εγώ στεναχωριέμαι που ο παικταράς Καντέ τελικά θεωρείται άμπαλος από τους βάζελους....:s6vhaha:
Printable View
εγώ στεναχωριέμαι που ο παικταράς Καντέ τελικά θεωρείται άμπαλος από τους βάζελους....:s6vhaha:
Tι, έχασε και πέναλτι ο Ρόμποκοπ? ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Εγώ πάντως αδιαφορώ για την μετάδοση.. Βάλανε έναν βάζελο να περιγράψει και πιθανόν να βάλουν και έναν γαύρο -αν έχουν- αύριο σε μας.. Καθόλου δεν με νοιάζει.. Απλά σχολίασα τις φαφαριές που έλεγε και νομίζαμε ότι βλέπουμε άλλο ματς! :whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
παντως αυτος ο Τεν Κατε παραδιδει μαθηματα
"εφαγε" τον Ματος για να χει στο κεντρο τον Αορατο που οσο σκατα κ να παιζει τη θεση του δε τη χανει
παιζει διαφορετικο συστημα για πρωτη φορα σε επισημο ματς
βαζει τον Σουηδο δεξι μπακ(!) κ μετα αντι να τον γυρισει στη θεση του και να περασει Βυντρα δεξια, βαζει τον Γιοσου!!
εφαρμοζει το υπεροχο συστημα ολοι γιομες στον Σισε μπας κ μπει κατι
ΜΑΚΑΡΙ να τον κρατησουν πολλα χρονια!
σταματα καλε να λες ετσι τον παιχταρα ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εντάξει ο άνθρωπος στην Τσέλσι διδάχτηκε προπονητική, πως να τους παίξει; Όσο ξερνάω με την μπάλα της Τσέλσι, άλλο τόσο ξέρασα και απόψε! Αυχενικά πάθανε οι παίκτες να κοιτάνε συνεχώς ψηλά! Εγώ θέλω να έρθουν έτσι όπως είναι Καραϊσκάκη.. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος!:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γειά σου ευρω-ΚΟΟΥΤΣ Χενκ-Τεν-Κάτε!!!! ppnxoxo
Η καλύτερη συνταγή για ευρω-ξεφτιλίκια τελικά είναι η "ευρωπαϊκή" νοοτροπία!!!
Ο άνθρωπος είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για εμάς. ΚΑΙ φέτος!
Για όσους θέλουν να ξανα απολαύσουν την ζέλα..
[youtube]zxdQUvGNzDw[/youtube]
Έχεις δίκιο :) Κι αυτός αλλά και οι άλλοι παίχτες της βαζέλας σήμερα ήταν...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
δεν ειδα τον αγωνα (σιγα μη χαλαγα τις διακοπες μου για την ευρωπαναθα) αλλα τετοια επιτυχια σαν τη σημερινη του βαζελου δεν μπορω να μην την σχολιασω...
Οπως δηλωσε και ο Σαλπιγγιδης "μην φερνουμε την καταστροφη". Ερχεται και μονη της θα συμπληρωνα εγω (χοχοχοχ).
Περαστικα...
Σισέ: Δεν πήρε σε καμία περίπτωση τις μπαλιές που θα έπρεπε, ώστε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και τα πλούσια προσόντα του. Δεν τον εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του μιας και τον έψαχναν με γιόμες. Ήταν άτυχος μιας και δεν μπόρεσε να νικήσει από το πέναλτι τον Μπλάζεκ.
...
Η ανικανοτητα του Σισε να σκοραρει στο πεναλτυ βαφτιστηκε "ατυχια"...Σε καλο δρομο βρισκονται..
Άλλη μια βραδιά μαγείας, από την ευρωπέα ομάδα.
Οι παίκτες, με την απαράμιλλη τεχνική τους και με ψυχή χιλίων λεόντων κοίταξαν στα μάτια το μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Σπάρτα Πράγας.
Το 3-1 είναι σαφώς τιμητικό, και καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως με σωστές κινήσεις και σχεδιασμό, μια ελληνική ομάδα μπορεί να ανέβει επίπεδο.
Εμπρός παιδιά για μια νέα ευρωπαϊκή πορεία (στα καφενεία του ουέφα).
ΥΓ. ΠΟΑ. Ο μόνος έλληνας που πήγε στην Τσεχία για να τον γαμήσουν.
Αλλά και εκεί, έδειξε την μεγαλειώδη κλάση του.
Τι Ρίτα Φαλτογιάνο και μαλακίες...
Σε παρακαλω φιλε γαυρε μην ευχεσαι τετοια πραγματα.Εγω δεν θελω να περασουμε ΜΠΑΣ ΚΑΙ (που δεν το νομιζω) τον διωξουμε και σωθουμε φετοςppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AIIZ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μαρεσει που μεχρι προτινος ειμουνα υπερ της παραμονης του διοτι η γενικη φιλοσοφια μου ειναι να μην αλαζονται προπονητες καθε χρονο(σκαυτα στα μουτρα μου και εμενα:s6vhaha:)
Αλλα και εσει μην χαιρεστε διοτι θα το ειδε ο σωκος σημερα το ματς και θα λεει σιγα μην χρειαστω μεταγραφεςppnxoxoppnxoxo
Η ουσια ειναι μια,τον μπαμπη τον τεννε ναχαμε στον παγκο σημερα,τοχαμε το 0-2, αν δε ειχαμε καναν αλε....καλως τα τα παιδια καλως τα 0-3ppnxoxo
Ρε τι παθαμε βραδυατικαppnxoxoppnxoxo
Η Rita είναι απο Ουγγαρία.. :-P :)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aljawn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πίστεψε με, αν έβλεπες τον αγώνα οι διακοπές σου δεν υπήρχε περίπτωση να χαλάσουνΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mea culpa. LOLΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Straniero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Διορθώνω. Τι Σίλβια Σέιντ και μαλακίες...
Έρχεται το κότερο απο πίσω να βουλιάξετε μαζί!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Straniero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χαχαχαχαχαχα τι να πώ ρε παιδιά μου έφτιαξαν την μέρα πάλι!
Πουτσααααααα ρεεεε πουτσααααα βαζελακιαααααα
Παο μπορείς
μπορείς να προκριθείς!!
υ.γ. ούτε με πέναλτυ δεν σκοράρει ο κουτσός ppnxoxo
Η αλαζονεία είναι υβρις και η ύβρις τιμωρείται απο τους Θεους, ελεγαν οι αρχαίοι Ελληνες.
Περσι πληρωσαμε την αλαζονεία του Βαλβέρδε, αποψε πληρωνουν την αλαζονεία του Μπίλια και του ΤενΚάτε οι βαζέλες.