:whis::whis::whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
:whis::whis::whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτό δεν είναι πολιτικό σχόλιο:
Ζούμε σ' έναν κόσμο matrix. Εϊτε το θέλουμε και το γνωρίζουμε, είτε όχι. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Γι αυτό ΜΗΝ κολλάτε ετικέτες δεξιά κι αριστερά. (δημοκράτης, φασίστας, καλός, κακός, δίκαιο, άδικο, συμφέρον, ζημιωγόνο κλπ...) Κοιτάτε απλά τη ΔΙΚΗ σας κατάσταση και αυτή των γύρω σας. Αν τα όσα βλέπετε σας ικανοποιούν, ο τόπος είναι σε καλά χέρια και ό,τι γίνεται είναι προς συμφέρον σας. Σε αντίθετη περίπτωση (γιατί δεν είστε ούτε τυφλοί, ούτε κρετίνοι) κρατάτε πισινή και προσλαμβάνετε με φειδώ.
Δέχεσαι Pay Pal ή μόνο μετρητά; Πες μου για πιστωτικές και επιταγές. Δεν θέλω πολύ πράγμα: 10.000 τυφέκια, 13000 πιστόλια, 20000 χειροβομβίδες, 500 αντιαρματικά, 60 αντιεροπορικά κλπ... ίσα ίσα για να αρχίσω έναν μικρό πόλεμο στην Κεντρική Αφρική το καλοκαίρι, για να σκοτώσω την πλήξη μου. (Αν μπορέσεις και καμιά 50αριά Leopard, βάλτα στο πακέτο. Ατομική βόμβα θα σου ζητήσω απ' τον Σεπτέμβρη...)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Skrill :s6vhaha:ppnxoxo
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Νόστιμα τα λες τύπε. Είναι και ώρα φαγητού...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να το φιλοσοφήσω λιγάκι;! Κάτσε...sc_beerΩραία, πάμε. (Κάτσε λιγάκι ακόμα...sc_beer)
Είναι πραγματικά δύσκολο κάποιος να συγκρατήσει τον εγκέφαλό του στη σημερινή κοινωνία. Υπάρχει μια πλημμύρα εκεί έξω, από μίσος, από αγανάκτηση, από αποχαύνωση, όποιος καταφέρνει να παραμένει ψύχραιμος είναι για μένα ήρωας.
Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν που σπάνια βλέπεις άνθρωπο που να μην είναι επηρεασμένος. Τρέχει όλη μέρα μόνο για να επιβιώσει...
Εγώ εχω υιοθετήσει το εξής. Διάβασμα, τύπε. Λογοτεχνία, πολιτικές επιστήμες, δοκίμια, ακόμα και τσόντες... αλλά διάβασμα. Κομμένη η τουβού, κομμένες οι εφημερίδες. Ενημέρωση από ιντερνέτι, ξένα και ελληνικά σάιτς.
Δυστυχώς στο σήμερα του φθηνού, του πρόσκαιρου, του λίγου, του πρόχειρου, του εύκολου, η σκέψη δεν φτερουγίζει, δεν αναζητάει.
Αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οτι δεν προβληματιζόμαστε.
Α, και σεξ ναι;! Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά οι βασικές ανάγκες πρέπει να ικανοποιούνται, να εκτονωνόμαστε.
Αυτά... στην υγειά σας.
Θα έχει τελειώσει ο πόλεμος μέχρι να βρούμε άκρη για τη πληρωμή.ppnxoxoΠαράθεση:
Παιδες, ΣΟΣ! Απο χθες η τηλεοραση που εχω στο σαλονι και που ειναι και σχετικα καινουρνια δεν παιζει την ΕΡΤ. Εχει παγωμενη εικονα. Και σημερα τα ιδια. Βοηθεια!
Τύπε, είχες ΕΡΤ μέχρι χθες και χθες πάγωσε;! Παίζει να είσαι και ο μοναδικός... τυχερέ...ppnxoxo
Δε θα ξαναγραψω για πολιτικα θεματα εδω, ουτως η αλλως ο σκοπος ειναι να ξεφευγουμε με τα αθλητικα , ομως ενα θεμα που μου εχει προκαλεσει εντυπωση, ειναι το ποσο ετοιμο εναι το συστημα να αντιμετωπισει τους κλυδωνισμους. Για παραδειγμα στο θεμα με τον γιο του Μπαλτακου, πως γινεται μετα το ρεζιλικι με το βιντεο, κατ'ευθειαν ομως κατ'ευθειαν λεμε, βγηκε απο τα κιταπια ο παρατυπος διορισμος του.
Γιατι δεν βγηκε το θεμα πιο πριν και ποιος το εδωσε στα καναλια, τα οποια υποκριτικα μας παρουσιαζουν μια εικονα ασταθους (λογικο βεβαια ως Παναθηναικος) οπαδου-αλητηριου Ουκα; Ειναι πραγματικα εξοργιστικο, το ποσο χαμηλη νοημοσυνη εχoυν αυτοι που κυβερνουν, μη μπορωντας να καταλαβoυν οτι εκτιθονται με τις πρακτικες που ακολουθουν να κατευθυνουν τα ''χαζα προβατα''.
Τα προσωπα που μας κυβερνουν ολα μαζι ζητημα αν εχουν αθροιστικα 100 μοναδες δεικτη νοημοσυνης αλλα παρ'ολα αυτα συνεχιζουν να καταστρεφουν με το προσχημα της ανακαμψης. Το επομενο βημα ειναι η απολυση του υιου Μπαλτακου, μετα την διαγραφη του μπαμπα και κοβω να μη πω τι, οτι αυτο, θα περασει ως παλι μια επιτυχια Σαμαρα και σε οσα ειπε ο μπαμπας στον χρυσαυγιτη, τιποτα μεμπτο.
Πραγματικα προσπαθω να οργανωσω την σκεψη μου πανω στα τραγελαφικα που ζουμε και τρελαινομαι.
Παλι καλα που υπαρχει ο Μανιατης και βλεπουμε ποιοτικη μπαλα.ppnxoxo
Φίλε είναι γνωστά όλα αυτά για τον διορισμό και όχι μόνο...
estai: δεν έχουν καθόλου "χαμηλη νοημοσυνη εχoυν αυτοι που κυβερνουν". το αντίθετο θα έλεγα!
(Έχω πει ότι δε θα ξαναγράψω πολιτικά σχόλια εδώ, γιατί το κόβω ότι θα τσακωθώ σχεδόν με όλους. Κι εδώ μπαίνω επειδή γουστάρω το παρεάκι για να κάνω την πλάκα μου και να χαλαρώσω, όχι για να τσακώνομαι..)
Τύπε, με μένα δε μαλώνεις με τίποτα. Εϊμαι άνιωθος λέμε. Κόκκαλο σκλαβωμένο... Αλλά μπορούμε να την πέσουμε μαζί σε όλους τους άλλους...violiviolaki Ντου λέμε!ppnxoxo
Θα κρατησω το λογο μου και δε θα το συνεχισω.
Αδικια παντως ο Μανιατης περασε και δεν ακουμπησε....:s6vhaha:
Καλά, εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου! Τη μέρα που θα τσακωθώ μαζί σου, θα στείλω το laptop μου στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών!!! ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον κάποια περίπτωση να τσακωθεί κάποιος για την "Ελληνική πολιτική σκηνή", όλοι υποθέτω έχουν καταλάβει με σαφήνεια το τρελλό δούλεμα που τρώμε από όλα τα κόμματα, με καμία εξαίρεση. Τι να πεις και με ποιον να μαλλώσεις και με τι επιχείρημα. Το θέμα όπως λένε και οι φίλοι πιο πάνω είναι να καταφέρει ο καθένας μας να βρει τους τρόπους να επιβιώσει και να είναι καλά αυτός και οι δικοί του σε αυτά τα παρανοϊκά χρόνια που ζούμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Προφανώς ο υιός Μπαλτάκος και οι χρυσαυγίτες βουλευτές αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις χθες στη βουλή ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Apache [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτά και κλείνουμε με τα πολιτικά :s6vhaha:
Ο ρε μάνα μου με αυτά που είδα στον Eλεύθερο Σκοπευτή και αλλού, προβλέπονται αποκαλύψεις, πισώπλατα μαχαιρώματα και δολοπλοκίες που δεν έχουμε δει ούτε στο Breaking Bad, το Game of Thrones, το Prison Break και το House of Cards:-P:s6vhaha:
Παρακολουθήσεις, διαφθορά, πισώπλατες μαχαιριές, κατασκοπίες, φυλακές, διεφθαρμένοι δικαστές, καλωδιώσεις, προδοσίες, κρυφές κάμερες, ψευδομάρτυρες, λυκοφιλίες. Της ταναπού, Ελλαδάρα::wor::wor::wor::s6vhaha:
Φέρτε ξηροκάρπια, ποπ κορν, τσιπς και αναψυκτικά:s6vhaha: η καλύτερη σειρά ever θα γραφτεί εντός των επόμενων ημερών:s6vhaha:
«Εκατοντάδες άνθρωποι μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του σκύλου του Μπαράκ Ομπάμα για το παιδί τους, αλλά εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το WikiLeaks;» αναρωτιέται ο πατέρας του παιδιού.
Πατέρας είναι ο Χαζάρ Χαμαλάου, έναν ιρακινό δημοσιογράφο και φωτογράφο που τώρα ζει στο Πασάου της Γερμανίας, ο οποίος δήλωσε ότι το έργο του Τζούλιαν Άσανζ είχε βαθιά επιρροή πάνω του.
«Έχει μεγάλη σημασία για μένα. Το WikiLeaks άλλαξε τον κόσμο» λέει ο 28χρονος στο NBC News.
Ωστόσο, δεν έπεισε το ληξιαρχείο να εγκρίνει το αίτημά του, καθώς η υπηρεσία εξέφρασε την ανησυχία της ότι το όνομα θα έθετε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού.
Οι γονείς επισήμως επέλεξαν το όνομα Ντάκο. Στην πραγματικότητα, οι φίλοι και οι συγγενείς εξακολουθούν να το φωνάζουν WikiLeaks.
Ίσως θα έπρεπε να είχαν επιλέξει το όνομα του ιδρυτή του, Τζούλιαν.
Ο ορισμός της απλότητας
Τρία κινητά τηλέφωνα, η περιουσία του πρωθυπουργού του Νεπάλ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]O Σουσίλ Κοϊράλα
Κατμαντού, Νεπάλ
Μπορεί ο πρόεδρος της Ουρουγουάης να είναι ο φτωχότερος πρόεδρος του πλανήτη, όμως φαίνεται ότι βρέθηκε και ο φτωχότερος πρωθυπουργός.
Είναι ο 75χρονος Σουσίλ Κοϊράλα του Νεπάλ, ο οποίος δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του τρία κινητά τηλέφωνα. Και τίποτε άλλο.
Μάλιστα τον περασμένο μήνα επέστρεψε στο δημόσιο ταμείο 650 δολάρια τα οποία επρόκειτο να δαπανήσει στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Μιανμάρ.:wor:
Μάλιστα, όπως μετέδωσε το BBC, ο ίδιος δεν έχει σπίτι στην κατοχή του και όταν επισκέπτεται τη γενέτειρά του διαμένει ως φιλοξενούμενος στο σπίτι του αδελφού του.