Απάντηση: Euroleague 2024-25
Παράθεση:
Μια χαρά έπαιζα τα λεφτά μου και στο σουτ του Θωμά και στου Σακίλ, όταν βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει τίποτα μέσα στη ρακέτα. Τουλάχιστον δοκίμασέ το 1-2 φορές.
Μη μου το λες εμένα, σε αυτούς πες το για μένα είναι απαράδεκτο ένας guard να μην παίρνει ελεύθερο τρίποντο και ας το χάσει. Αλλιώς δεν έχεις spacing όταν δεν το παίρνεις συνεχίζουν να στο δίνουν, κάνει collapse η άμυνα και δεν έχεις χώρο για δημιουργία και cuts.
Βασικά για μένα είναι απαράδεκτο οποιοδήποτε παίκτης όχι μόνο guard να μην παίρνει ελεύθερο σουτ
Αυτο με τις βολές πάλι τι αρρώστια είναι
Παράθεση:
Αυτο με τις βολές πάλι τι αρρώστια είναι
Σήμερα δεν ήταν τόσο χάλια, απλά φάνηκε εκεί στις δύο του Θωμά νομίζω ότι είχαμε καλύτερο ποσοστό ή πολύ κοντά στης Ρεάλ
Το παιχνίδι χάθηκε στις 6-7 φορές που χάσαμε τη μπάλα μέσα από τα χέρια μας την τρίτη περίοδο και στις άλλες τόσες επιθέσεις στην ίδια περίοδο που μέναμε να εκτελέσουμε στα 2-3 δευτερόλεπτα εκεί με στοιχειώδες μπάσκετ θα είχες πάει τη διαφορά στους 14 πόντους σβηστά και θα είχες τελειώσει το παιχνίδι, δυστυχώς κόστισε και η απουσία του Φουρνιέ ειδικά στο τέλος που ψάχναμε μεγάλα σουτ και κανείς δεν τα έπαιρνε
Παράθεση:
Το παιχνίδι χάθηκε στις 6-7 φορές που χάσαμε τη μπάλα μέσα από τα χέρια μας την τρίτη περίοδο και στις άλλες τόσες επιθέσεις στην ίδια περίοδο που μέναμε να εκτελέσουμε στα 2-3 δευτερόλεπτα εκεί με στοιχειώδες μπάσκετ θα είχες πάει τη διαφορά στους 14 πόντους σβηστά και θα είχες τελειώσει το παιχνίδι, δυστυχώς κόστισε και η απουσία του Φουρνιέ ειδικά στο τέλος που ψάχναμε μεγάλα σουτ και κανείς δεν τα έπαιρνε
Μάιος μήνας και παίζουμε σε κάθε αγωνα με ροτεισον 10-11 παικτών. Ε δε γίνεται. Κάποιοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, κάποια σχήματα δε δουλεύουν και ύστερα πρέπει να ανέβουμε Γολγοθά για να διορθώσουμε τα λάθη.
Χαλαρώστε κι εγώ το ήθελα αλλά μην κάνουμε λες και ότι δε σκουπισες τη Ρεάλ είναι αποτυχία.
Κατά τα άλλα το νέο αφήγημα σήμερα είναι πως η Εφες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα.
Παράθεση:
Χαλαρώστε κι εγώ το ήθελα αλλά μην κάνουμε λες και ότι δε σκουπισες τη Ρεάλ είναι αποτυχία.
Κατά τα άλλα το νέο αφήγημα σήμερα είναι πως η Εφες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα.
Βγάζει μάτια η πιο φορμαρισμένη ομάδα έως τώρα στο ματς. Της πλακας εντελώς. Όλοι οι παίκτες πλην Λαρκιν φοβούνται να σουτάρουν.
Δυστυχώς έτσι όπως παίζει η Εφές αμφιβάλλω αν θα πάρει άλλο ματς
Κλάψε κλάψε παίρνουν αυτό που θέλουν. Και αυτά τα μουνόπανα και τα άλλα απ' τη Μαδρίτη. Και στο τέλος εμείς θα πάρουμε τα @@ μας και θα γελάνε όλοι οι πουτάνας γιοι.
Όντως ούτε τριπλά δεν μπορούν να κάνουν αυτοί.
Το μπουλινγκ του εθνικού ζ@κια έπιασε βλέπω
Πανηγυρίζει ο σπικερ πιο πολύ και από τον τρακη σε κάθε καλάθι
Παράθεση:
Πανηγυρίζει ο σπικερ πιο πολύ και από τον τρακη σε κάθε καλάθι
«Για τρεεεεε-εις» με έψιλον
Αυτός ο Λαρκιν μεγάλος παίκτης
Άκουσα και λίγο περιγραφή Κοντό στην ΕΡΑ που είναι βαμμένος ζελας δηλωμένος και ήταν πιο μετριοπαθής από τον αντικειμενικό της Νόβα.
Δεν έχουν αρχιδια τούτοι, ένας λαρκιν είναι και μισός Μπράιαντ.
Με οποιαδήποτε άλλη ομάδα της 8αδας αν έπεφταν, απόψε θα έγραφε 3-0 και θα έπαιρναν πούλο.
Πωωωω είναι τέρμα ανίκανοι ρε, δε υποφέρεται.