Στον Σάκη, τον Πρόεδρο, δεν έχει;;;
Printable View
Στον Σάκη, τον Πρόεδρο, δεν έχει;;;
Πότε γιόρταζε; Δεν κρατάω μπλοκάκι. Χρόνια πολλά και στον Σάκη! Ποιον άλλον έχουμε, φέρε τώρα που ζεστάθηκα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γενέθλια έχει... Δεν φαίνεται στις πινακίδες ρύθμισης κυκλοφορίας, κάτω;
Χρόνια πολλά και ευλογημένα στη μαργαρίτα, στο Λευτέρη, στον Σάκη και σε όποιον άλλον γιορτάζει.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρονια πολλα σε ολους, σας ευχομαι τα καλυτερα!
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Γιατί, τους ξέρεις;
Γιατι ρε κακο ειναι να ευχηθω κ εγω?
Μπορεί να μην είναι καλοί άνθρωποι και να βασανίζουν κόσμο: Θέλεις να μακροημερεύσουν και να ευημερήσουν;;;
Είναι το ίδιο που αντιτείνουμε σε αυτούς που λένε ότι κάνουν καλές πράξεις γιατί βοηθάνε γιαγιάδες να περάσουν τον δρόμο και δεν ξέρουν τί καργιόλα μπορεί να είναι αυτή και να βασανίζει νύφες, γαμπρούς και εγγόνια που πήραν το όνομα από τα συμπεθέρια, στο σπίτι...
Ρε τυποι τιναυτος ρε ο Βοσκος? ουτε ενα Χρονια πολλα δε μπορουμε να πουμε,
Λοιπον Εμπενιζερ Σκρουτζ ακου, στις 25 δεκεμβριου θα σου στειλω τα 3 φαντασματα των χριστουγεννων.
Το τριτο φαντασμα θα ειναι ο Ονιεκουρου, να δω αν θα ξαναπεις εξυπναδες
Ποιός νομίζεις ότι τον έφερε εδώ, ρε; Ρωτάς τον Μάρτινς τί είδε εκείνα τα Χριστούγεννα, για τα επόμενα;
Δεν τα κοιτάω αυτά μάνα μου, είναι και αρκετά δυσλειτουργικό το φόρουμ που έχει μείνει στο 2000. Έκανα το λάθος χθες να το ανοίξω σε private παραθύρι γιατί κάτι είχε σκαλώσει στον browser και έπαθα σοκ με τα pop-ups που πετάγονται και δεν σε αφήνουν να κάνεις τίποτα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ξερω αν το καταλαβες βοσκε αλλα σου ειπε το μαγαζι λουμπεναριο και αναχρονιστικο
Μικρές άχρηστες πληροφορίες: Το σινεμά δεν είναι ιδιοκτησία του ταξιθέτη...
Να σου πω κυριε ταξιθετα, εχεις και φακο να βλεπεις μηπως μπαλαμουτιαζονται στα σκοτειναΠαράθεση:
Έχεις τρελαθεί ρε; Μόνο κάμερες night vision βάζουμε, για να μην διακόπτουμε και για κυρίως για να μην αγχώνουμε τους πρωταγωνιστές.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ευχαριστω τυπε Φλας. Να εισαι καλα εσυ κι η οικογενεια σου.
Ρε σεις, Καλα Χριστουγεννα ρε! Να ειστε ολοι καλα με υγεια, προοδο και ευμαρεια.
Είπα και εγώ, ξετρύπωσε καμία Ευγενία και θέλει να προλάβει να κάνει σεφτέ;;;
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους !
Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας!!!!
Send from my S20+ using Tapatalk
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk