλα αυτά τα χρόνια παίχτη με το ταλέντο του σαν αμυντικό.είναι μακράν κορυφαίος απο όλους.
αντε να έρθει ο φάμπρεγκας και ένας αξιοπρεπής επιθετικός στη θέση του καρκίνου ιμπραίμοβιτς και νομίζω πως η ομάδα θα κρατηθεί στα υψηλά στάνταρντς ποδοσφαίρου.κ πιθανότατα να είναι ακόμα καλύτερη