[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα;;;:reap:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μη μου το κάνεις αυτό... είναι η λατρεία των παιδικών-εφηβικών μου χρόνων η Αννούλα...:)
δε γαμ..ται η π..α
σκατογρια που το παιζει και τρεντυ
σκατοβαζελα του κερατα
υ.γ. ελπιζω να μην ειναι και η παπαριζου χανουμοβαζελα! :)
Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνοντας τη ξεπέρασες και δε σε πλήγωσε η πόζα με το χόμπιτ :)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
'Ντάξει με πείραξε αλλά δεν το δείχνω.:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ήξερα τι παλιοβαζέλα είναι.
και ναναι μικρό το κακό από τη στιγμή που η εικονιζόμενη είναι γαύρος με πατένταΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lofou [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ελευθερία μου η πλάκα είναι ότι μεσουρανούσε και ήταν είδωλο όταν ήμουν κι εγώ στα παιδικά-εφηβικά χρόνια. Κοίτα τις ηλικίες μας και θα καταλάβεις. Σαν τραγουδίστρια εκτιμώ μόνο τα όσα είχε κάνει στην προ Καρβέλα εποχή. Έκτοτε υποτίμησε η ίδια και τη φωνή και το ταλέντο της.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
αχχχχχχχχχχ ειμαι η αντριανα και μολις τελειωσα!
Τζιζας κραϊστ!!!!Παράθεση:
Ναι Κυριε,πιστεύω...
Ρε πως ομορφηνε το βαζελοθρεντ...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=jdB_30eeuAE&feature=PlayList&p=54508B8AF20 F9EF0&playnext=1&playnext_from=PL&index=14[/youtube]
Kαμιά καλύτερη φωτογραφία δεν είχες να βάλεις? Εδώ είναι σα να την έχουν δαγκώσει 150 μπαρακούντα :cool:Παράθεση:
Γενικά συμφωνώ. Αλλά και με τον Καρβέλα έκανε σπουδαία πράγματα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[youtube]vRwnwbimG9Q[/youtube]
Βέβαια οι άπειρες μαλακίες που έχει πει είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.
150 γάβροι εννοεις...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα με τρελάνετε; Που έχει μπαρακούντα να πάω να με δαγκώσουνε κι εμένα;ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
απαγορευονται τα βιντεο που περιεχουν μαθουσαλες!Παράθεση:
Ο πολωνός ντοπαρισμένος γλωσσοδέτης όχι μόνο απολαμβάνει δημοσιογραφικής ασυλίας επειδή φυσικά παίζει στον Ποα, αλλά πρόσφατα έδωσε και συνέντευξη (!!!!) σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και στην οποία φυσικά δεν μιλάει για τα αναβολικά που χρησιμοποιεί.
Αν είχε πιαστεί ντοπαρισμένος κανένας ερυθρόλευκος παίχτης θα είχε αυτόματα εξοριστεί από την χώρα και το θέμα του θα έπαιζε με αρνητικά σχόλια για τον Ολυμπιακό από το πρωΐ μέχρι το βράδυ.
Να είστε σίγουροι!
δεν εχει τελεσιδικησει ακομα η υποθεση;
:wor::wor:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αντριάννα είσαι Θεά
ο Παναθηναικος θα κρεμασει τη φανελα με το νουμερο 4 που ανηκει στον Αλβερτη ως πραξη αναγνωρισης γι αυτα που προσεφερε. Θα γινει επισης ειδικη εκδηλωση προς τιμη του.
Εμεις τι καναμε για τον Τζολε ρε γαμωτο τι????
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μαγκιά θα ήταν να κρεμάγαν την φανέλα ΜΑΖΙ με τον παίχτη!! Μόνο την φανέλα... φλωροι!!