Ναι ναι καλά τώρα στα 40 θα αλλάξεις μυαλά.
Εντάξει οκ.
Printable View
Ναι ναι καλά τώρα στα 40 θα αλλάξεις μυαλά.
Εντάξει οκ.
Κουράγιο, ένας χρόνος έμεινε...
Λοιπόν οποιος δεν έδωσε συγχαρητήρια στην πανάθα,για την επιτυχία και την απόδοση της .......θα γράψει 100 post τιμωρία..:s6vhaha:
Αρχίζω. Post #1. Δε θα ξανακάνω αταξίες στην τάξη.
Ετσι. Και θα ραινω με ροδοπεταλα τους φιλοξενουμενους. ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συνεχίζω. Post #2. Δε θα ξαναπετάξω τσίχλα στα μαλλιά της Ούρσουλας. Και δεν θα της πω να λουστεί με Βεζίνη για να φύγει...!!
Ή αυτό μετράει για 2?!?!?
Εξαρταται, πρεπει να το διευκρινισουμε. Πες μας ποια ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ. Αν το πεις σωστα θα στο μετρησουμε για 4 ποστ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ευκολο!!! Η Ανόρθωση!!! !:I))Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λυπαμαι χασατε. Μπορει να ξεφτιλισε την Ευρωμπαναθα του Χενκ, αλλα η Ευρωμπαναθα ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ.Κι ετσι μονο η ξεφτιλα στο γαύρο πιανει. Μονό πιανει το ποστ σας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
walk_cryΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
συνεπαγωγες:
Ο εργοτελης ξεφτυλισε εις διπλου τον βαζελα
ο βαζελας ξεφτυλισε το Μουρινιο
Συμπερασμα: Ο Εργοτελης ειναι ανωτερος και απο τους δυο! :-P:s6vhaha:
Κουφαλα Καραγεωργιου φιρμα εγινες!:s6vhaha:
Δεν ξερω για σας ρε παιδια, αλλα εγω οποτε ποσταρω σε αυτο το θεμα μου μυριζει αλλος αερας εδω μεσα. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ!!! ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αφροζο!!! Ανασαναααααα!!! :toilet3:
ΑΘΑ,ΑΘΑ, ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΠΑΝΑΘΑ!
αθα αθα γαμιεται του ποα η κολαθρα.
....και καπάκι, δημοσία δαπάνη φυσικά, ανοίγεται η βαζελολαγότρυπα του βοτανικού.:(Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από reddna7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έτοιμο το σκηνικό ριζούπολης λοιπόν.
Οι φλώροι ξεχειλισμένοι από αυτοπεποίθηση και αλαζονεία (βλέπε δηλώσεις του νέου τους Πεσέιρο μετά το χινάρι που τους δίνει ευρωπαϊκή κούπα και πάλι) έρχονται με σύστημα χριστουγεννιάτικου δέντρου να παίξουν.
Το γεγονός ότι ο Θρύλος είναι με την ψυχολογική πλάτη στον τοίχο, τους δίνει την βεβαιότητα ότι θα φχαριστηθούν γαμήσι......
Ο δε πεφτωγκούνης, ο τυπάρας ντε, λόγω παλαιότερων εμπειριών, σκέφτεται σοβαρά να πέσει από τα σκαλιά του πούλμαν και να ζητήσει πέναλτι, ή τουλαχιστον διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
αυριο ολοι μαζι πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα.ο λαγος πιστευει στο αποτελεσμα.μια νικη και θα κρυφτουν παλι.ελατε βαζελακια και θα περασουμε καλα.
ela pame fortoste reeeeeeeeeee. mia mera emeine!!!
goalgxxgoalgxxgoalgxxgoalgxx
εγω μπαναθα δε γινομαι, εγω λαγος δε γινομαι, εγω βαζελος δε γινομαι. :mad:
Χιλια χρονια να τον τρωω στας ευρωπας και να παιζω οπως παιζω παρα να τον τρωω στην Ελλαδα.
Οποιος θελει να βλεπει βαζελοποδοσφαιρο με πορειες στας ευρωπας τοτε να παει σε κανενα ψυχολογο γιατι μπορει να εχει κριση προσωπικοτητας.
Ξυπνησα στραβα σημερα και διαβασα ηδη πολλα περιεργα μηνυματα.
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
ε οχι να γινουμε και βαζελοι.δεν αυτοκτονουμε καλυτερα?