Απάντηση: Διοίκηση ΚΑΕ - Σχόλια - Νεα
πέθανε ο Συρίγος, RIP. τελικά είχα δίκιο που έλεγα ότι κάτι έχει έτσι όπως αδυνατισμένο τον έβλεπα.
Απάντηση: Διοίκηση ΚΑΕ - Σχόλια - Νεα
Παράθεση:
πέθανε ο Συρίγος, RIP. τελικά είχα δίκιο που έλεγα ότι κάτι έχει έτσι όπως αδυνατισμένο τον έβλεπα.
Ολος ο κοσμος το ηξερε, περα απο το οτι τον ετρωγε μεσα του η ασθενεια και φαινοταν απο την εικονα του, το ειχε αφησει να εννοηθει και ο γιος του στις εκπομπες απο τις οποιες απουσιαζε. Τον Συριγο δεν τον μισησα ποτε μου παρα την "μοδα". Εκανε την δουλεια του οπως νομιζε αυτος πως την κανει σωστα. Αγαπαμε να μισουμε γενικοτερα και αυτο ειναι σαφως πιο ευκολο απο το να σκεφτομαστε. Κραταω την φωνη του την οποια εχω αναμνηση απο την παιδικη μου ηλικια στις μεταδοσεις του και την αξιοπρεπεια του στις δυσκολες φασεις της ασθενειας του οπου ηταν κανονικα παρων στις εκπομπες και στις μεταδοσεις. Μαλιστα ηταν επιτηδευμενα εριστικος απεναντι στους συνομιλητες του προκειμενου να εξασφαλισει οτι οι τελευταιοι δεν θα βγαλουν ασυνειδητα οικτο απεναντι του λογω της καταστασης. Καλο του ταξιδι (αν υπαρχει τετοιο πραγμα) και καλη δυναμη στους δικους του.