Εν τω μεταξει ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,γελουσαν μεχρι και τα μουστακια του στην απονομη.Ηθελε να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνε.γεια σου Γιανναρε!
Printable View
Εν τω μεταξει ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,γελουσαν μεχρι και τα μουστακια του στην απονομη.Ηθελε να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνε.γεια σου Γιανναρε!
4 πακετα τσιγαρα ειναι καλα;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kritikia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είναι όλη η ένταση που βγαίνει. Κατά τη διάρκεια του ματς νόμιζα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου... δεν έχω ξανανιώσει έτσι, ούτε στο διπλό στη Βρέμη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΘΡΥΛΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Καλα ωρε κουζουλατσι τοσο πολυ τα εχεις με τον Τσιγκολελετο??Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ηταν καλος σημερα, στο ημιχρονο του τα εχωσα, ρωτα και το Σακη!!
:realbighug:
Να μου πεις εδω αγαπαω εγω τον Οθκαρ σημερα .... :s6vhaha::s6vhaha:
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμενα ακομα με ποναει το κεφαλι μου.Για παρτη σου ολα θρυλε.
Ασε μωρε με τον αχρηστο τον Νικοπολιδη. 19 γκολ εφαγε σημερα.
Θεέ μου, σ' ευχαριστώ γι'αυτό που έζησα, και που έζησα!!!
ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ενταξει ρε,αφου εζησε και ο Νταρκο με αυτα που ειδε καλα ειναι :s6vhaha:.Παντως αρχισα να διαβαζω απο τη στιγμη που χαναμε το ματς για να δω τι λεγατε.Εκει ειναι το γελιο :-P.Απο κει που καποιοι εψαχναν να δουν ρεαλ-μπαρτσα πηραμε και το κυπελλο.ppnxoxo.Μεγαλη χαρα σημερα αν και δεν ειχα κουραγιο να πανηγυρισω με δυο συνεχομενα συγλονιστικα φιναλε χθες και σημερα...
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γελάς ε????
18. Kαι έβαλε και 2 :winking:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εγω δεν το ευχαρηστιθηκα σημερα θα γουσταρα να τους ριξουμε οσα τους ριξαμε αλλα να μην τρωγαμε γκολ. αυτα
Είσαι παντρεμένος.Παράθεση:
Συγχαρητήρια στην ομάδα για το σημερινό αποτέλεσμα.
Αφιερωμένο σε αυτούς που αύριο δεν θα είναι στον Ολυμπιακό.
Το καλύτερο τέλος για Τζόλε, Άντζα (μακάρι να αλλάξει απόφαση),Ντάρκο. Πάτσα, Μενδρινός καλή τυχή εκεί που θα συνεχίσεται.
Σήμερα έζησα μερικές απο τις καλύτερες στιγμές που μου έχει χαρίσει ο Θρύλος.
Μπράβο σε όλους.
oύτε με 5-0 εν το αλλάζω το σημερινό! συγκλονιστικό ματς απλά.
Υπερβολες.Η κατακτηση ειναι κατακτηση.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Katalanos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
επεσαν πανηγυρια στην Πρεβεζα..?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
offtopicΠαράθεση:
[IMG]file:///tmp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]