Eιναι πολλα τα λεφτα για τους εργατες..αμα δεν βρουμε ελευθερους,η δανεικους με οψιον,δεν βαφεται τιποτα.. :s6vhaha:
Printable View
Eιναι πολλα τα λεφτα για τους εργατες..αμα δεν βρουμε ελευθερους,η δανεικους με οψιον,δεν βαφεται τιποτα.. :s6vhaha:
Το συνολικό Παγκόσμιο Ακαθάριστο Προϊόν είναι γύρω στα 75 τρι$.
Οι 500 μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες κάνουν μαζί 31 τρι$... (διάβασα ένα άρθρο) Δηλαδή γύρω στο 40% του συνόλου!
Πιστεύω πως μέσα στα επόμενα 5 χρόνια ο τζίρος τους θα ξεπεράσει το 50% και τότε η παγκόσμια οικονομία θα είναι πραγματικά στα χέρια των λίγων και των εκλεκτών. Και έρχεται το ερώτημα: Μια χώρα που δεν έχει ούτε μιά απ' τις εν λόγω εταιρείες, πώς μπορεί να είναι ανταγωνιστική; Τροφή για σκέψη...
Ανταγωνιστικός θα γίνεις όταν καταλάβεις ότι τα λεφτά είναι ο λάθος δρόμος.
Ασε που η ιστορία δείχνει ότι όταν μαζεύεται και περικλείεται ο πλούτος έχουμε μεγάλους πολέμους...
Ικανό τον έχω τον Βανζέλ να πει του ΧΟΧΟΧΟ ότι είναι μέσα στην εγγύηση και να ζητήσει τζάμπα βάψιμο από την ...Ιντρακάτ!!! ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ynwa96 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ή να ζητήσει εθελοντική εργασία για το βάψιμο, όπως ο Αλ Αφούζ ppnxoxo
Το ΕΣΠΑ δε χρηματοδοτεί αθλητικές εγκαταστάσεις. Με τη νέα προγραμματική σύμβαση βλέπουμε :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το Καραϊσκάκη δεν είναι αθλητική εγκατάσταση, είναι Ναός! :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα πω κάτι που θα σου αρέσει Παγωμένε Κέλτη:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ είναι η φωτογραφία?? :angry:
Ε, αυτό προσπαθούμε - να την πουλήσουμε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αλλά, εσείς, πού υπομονή;;;
Με απογοητεύεις. Τόσα χρόνια στα πακέτα, μάθατε τα σωστά και δεν μπορείτε να σκαρφιστείτε πατέντες - τζάμπα μας βγαίνει το όνομα, έξω. Δεν θα χρηματοδοτήσουμε την εγκατάσταση: Την απασχόληση, ακόμα και αυτού από τον οποίο θα αγοράσουμε τα υλικά...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτός δεν είναι ένας από τους άξονες του καινούργιου;;; Μιά χαρά θα το εντάξουμε και θα τους το περάσουμε...:s6vhaha:
WTF
[YOUTUBE]S8b1zWOgOKA[/YOUTUBE]
Αν σε ξαναπει ΠΑΝΩ πες τουΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
συ απο κατω γω απο πανω
θα την βρεις με εναν Πανο ppnxoxo
Πολυ καλο.Κριμα που δεν κανανε και το leap of faith στο τελος.
Άσ το διάολο με τη γαμωφόρθνετ. Κάθε λίγο και λιγάκι μένω χωρίς ίντερνετ. Μωρέ ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ (δεν περίμενα ποτέ ότι θα έλεγα κάτι τέτοιο αλλά έχω φτάσει στο αμήν).
Ο κος Βιντερκορν αφεντικο της φολκσβαγκεν εχει μισθο ανα ωρα 8.035 ευρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η γερμανικη κυβερνηση για πρωτη φορα εθεσε κατωτατο οριο μισθου τα 8,5 ευρω την ωρα ωστε να μην φτασει η στιγμη
που θα δουλευεις για να εισαι φτωχος...
Καιγαμμπιπ το δουλεμα...
σαλτο μορταλε θα ηταν αυτο αν το κανανεppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ, πάλι, με την cyta, μέχρι στιγμής, είμαι πιό ικανοποιημένος...Παράθεση:
Μειονέκτημα, βέβαια, ότι μένεις χωρίς σταθερό όταν κλείνει το μόντεμ - αλλά, δε γαμείς; Μήπως και θα σου σφυρίξουν βήματα;;;
Ένας γνωστός μου Παλαιστίνιος φοιτητής, τον οποίο είχαμε βοηθήσει στο πρώτα του βήματα στο Βερολίνο, αναχώρησε χθες για την Γάζα. Λόγος; Η πενταμελής του οικογένεια σκοτώθηκε στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Μας χαιρέτησε, ράκος πραγματικό. Η γυναίκα μου τον ρώτησε τι θα γίνει με τις σπουδές του. Απάντησε πως ίσως να μην γυρίσει ξανά. Τον συμβούλεψα να σπουδάσει στη μνήμη των δικών του και να υπηρετήσει τον λαό του. Πιστεύω και ελπίζω να με ακούσει. (έχω αρρωστήσει με αυτά που βλέπω. Και οι ίδιοι οι Εβραίοι (έχω μερικούς φίλους) δεν καταλαβαίνουν που το πάει η στρατιωτική τους ηγεσία)
Παράδοση άνευ όρων 100%, δίχως συμβιβασμό έχοντας όλες τις περιοχές και υποθέσεις που θέλουν υπέρ τους.Παράθεση:
Είναι ασύλληπτο το ότι σκοτώνουν χωρίς ντροπή άμαχους και μικρά παιδιά...
Πραγματικά, εύχομαι κάποια στιγμή να πάθουν τα ίδια στις οικογένειές τους... Ίσως μόνο έτσι καταλάβουν το κακό που σπέρνουν!
Παίζει να είναι η χειρότερη φάρα του κόσμου οι Ισραηλινοί!