Βαγγελη κατεβασε το απο εδω...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Wappy
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Βαγγελη κατεβασε το απο εδω...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Wappy
υπερ ευχαριστώ Κυριάκο :) και Ιάκωβε :p :)
To phres re? to esteila kai sta dyo e-mails sou giati htan 10MB. An thes allh version (exw 4-5) steile mou mail kai to kanonizw...
θενξ μαν :) είμαι οκ με αυτό :)
Mας "έφτιαξες" πάλι Κυριάκο με το rapidshare του οποίου είσαι maitre απ'ό,τι καταλαβαίνω. Γερό φιξάκι τοιαύτη ωδή.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Χοχοχο...δεν μου ειναι κοπος Νικο.
Οτι θελετε και μπορω να βοηθησω στη διαθεση σας.
Έχω μια εκτέλεση του "Which Side Are You On?" από τον Pete Seeger (τραγουδιστής τύπου Bob Dylan αλλά προγενέστερος) σε βινύλιο, ηχογράφηση κάπου τέλη δεκαετίας 50 - αρχές 60. Το κομμάτι είναι κλασικό του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ και οι στίχοι μιλούν για την ανάγκη να διαλέξεις πλευρά --> με τον εργοδότη ή τον εργαζόμενο...
Στην διαφήμιση ποια τραγουδάει;
Η Natalie Merchant Βασίλη.
Για όποιον ενδιαφέρεται το ανέβασα εδώ:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alkis
Να διορθώσω ότι πρόκειται για ηχογράφηση του 1941 από δίσκο γραμμοφώνου 78 rpm (το έχω σε CD συλλογή). Τραγουδούν ο Pete Seeger με τους Almanac Singers.
Tyxeroi osoi pate shmera OAKA.
Vanessa Mae...
Ελπίζω να καταστεί δυνατόν να βγει όλη η σημερινή μέρα-αφιέρωμα στον Μότσαρτ σε cd/dvd.
Metallica-The Golden Unplugged
Ηταν εκεί.. τόσα χρόνια μετά και όμως ένιωθα σαν να μην πέρασε καιρός απο την τελεύταια φορά που τον έβλεπα πάνω στην σκηνή.. έχει αλλάξει πλέον δρόμους, εχει μεγαλώσει, πειραματίζεται έχοντας βαρύ φορτίο στην πλάτη του και ενα θράσος να τολμάει που πολλοί θα ζήλευαν.. απο ΄δω και πάνω δεν φοβάμαι φωνάζει ευθαρσώς και χαμογελάει.. αφοπλιστικά.. και άντε εσύ τώρα να τον ακολουθήσεις με τα ίδια άλματα.. επιμένεις "μα είναι ωραία στον Παράδεισο" και σου απάνταει "είναι πολύ ωραία στον Παράδεισο μα φτάνει τόσο" .. Ηταν εκεί.. με την ίδια ζεστή φωνή,τα ίδια μαύρα ρούχα,την ίδια ζωντάνια,να γεμίζει την σκηνή με ερμηνείες παράτολμες, θεατρικές, γαλήνιες, μαγικές, δικές του. Πάντα δικές του.. Πιο έτοιμος απο ποτέ. Πιο γοητευτικός απο ποτέ. Πιο Αγγελάκας απο ποτέ.
Άλλοι μουσικοί-ή, άλλα χρώματα, άλλες εικόνες μα ο ίδιος κόσμος.. Δεν μας χάλασε το χατήρι.. "Ακούω την αγάπη" μαζί σας είπε και το αφιέρωσε στους πιτσιρικάδες, σε έμας που μεγαλώσαμε πλέον και στον εαυτό του. Οι Τρύπες δεν υπάρχουν πλεόν μα αυτός ήταν εκεί..
Όσα χρόνια και αν περάσουν το σύθνημα "μα είναι ωραία στον Παράδεισο" θα αντηχεί πάντα, θα δονεί την ατμόσφαιρα, θα σκορπάει τις αναμνήσεις μας.. Δεν θα έχουμε ποτέ ξανα τις Τρύπες που ζήσαμε σαν έφηβοι.. μα όπως λέει και ο Γιάννης.. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ..!
Όσο είσαι εκεί...
...βρε κόλλημα με τον Αγγελάκα... εντάξει... δεκτόν!
(Εγώ πάντως στη Θεσ/νίκη μόνο σε μια εμφάνιση του Μάλαμα κατάφερα να πάω - κι αυτό λίγες ώρες πριν μπω στο αεροπλάνο του γυρισμού)
:D ο Αγγελακας ειναι ο Αγγελακας! και δεν ειναι κολλημα, ειναι ερωτας, ειναι προτυπο, ειναι θεωρηση των πραγματων, ειναι χρονια της εφηβειας, ειναι ωριμανση, ειναι αδυναμια, ειναι ο Γιαννης μου...! σε καλυψα πιστευω! :DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από oikon7
δεν μπορω να πω πως μου αρεσει ιδιαιτερα ο Μαλαμας..
Είδα το ονομά του και το θυμήθηκα. Ο Μάλαμας ξεκίνησε παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 28 Φλεβάρη στην κεντρική σκηνή.
Χμμ, Τρύπες.
Συμπαθητικό γκρουπάκι αλλά ολίγον υπερεκτιμημένο.
3d_saint3d_silsc_emb[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
υποθετω οταν το εγραψες περιμενες αντιδραση ετσι; χμ... επειδη γιορταζω σημερα, θα ειμαι επιεικης.. βγαλε το υποκοριστικο απο τη λεξη γκρουπ και ειμαστε οκ με τα υπολοιπα.. η επομενη προσφορα μου δεν θα ειναι τοσο γεναιοδωρη!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alkis
ΟΚ, ανακαλώ το "γκρουπάκι"!:pΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
Και μιας και γιορτάζεις (χρόνια πολλά!) ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω link:
Αν και υποψιάζομαι ότι θα το έχεις ήδη διαβάσει όταν κυκλοφόρησε!