Για ποιον πούστη λόγο πάμε συνέχεια μέσα στη ρακέτα αφού δεν υπάρχει ο παραμικρός χώρος;;; Γουόκαπ συνέχεια μόνος του στο 3ποντο και δεν παίρνει ούτε ένα! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;
Printable View
Για ποιον πούστη λόγο πάμε συνέχεια μέσα στη ρακέτα αφού δεν υπάρχει ο παραμικρός χώρος;;; Γουόκαπ συνέχεια μόνος του στο 3ποντο και δεν παίρνει ούτε ένα! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;
Πάμε ρεεεε
Α ρε Σασα μόνο εσύ ρε πστη
Κοίτα κάτι μουνόπανα ρε, πεντακάθαρα φάουλ και διαμαρτύρονται.
Καλά Γουόκαπ άστο γάμα το ρε μαλάκα.
Τι πήγε να κάνει εκεί ο Ράιτ γαμω το σπιτάκι μου
Σουταρετε ρε πουστη μου γαμω το καντήλι σουταρετε
Η ξανθιά ποια είναι??
Δώρο το παιχνίδι απόψε,η Ρεάλ ήταν για κλωτσιές και εμείς τι κάναμε;κάτσαμε και χασαμε
Βγάλε τη μπάλα έξω βρε μαλακα Ράιτ να σουτάρει κάποιος
Μαλακία ήττα, η Ρεάλ πολύ μέτρια. Αν δεν κάναμε τόσες μαλακίες στην επίθεση θα είχαμε κερδίσει και με διαφορά.
Να μας πει ο Μπαρτζώκας γιατί είχαμε αλλεργία στα μακρινά σουτ σήμερα.
Αυτό που στα κρίσιμα και όταν ζορίζουν τα πράγματα δεν κάνουμε ούτε σουτ στην επίθεση πρέπει να το κοιτάξουμε. Επίσης το άλλο με τις βολές
Πωωωω δεν μπορώ να το χωνεψω πόσο εύκολα πουλήσαμε το τομάρι μας απόψε.......
DIY πώς να πετάξετε στα σκουπίδια δικό σας παιχνίδι, easy tutorial.
Τι να πω ρε μαλακα.. ο άλλος ο Γουοκαπ είναι χώμα με
το ζόρι φτάνουν το στεφάνι τα σουτ του.
Γενικά μας λοκαραν φουλ. Ο Σάσα δεν τράβαγε σήμερα (θα συμβεί και αυτό) και δεν υπήρχε ο Φουρνιε να πάρει πάνω του τη φάση. Δεν είναι ότι δε σουταραμε δεν είχαμε ελεύθερο σουτ καθόλου. Ο Γουόκαπ και ο Σακ το ξέρουμε ότι δεν είναι σουτερ δεν το είδαμε σήμερα.
Ποιο ελεύθερο σουτ δεν είχαμε; Ο Γουόκαπ στην 4η μόνιμα ελεύθερος ήταν και δεν το έπαιρνε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ξαναδιάβασε Παναγή μου γράφω ο Γουόκαπ και ο Σακ το ξέρουμε ότι δεν είναι σουτερ. Και το ξέρουν και στη Ρεάλ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μια χαρά έπαιζα τα λεφτά μου και στο σουτ του Θωμά και στου Σακίλ, όταν βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει τίποτα μέσα στη ρακέτα. Τουλάχιστον δοκίμασέ το 1-2 φορές.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]