Κάτι πονεμένα βαζέλια λένε ότι ο Τζέιμς μας έδωσε το παιχνίδι επειδή έχει υπογράψει ήδη.ppnxoxo
Printable View
Κάτι πονεμένα βαζέλια λένε ότι ο Τζέιμς μας έδωσε το παιχνίδι επειδή έχει υπογράψει ήδη.ppnxoxo
Κανένα πρόβλημα, μου κάνει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Θα πεθανω τόσο νέα ρε μλκες
Η ομαδα είναι ένα γαμημενο γκαρντ μακριά από το φ4 γαμω το κέρατο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κοιτάζω τα στατιστικά. ο γκος ήταν πολύ κακός
στο ίδιο κύμα πετρουσεφ και κλασσικά ο λιθουανός
Το πρόβλημα ήταν πως ο γκος ήταν κακος και αμυντικά εκεί που έπρεπε να σφίξουμεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Γκος είναι μια μετριότητα και μισή, δυστυχώς πολύ κακή μεταγραφή του Μπαρτζωκα και σε καίρια θέση.
μακαριΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτός ο Γουόκαπ όσο παικταράς είναι, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό θα κάνει μια πατάτα.
Πόσο χαίρομαι που έκανα λάθος με τον Σακίλ. Τον θεωρούσα τελειωμένο μετά τον τραυματισμό του αλλά απόψε με έβγαλε ψεύτη. Έναν παίκτη ακόμα θέλουμε, ΠΑΙΚΤΗ με αρχίδια όπως ο Ουκρανός και μπορούμε ωραία πράγματα. (μείον δύο παίκτες > Λουκ και Λιθουανός σε αυτό το επίπεδο δεν βγαίνουν τα κουκιά)
Κι εγώ έσκασα αλλά με το ματς που έκανε σήμερα τί να του πειςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συμφωνώ, αν και είναι αρκετά καλός clutch παίκτης. Με τους Ιταλούς μας έσωσε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Γουόκαπ παίρνει επιτέλους ανάσες που είχε λιώσει το κορμί του στις τριπλοϋπηρεσίες και επανέρχεται στα γνωστά του στάνταρ.
Μετά από το χθεσινό φιάσκο στη Λαμία είπα να πάω γήπεδο σήμερα μήπως στανιάρω!!
Μεγάλη καVλα το ματς. Μπράβο στην ομάδα, άντεξε το ξύλο και έδειξε χαρακτήρα!
Με ένα γκαρ που θα μπορεί να τα παστελωνει όταν κολλάει η ομάδα ίσως σωθεί η σεζόν.
Ο Σακίλ είναι βαρόμετρο. Τα λεγαμε εδώ και καιρό. Πρέπει να μπει ο Μήτρου Λονγκ στο ροτεισον σιγά σιγά, να δώσει πράγματα που δε δίνουν οι άλλοι δύο άσσοι.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Σημαντική νίκη, πάμε τώρα για ένα τουλάχιστον διπλό στα επόμενα δύο ματς και είμαστε πολύ καλά.
Η λογική λέει οτι πάμε για 1-3 ρεκόρ, στα επόμενα 4 παιχνίδια. Στην καλύτερη 2-2.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Josimar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το θυμόμουν από χτες και το έψαξα σήμερα από περιέργεια μιας και ρωτήθηκε, sold out ήταν το ΣΕΦ και χτες όπως και με την Αρμάνι.
Sold out ή αρκετά κοντά στο sold out είναι τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, απλά υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι διαρκείας που δεν πηγαίνουν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και αυτό για μένα είναι μαλακια της ΚΑΕ να βγάλει τόσα πολλά διαρκείας. Πάνω από το μισό γήπεδο διαρκείας ειναι του ματς για το σεφΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Λιθουανος προσωπικα μου αρεσε χθες. Τηρουμενων των αναλογιων. Ηταν αστοχος αλλα εδωσε πολλες μαχες στη ρακετα, πηρε προσπαθειες κοντα στο καλαθι. Εβγαλε δυναμισμο τον οποιο χρειαζεται η ομαδα. Για κατι παραπανω απο ρολιστας βεβαια δεν κανει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για τον Πετρουσεφ τα εχουμε ξαναπει. Αμυντικα πολυ σημαντικος για την ομαδα. Σαν 4αρι ομως στο συστημα της ομαδας, δεν μπορει να φανει επιθετικα. Χωρις σουτ
Ο Γκος πελαγωσε απεναντι στα μεγαλα κορμια της Μονακο. Δεν ειναι ελιτ οργανωτης. Εκανε αρκετες φορες καταχρηση ντριμπλας και οταν δε εβρισκε διαδρομο, απλα εδινε την μπαλα διπλα του. Αναλογα τον αντιπαλο μπορει να δωσει πραγματα. Ευτυχως χθες ο κοουτς εμπιστευτηκε τον Κανααν
Τεραστια νικη γενικα η χθεσινη. Μαγκικη. Κοντρα σε καλυτερους παικτες ατομικα και ενω βρισκομασταν πισω στο σκορ ολη την ωρα και χαναμε ενα σωρο αμυντικα ριμπαουντ. Εβγαλε αρκετα ελευθερα σουτ η Μονακο, αλλα ηταν αστοχη