Oσα τρωμε στο μπασκετ.<mad?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Oσα τρωμε στο μπασκετ.<mad?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μαγκες εχθες "εχασα " ενα πολυ καλο φιλο και μου ειναι ολα σημερα στραβα,46 χρονων 2μετρα ανθρωπος ανακοπη καρδιας.
αυτα για να βλεπουμε οτι οτι κανουμε ειναι διασκεδαση και πλακα
Αστα Βαλαντη. Σε νιωθω παραπανω απ' οσο νομίζεις. Η ζωή ειναι πραγματικα πολύ μικρή και γι' αυτο ας τη χαρουμε οσο νομίζουμε.
ναι ρε φιλε !αλλα να δεις η πουτανα ημοιρα τι πουτανα που ηταν με αυτον τον ανθρωπο..μια ζωη στα καραβια - καπετανιος, 2 γιους ,μια γυναικα προτυπο ,τα 2 τελευταια χρονια γινεται αρχικαπετανιος μενει επιτελους στη στερια με μια αξιοπρεπη δουλεια,παει τη προηγουμενη εβδομαδα στην αμερικη για να φερει το πλοιο στη γαλλια και παθαινει ανακοπη μεσα στο μπουρδελοΠαράθεση:
και μενουν ολοι μαλακες και εγω εχω φρικαρει
Και δικιο εχεις. Δεν υπαρχουνε λογια γι' αυτα αδερφε.
τεσπα το μαυρισα πολυ ας το αφησουμε...Παράθεση:
Ta 8erma mou silipitiria file Valadis. Elpizw na einai elafri to xoma pou ton skepazi. Tipota allo se kati tetia pragmata, ta logia einai perita.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από valadis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
συλλυπητήρια αδερφέ!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από valadis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
έχεις απόλυτο δίκιο!
Η ζωή είναι πολύ σύντομη και πρέπει να ρουφάμε κάθε της στιγμή!
!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η 1η φωτογραφία είναι από το παρακάτω site με web camera στη Βουλιαγμένη:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χιόνι στην παραλία της Βουλιαγμένης και κάποιος μπαίνει για κολύμπι!
Η 2η φωτογραφία είναι από το παρακάτω site με web camera στην Πύλη Αδριανού:
Not bad...
να στε καλα μαγκες , η παρεα εδω μεσα ειναι πολυ ζεστη και φιλοξενηαπο την πρωτη στιγμη που μπηκα
Και αυτο λεγεται επιχειρηματικο πνευμα αμα λαχει να ουμ...
100$??????εκαστος?Παράθεση:
Ε,τι , που αλλου θα βρεις;(εκτος αν πας μισο μετρο πισω του)
χααχαχαχα ρε δεν παιζεσαι ! εισαι σκληρος διαπραγματευτηςΠαράθεση:
Αδέρφια εδώ στη Θεσσαλονίκη κάνει πολύ ωραία μέρα!!!
Ετοίμασα τον καφέ μου, περιμένω και ένα φιλαράκι μου από Αγγλία σε λίγο και προβλέπεται τρελό λιώσιμο!!!!!!!!!!
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!
Καλή σου μέρα αδερφέ και καλή λιωμάρα!
Να απαντάς και σε κανά pm ρε σύ.sc_cheers
Καλή σου μέρα jojo!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χίλια συγνώμη για το pm!!!νόμιζα πως ήταν παλαιότερο και δε το κοίταξα!!!...σε παρακαλώ μη παρεξηγήσεις!!!!....δε θα ξανασυμβεί!!!!
Την κάνω τώρα!!!!παώ με το φιλαράκι μου από Αγγλία για σούπερ καφεδάρα!!!!
Τα λέμε αδέρφια!!!!!!!
Για όσους έχουν τρέλα με τα gadget!!!