Εντάξει, εγώ θα παρεξηγιώμουνα γιατί θα με είχαν στην απ' έξω... Όπως το δει κανείς.
Printable View
Εντάξει, εγώ θα παρεξηγιώμουνα γιατί θα με είχαν στην απ' έξω... Όπως το δει κανείς.
Επικίνδυνη καριέρα διαλέγεις, αδερφέ: Εμπόδιο ανάμεσα από γυναίκες, δεν στέκεσαι, για κανέναν gay λόγο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πού να τους δεις συνδεδεμένους και με κρεατόβεργα... αλάλα...ppnxoxo
Σου φαίνομαι για άθρωπας που αρνιέται τη βοήθεια;;; Τη ζητήσουν - δεν την ζητήσουν, θα τους την παρέχω πλουσιοπάροχα...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ετσι σε θέλω αλέγκρο, χουβαρδά, μη στερείς από τη κοινωνία τη βέργα σου τύπε. Γίνε δοτικός...ppnxoxo
Σωστός, ανθρώπινος, αλλά, μία διευκρίνηση: Δεν ανήκει σε εμένα - Είναι κληρονομιά στην ανθρωπότητα και την διαθέτω όπως της αρμόζει...Παράθεση:
Ολη η ουνέσκο μαζεμένη σε καβλί... θεούλης ο τύπος...bow_all
sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:Παράθεση:
...τη γάμ...ες! :s6vhaha:Παράθεση:
*πάει και αυτός Βοσκέ! Να ήταν κι άλλος. Προχωράμε μέχρι τον πλήρη εκμαυλισμό των πάντων!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ προτείνω όσοι πειραν/ παίρνουν σύνταξη πριν τα 65Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να τους κοπούν αναδρομικά και να καλυφθούΝ
Τα έξοδα για τους ανέργους. Αυτό θα πει αλληλεγγύη.
Εγώ προτείνω να μου δίνει καθένας Έλληνας πολίτης 10 ευρώ το μήνα για να κουτσοπεράσω.
Εγώ θα σου δώσω 20 τύπε γιατί το ζήτησες όμορφα...ppnxoxo
Δε ψηνεται κανείς αφεντικό...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Την ίδια πρόταση έκανα κι εγω εδώ στη Γερμανία
Και πήρα μετά απο τρεις μηνες εξιτήριο...
Πολύ ριψοκίνδυνο σε βρίσκω. Ησουν στα ΟΥΚ?Παράθεση:
Αυτές οι μυτιλινιές συνηθίζουν να φοράνε κάτι [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] εργαλεία.
Είσαι σίγουρος ότι θες να χωθείς ανάμεσά τους?
Θέτεις και εσύ κάτι ζητήματα: Μιά ψυχή που είναι να βγει, ας μπει...:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εκεί φαίνεται η διαφορά πολιτισμου. Σε σας τους απολίτιστους πήρες εξιτήριο. Σε μας με αφήνουνε απόξω για να το ξαναρωτήσω. Και που ξέρεις;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kwtsios [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είμαστε της τεχνολογίας..τι να κάνουμε :DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Ρε βλαχο-αλβανο-κάγουρα βγάλε την υπογραφή του Tapatalk. Κι εμείς οι χωριάτες το χρησιμοποιούμε, αλλά δεν κάνουμε φιγούρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ειχα δει βρε μαλακα οτι εχει επιλογη απο κατω.. το εβγαλα το πρωι :DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]