τον επιασαν τον τζολε στο στομα τους.και τον ρουφηξανε ολον...μεχρι και την τελευταια σταγονα...να μην μεινει τιποτα.
Printable View
τον επιασαν τον τζολε στο στομα τους.και τον ρουφηξανε ολον...μεχρι και την τελευταια σταγονα...να μην μεινει τιποτα.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά εδώ. Αυτοί δεν είναι απλώς βάζελοι. Είναι οι τσάτσοι των κοντοπούτανων, οι εμπνευστές αυτών που δείρανε το ...Γκόντζο :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σε ένα όμως πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο: μιμούνται τέλεια το κόμπλεξ των αφεντικών τους! ¶ξιοι!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γραψτε τα εσεις για μενα γιατι εγω δεν..... :)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν δεν μπορείς να τα γράψεις κάντο ... σε origami ! :-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:-P:-P:-P:-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μηπως, λεω εγω, μηπως αυτοι οι ιδιοι (τα αφεντικα δηλδη) τα γραφουμ ολα αυτα??? Ειναι βαρυς ο νταλκας, ο ατιμος, τι να κανουμε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μπα, οι αυλοκόλακες είναι συνήθως βασιλικότεροι...αν και τίποτα δεν αποκλείεται :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εμένα πάντως με φτιάχνουν κάτι τέτοια...ασχολούνται με το μπάσκετ για να ξεχάσουν ότι είναι κοντοί και με το θρύλο για να ξεχάσουν ότι είναι μικροί
Ο θηλασμός είναι απολύτως φυσιολογικός. Μην ξεχνάμε ότι οι λαγοί είναι θηλαστικά. :s6vhaha::s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:wor::wor::wor::wor:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άστους να χτυπιούνται.
Για το επίπεδο του Πρω λέγανε, αλλά μπροστά στην Πράσινη είναι Harvard Business Review...
Ναι αλλά ο πεοθηλασμός είναι κλασσική ανθρώπινη δραστηριότητα που κατ' εξαίρεση συναντάται στα ελληνικά είδη lepus europaeus (ο λαγός για όσους δεν ξέρουν).Παράθεση:
Κάποιοι το κάνουν για ηδονή και κάποιοι από συνήθεια...
Παράθεση:
ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ ΑΔΕΛΦΕ
ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΧΙΣΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΨΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ Νο1-ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ-ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΣΜΙΚΩΝ-ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΩΝ-ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΚΥΡ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ Ι5 ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ (ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ)ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ.Α ΡΕ ΡΑΝΤΖΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ clubbinggzxΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΗ ΓΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΛΑΚΩΣΕΣ!
Αφηστε τους ρε...αφηστε τους.
Εψαξα λιγο (δεν ειχα τι να κανω) τους...τιτλους τους. Ναι τους 500. Ετσι για χαβαλε. Και με ψαξιμο μισής ώρας και λιγο διαβασμα ε,ρε και τι βρισκεις... Ο ιδιος ο Ερασιτεχνης Παναθηναϊκος έδωσε τα στοιχεια των ... 500 τιτλων.
Φυσικα μεσα σε αυτα ειναι και η κατακτηση πρωταθληματος ανδρων πινγκ πονγκ απο τον Νικο Μαντζάρογλου, μεταξύ άλλων και τις χρονιες 1954, 1956,1957,1959. Ατυχώς ξεχνουν να αναφέρουν οτι ο Νικος Μαντζάρογλου πέθανε το 1950, θύμα τροχαίου. Ενταξει μικρη παράλειψη.
Παρακάτω αναφέρεται ως νικητης του Πρωταθλήματος Γυναικων στο πινγκ πονγκ το 1954 και 1955 ο ... Νικος Μαντζάρογλου!!!! (ήμαρτον , η δευτέρα παρουσια!!!) Αν αυτο δε φερνει ....συνειρμους (ο παο πηρε το πρωταθλημα γυναικων με τον ... Νικο) τι αλλο θα ακουσουμε...
Επισης αναφέρονται 3 ή 4 κατακτήσεις πρωταθλήματος ... σκάκι (ενταξει ρε μη γελατε ειναι εγκεφαλικό άθλημα) τη δεκαετία του 50, μονο που η σκακιστική ομοσπονδία Ελλαδος διοργανωσε το πρωτο πανελλήνιο πρωταθλημα μετα το 1970. Ψιλα γραμματα...
Και πολλα αλλα...
ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Η ..ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
ΠΑΙΚΤΕΣ :s6vhaha: ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ! ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ Νο2-ΑΠΑΙΚΤΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ-ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ-Η ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΕΟΣΦΑΙΡΙΣΗ;ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ DOCTORA ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!
Η ποδοσφαιριση συμφωνα τουλαχιστον με αυτα που εχω ψαξει εγώ είναι ή το γνωστο...subbuteo ppnxoxoppnxoxoppnxoxo ή ποδοσφαιρο σάλας. Ομως σε κανένα απο τα δύο ... "αθληματα" δεν διεξαγεται πανελληνιο πρωταθλημα αναγνωρισμένο... Τι την ψαχνεις. Αμα ειναι οπως εχω πει να προσθεσουμε και τα δικα μου 7 πρωταθλήματα subbuteo στον Ολυμπιακο....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από karytheod [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε μαλάκες βάζελοι, 3 χρόνια ψάχνεται λόγο για να γιορτάσετε... οτιδήποτε. Λοιπόν αυτή η μέρα ήρθε. Τη μέρα που θα γιορτάζουμε εμείς το νταμπλ στα μπουζούκια, να βγείτε και εσείς για να γιορτάσετε τη λήξη της καριέρας του μεγάλου βιαστή σας! Αυτός μάλιστα, είναι λόγος πανηγυρισμού! :cool:
Τη θέλησή της να μην… επιτρέψει στον Ολυμπιακό να σηκώσει κούπα, όσο η ίδια αγωνίζεται, εξέφρασε με δηλώσεις της σε εκπομπή του «Novasports 1» η αρχηγός του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου. «Όσο παίζω, δε θέλω να σηκώσει κούπα ο Ολυμπιακός, γιατί δεν έχει πάρει ποτέ και δε θέλω να συμβεί αυτό, όσο παίζω εγώ στον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δύο προτάσεις από τους «ερυθρόλευκους» στο πρόσφατο παρελθόν.
μωρη μαλακισμενη την κουπα να την βαλεις ολη στο κ....ο σου εκει που σου αρεσει.να πλενεις πρωτα το βρωμοστομα σου και μετα να μιλας για τον ολυμπιακο.αντε κανε καμμια πιπα τωρα απο αυτες που ξερεις παλιοβρωμα.
Για την όγδοη κούπα της με το «τριφύλλι»: «Ήταν η όγδοη κούπα μου με τον Παναθηναϊκό και η πιο βαριά γιατί είναι η 500ή του συλλόγου μας και είμαστε πολύ περήφανες και χαρούμενες που τη σηκώσαμε εμείς. Σε βαθμό δυσκολίας το περσινό νταμπλ ήταν το πιο δύσκολο όλης της τετραετίας ως τώρα».
Για το γεγονός ότι ήταν η 500η κούπα σε συλλογικό επίπεδο για τον Παναθηναϊκό: «Όταν σήκωνα την 500ή κούπα ένιωσα ότι σηκώνω μια ολόκληρη ιστορία για τον Παναθηναϊκό, που είναι ο σύλλογος με την πιο βαριά ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαι πολύ περήφανη που βρέθηκα σε αυτή τη θέση. Σκεφτόμουν ότι τώρα πάμε για την 502η γατί την 501η θα την πάρουν οι άνδρες στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».
πες μου τωρα εχεις σαλταρει τελειως μωρη βλαμμενη?μετρημα ξερεις?πηγες σχολειο ή εκεινη την ωρα επαιρνες τσιμπουκια απο τον καθηγητη των μαθηματικων οταν διδασκε την προσθεση?ποια 500 μωρη βλαμμενη?:whatever::whatever:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σωστά τα λες! Σπανίζουν αυτές οι μαθήτριες!:mad::mad::mad:
:shock::shock::shock::shock:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yulin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]