ο ροσι ειναι παιχταρα ! ο βαζελος κωλος μια ζωη
Printable View
ο ροσι ειναι παιχταρα ! ο βαζελος κωλος μια ζωη
Απορω πως αυτη η ομαδα η Βιγιαρεαλ εφτασε ως εδώ στο Τ.Λ.... Ειναι σαν να εφτανε η Ξανθη ή ο Πανιώνιος...
Εληξε 1-1. Τελος και η Βιγιαρεαλ, αλλη μια απιστευτη φουσκα μενει εξω.
΄Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ακόμα τελειώνει αυτός Μαργαρίτα, πρέπει να είχε καμιά 10αριά οργασμούς κατά την διάρκεια τους ματς
συγχαρητηρια στον Παο...
ΠΟΤΕ!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o βαζελος που ξεραμε και ...αγαπησαμε
ενα σουτ σε ολο το ματς, ενα γκολ
Εγω βασικα θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στη Βιγιαρεαλ. Ομαδα β' εθνικης που να φτασει τοσο μακρια δεν περιμενα. Παντως σημερα εκτιμησα τον Πατσα. Αυτος ο Σενα δεν ειναι ουτε για να του φτιαχνει τον καφέ. Ο "πολυς" Καθόρλα ουτε μια τριχα απο τ' αρχιδια του Οσκαρ δεν ειναι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πολύ ωραία ομάδα η Villareal δημιούργησε αρκετές φάσεις σε ομάδα που κατέβηκε με τέτοιο τρόπο που δεν πρέπει να έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην ζωή της.
Άνετα οι ισπανοί τους έχουν στο ΟΑΚΑ αν δεν κοιμηθεί πάλι ο θεός του ποδοσφαίρου.
Εμείς είμαι περίεργος αν θα μπορέσουμε να κάνουμε 1 ευκαιρία στον βάζελο αν αυτοί κατεβούνε με την ίδια ενδεκάδα.
Τα βλέπεις Ernesto πως παίζεται το ισπανικό ποδόσφαιρο?
υπερβολές! Απλά ο Βάζελος είναι Ευρωπαική ομάδα και ξεδιπλώνει το ταλέντο του εκει!
Αμα ειναι αυτο το Ισπανικο ποδοσφαιρο Στελιο περναει σιγουρα μεγαλη παρακμή. Ειχε οντως 4-5 καλες ευκαιριες η Βιγιαρεαλ αλλα περισσοτερο γιατι δεν ειχε αντιπαλο απεναντι της. Γκολ οι επιθετικοι της πρεπει να βαζουν μονο μετα απο αδεια του Χουαν Καρλος ενω οι μεσοι της δεν μπορουνε να κοψουνε ουτε βουτυρο για να αλειψουνε το ψωμι τους. Απο ντριπλιτσες βεβαια και 1-2 μια χαρα τα πανε, οπως και παιγνιδι με τη μια, αλλα οταν φτανει η ώρα να γινει το αυγό όλο στο κοκοκο μενουνε. Απορω πως παιζει πριμερα αυτη η ομαδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ανετα δε ξερω αδερφε, αλλα θεωρω οτι ενα γκολ θα βαλουνΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
απο εκει και μετα...
Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος,
Σε αυτο μπορω να συμφωνησω ανετοτατα...χοχοχοΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από eddie8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι άνθρωποι δίδαξαν πως ανοίγουν οι κλειστές άμυνες.
Έβγαζαν παίχτη δίπλα στους ακραίους και ξεκινάγανε τις επιθέσεις από μέσα δεξιά και μέσα αριστερά.
Ο βάζελος πρέπει να ευγνωμονεί τον Cazorla που έχασε τα άχαστα.
Εγω παντως χαιρομαι που ο Παναθηναικος απεσπασε θετικο αποτελεσμα ..
Θα χαρουν.... και θα παρουν φορα να ερθουν με τον κωλο την Κυριακη!
Είσαι υπερβολικός Σάκη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις 9 σέντερ μπακ και παρόλα αυτά κάνανε το παιχνίδι τους σαν να μην υπήρχαν οι αντίπαλοι στο γήπεδο.
Εμείς ούτε μπαλιά δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε αν μας πιέζανε έτσι.
O Cazorla είναι ο βασικός υπαίτιος για το 1-1 γιατί η ομάδα τους ήταν πολύ καλή.
σιγουρα στα τελειωματα εχουν δυστοκια, αλλα δεν ειναι και Ρεαλ ή Μπαρτσα να διαθετουν/αγοραζουν κυριως ξενους σκορερΠαράθεση:
τυπικη μεσαια ισπανικη ομαδα, με κατω τη μπαλλα, δουλεμενη με συστηματα
οτι εχει κανει και ο Ερνεστο στην ομαδα μας, ενα πραγμα (...)
εντυπωση μου εκανε το ασχημο (μονο στο Β') παιχνιδι του Σενα (σα να κουραστηκε περισσοτερο απο ολους τους αλλους)
Καλα υπερβολικός είμαι παντα.Παράθεση:
Ομως δεν μπορει ενας παικτης να φταιει που οι βαζελοι τους πηρανε χαλαρο 1-1 και μπορουσανε ανετα να εχουνε πετυχει κι αλλο τεμαχιο. Αμυνα για κλαμματα σιγουρα είχανε. Το κεντρο τους ανύπαρκτο. Αληθεια αυτος ο Σενα ποσο κοστολογειται; 5 μύρια, 6; Γιατι αν κοστολογειται τοσο εγω τον Πατσα με κάτω απο 20 μύρια δεν τον δινω πουθενά. Τον κανανε ηλιθιο ότι ώρα θελανε. Μπαλα δεν παιζεις μονο οταν εχεις το τοπι , παιζεις και οταν δεν το εχεις.
Συγνώμη που σας έστειλα κουβά (είχα πει 2πλό), αλλά δυστυχώς ο γνωστός κωλοφαρδέος (κατά το Ευρωπαίος) βαζεληνιακός δεν κατάφερε να νικήσει, αν και είχε πλήθος χαμένων ευκαιριών με το γνωστό αποτελεσματικό σύστημα ταμπούρι-φτου ξελεφτερία.