Ο κυβερνητης και το πληρωμα του Red-Dna σας ευχονται καλη χρονια! χαρουμενο το 2024, με πολλη Υγεια, πολλα λεφτα και αλλα 50 πρωταθληματα!
Χρονια πολλα ρε μαγκες!
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Printable View
Ο κυβερνητης και το πληρωμα του Red-Dna σας ευχονται καλη χρονια! χαρουμενο το 2024, με πολλη Υγεια, πολλα λεφτα και αλλα 50 πρωταθληματα!
Χρονια πολλα ρε μαγκες!
Prospero ano a todos.
Μαρεσει οταν μου μιλας ΒολιωτικαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλή χρονιά σε όλους, πρωτίστως με υγεία.
Μια ζωή θα έχουμε ΙσπανοΠορτογάλους προπονητές, πρέπει να προσαρμοστούμε, μην είμαστε βλάχοι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλή χρονιά μάγκες
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xo xo xo! Ήρθε ο Άι Βασίλης αλλά δεν έφερε δώρα :D
Χρόνια πολλά παλικάρια μου με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία. Είθε το (προσοχή ---> δίσεκτο) έτος 20+24 να φέρει στις καρδιές σας αυτό που τόσο λαχταρούν :) :)
Όσο για την ομάδα μας, ας οπλιστούμε με υπομονή και γερά, πολύ γερά νεύρα clubbinggzx
Καλή χρονιά :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άρα, ήρθε ο Άδειος Βασίλης...
Καλη χρονια σε ολους.
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία.
.......
ΔιαφωνώΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήθελα να γράψω κακία για Ζέλσον και το άφησα εδώ το σχόλιο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλή χρονιά παίδες και κορασίδες!!!
Υγεία και ευτυχία να έχουμε και να γελάσει λίγο το χειλάκι μας φέτο σε μπαλα-μπασκετ
Send from my S20+ using Tapatalk
Εκανε μια πλήρη περιστροφή η γή γύρω από τον ήλιο και θεωρούμε ότι κάτι αλλάζει και στη νέα περιστροφή όλα θα πάνε καλύτερα.
Στην αρχή του 25 θα χαιρόμαστε που έφυγε το 24 και θα περιμένουμε πάλι την νέα περιστροφή να μας σώσει. Βασικά το 25 θα χαιρόμαστε γιατί εκεί ο θρυλέοντας θα συμπληρώσει 100 περιστροφές...
Κλάιν. Εχω πάψει να πιστεύω ότι θα έρθει καλύτερη περιστροφή.Χάπι νιου γίαρ και μαλακίες... που λέει και ο τύπος ο λάγνος
Δεν σας το λέω, για να είναι...
Γιατί τα γενέθλια που τα πας ρε τύπε; Που γιορτάζουμε 1 χρόνο πιο κοντά στον θάνατο; :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ανοιξανε τωρα διαλογο ενας Αστροφυσικος με τις περιστροφες του με ενα νιχιλιστη "τι ειν ο ανθρωπος τι ειναι η ζωη ενα τπτ" , και τους αφησαμε αυτουνους τους 2 να μας κανουν ποδαρικο. Καλα θα παει
Στην Ιαπωνία άραγε ποιος έκανε ποδαρικό??
Να ευχηθούμε στον γενέθλιάζοντα zionikos να είναι γερός και όλα τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν...