Hull City have signed Manchester United striker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] on loan until the end of the season.
Είπαν αυτή την φορά να τον δανείσουν σε μεγαλύτερη ομάδα ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Printable View
Hull City have signed Manchester United striker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] on loan until the end of the season.
Είπαν αυτή την φορά να τον δανείσουν σε μεγαλύτερη ομάδα ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κρέσπο: "Δεν φεύγω στο μέσο της σεζόν"!
Φρένο στις... ορέξεις των ομάδων που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν έβαλε ο Ερνάν Κρέσπο με σημερινές του δηλώσεις, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί να φύγει από την Ίντερ στο μέσο της σεζόν.
"Εάν έπρεπε να κάνω έναν συνολικό απολογισμό, θα έλεγα ότι αν μου δινόταν η ευκαιρία να αφήσω την Ίντερ το καλοκαίρι τότε θα το είχα κάνει. Όμως να φύγω στη μέση της σεζόν είναι κάτι για το οποίο αμφιβάλλω πραγματικά.
Νομίζω ότι μπορώ να τελειώσω τη σεζόν καλύτερα από τους τελευταίους έξι μήνες, αυτό είναι κάτι που ελπίζω. Δουλεύω κάθε ημέρα σκληρά για να βελτιώνομαι και να βρω χώρο στην ομάδα", τόνισε ο Αργεντινός φορ μπροστά στις κάμερες του "Studio Sport", φροντίζοντας μάλιστα να κλείσει οριστικά την πόρτα σε μία εκ των υποψήφιων "μνηστήρων", Τότεναμ.
"Αν θα γυρίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω ότι έχω τελειώσει με το αγγλικό πρωτάθλημα...", είπε με νόημα.
Οπότε βαζελάκια το παραμύθι θα συνεχιστεί το καλοκαίρι...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ετσι το λεγανε ρε γιαννη.αυτος δεν ερχεται ελλαδα και ποσο μαλλον στο λαγο.
H άλλη αδερφή ψυχή ο Πουστίγκα -ωχ συγνώμη, ο Πόστιγκα ήθελα να πω- τι να κάνει άραγε? :whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yulin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μέχρι στιγμής τρώει μια ωραία ΒΟΥΡΤΣΑ ο Θίασος 45-32 απο το Μαρούσι!!
για ενημερωνε μας γιαννη.
χάνει με 10 στην αρχή της 4ης περιόδου
αντε να κρατησπουν λιγο ακομα.θελω πρωτοσελιδο απο τον μαλακα αυριο.
73-66 στο 35' ενταξει το γυρναει η θρυλικιά ομαδα :s6vhaha:
77-68 2 lepta prin tin liksi
77-70 1 λεπτό
χασανε δηλαδη?τους περναμε με 1 ποντο?
Καλα αν μας ριξουνε την τσαπου στο ΣΕΦ δεν θα λεει τιποτα η ήττα τους. Αλλωστε κι εμεις θα στραβοπατησουμε και οχι μονο μια φορα.
80-70 τελικό.Είμαστε ένα πόντο μπροστά και τους έχουμε στο Σεφ. Αν βγάλουμε τα μάτια μας θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
ο βαζελος φετος στο μπασκετ ειναι για το λουτσο...Μας φωναζει να παμε να παρουμε τον τιτλο...Αν δεν το αξιοποιησουμε αυτο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..
Εγω εξακολουθω να λεω "μην ονειρευοσαστε πρωταθληματαααααααααααααα"
Δεν εχουμε ομαδα ακομα για τετοια μεγαλεια.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΑΓΟΙ.
Έτσι όπως παίζει φέτος η ομάδα με το φυτό στο στήθος... φαντάσου... είμαστε ΠΡΩΤΟΙ!!!:first:
Αν συνεχίσει ο Γιαννάκης έτσι θα σου τι θα πάρουμε στο τέλος...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]