Γεια χαρά σε όλες και όλους,
έχω να γράψω καιρο αλλά θα ήθελα να πω μερικά πράγματα.
Να ξεκαθαρίσω από την αρχή οτι δεν θέλω να το παίξω ποίο Ολυμπιακός από κανένα.
Είναι κάπως προσωπικα αυτα που θα πώ ωστόσο πιστεύω οτι πρέπει να υπωθούν τώρα, σε μια στιγμή θριάμβου και οτι μας αφορούν ολους.
Επειδή φέτος βρίσκομαι στο εξωτερικό για λόγους σπουδών δεν είχα την ευκαιρία να δω την Ομάδα από κοντά πολλές φορές. Μέσω ιντερνετ να βγάζω τα μάτια μου κάθε φορά να προσπαθώ να ξεχωρίσω τη μπάλα, οι φίλοι του εξωτερικού με καταλαβαίνουν. Τέλος πάντων αυτό δεν έχει και πολυ σημασία.
Όταν βρσίκεσαι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου είναι ευτυχία να έχεις καποιους να σε στηρίζουν, οικογένεια, φίλους. Εγώ όμως (όπως και όλοι εδω μέσα φαντάζομαι) έχω και κάτι άλλο να αντλώ δύναμη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.
Το δέος που μου προκαλεί η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ δεν μπορώ να το συγκρίνω με τίποτα.
Και εδω ξεκινάει το κυρίως θέμα.
Υστερα από 2 εγκεφαλικα από το χθεσινό ματς, και πλυμηρισμένος απο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για αυτά τα παιδιά που δεν σκύψαν το κεφάλι, που τα δώσαν όλα, που δεν τα παρατήσαν, αυτά τα λιοντάρια που ισοπέδωσαν κάθε αμφιβολία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ειπα να ρίξω μια ματια στο red dna.
Αρχισα να διαβάζω τα παλιά posts μεχρι που έφτασα στα posts του πρώτου ημιχρόνου.....................για να μην εκφραστώ άσχημα, τουλάχιστον θλίψη και απογοήτευση......στα posts του 1ου γκολ σταμάτησα να διαβάζω. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί μετά, δεν ξέρω τι κωλοτούμπες γίνανε, δεν ξέρω...Ξέρω μόνο ότι με μια μόνο εξαίρεση, σε συγχαίρω φίλε, που είπε ηρεμία παιδιά έχουμε και το δεύτερο ημίχρονο, όλοι οι υπόλοιποι σπιλώσατε την αξία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, των παικτών, του βαλβέρδε κλπ. ...η κριτική ειναι παραπάνω απο επιθυμητή από μεριάς μου, κριτική προς τους παίκτες, προς τον προπονητή, προς τον κόκκαλη, όλα δεκτά....μόνο που αυτό που κάνατε δεν ήταν κριτική. Ήταν μίσος προς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, προς τον ίδιο σας τον εαυτο ρε παιδιά..... Μετά δεν ξέρω τι έγινε, τι γράψατε, το ξεκαθαρίζω. Υποθέτω ότι εκεί που φτύνατε, μετά γλείφατε.
Θεωρώ απαράδεκτο να βρίζουν οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κάποιον παίκτη (π.χ. πατσα). Την ώρα του αγώνα ο παίκτης φοράει την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ! πως βρίζεται κάποιον που φοράει το σύμβολο της τιμής???
Άντε να το καταλάβε εισαι σπίτι, βλεπεις το ματς στη τηλεόραση και να πεις καμμια κουβεντα δεν επιρρεαζεται ο παίκτης, αλλα με τέτοια νοοτροπια και οταν πας στο γήπεδο πάλι θα τον βρίζεις. τι αποτέλεσμα θα έχει αυτο?? Βοηθάς έτσι την Ομάδα??? Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, να εξηγούμαστε. Περιορίζομαι, γιατι ξέρω οτι εκείνη την ωρα δεν βοηθάω την Όμαδα και όπως είπα και πριν, ο παίκτης φοράει την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ.
Αυτά.
υ.γ. σορρυ για το σεντόνι.