Ρε ο Ντουντου τραγουδάει τον ύμνο!!!!
Γνήσιος gabro ρε το αλάνι!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩ
Printable View
Ρε ο Ντουντου τραγουδάει τον ύμνο!!!!
Γνήσιος gabro ρε το αλάνι!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩ
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΛΟΥ ΜΠΑΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!!!!
οοοοοοοοοοοοοολε
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολε
Ελα Τζόλε δικό σου!!!
ΝΤΑΜΠΛ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
Τέλος εποχής.
Τζόλε σε ευχαριστώ.
Οχου λες να παρουμε και Τσουλι του χρονου...οτι εχω πει σημερα εχει βγει :rollingeyes:.
Ποιος τον ακουει μετα τον Κοκκαλη 30 χρονια θα κανει για να κανει μεταγραφη μετα :rollingeyes:
Γεια σου ρε Ατματζίδη παιχταρά, βρήκες να πεις τη μ@λακία σου... Σάλτα και γ@μήσου τώρα κι εσύ και το ΑΕΚάκι σου...
Ισα που τον αγκάλιαζα τώρα μετά απο τετοιο ματς!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...και μετα τρικλοποδιά...
Μονο ο Θρυλος παιρνει τετοιες κουπες μαγκες.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ.
Τετοιες νικες μας γαυρωνουν ακομα περισσοτερο...ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ!!!
Ο πατερας μου στα 68 του ειναι στο μπαλκονι και δουλεύει τα αεκακια που περνανε απο κατω... Δεν τον ειχα δει ΠΟΤΕ δακρυσμενο
ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!
Λίγα για τον Ηλία! Είναι πρωταγωνιστής στο αγαπημένο μου σύνθημα:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Βάλτε τον Ηλία στο ρολόι, να μετράει πόσα τρώει"
ή το αμίμητο:
"Κόκκαλη, Κόκκαλη σε παρακαλώ, φέρε τον Ηλία στον Ολυμπιακό"
ή το άλλο:
"Με πιάνει μελαγχολία,όταν δεν βλέπω τον Ηλία"
Πατερα σ' ευχαριστω που με εκανες Ολυμπιακο!
για την απονομή...
μωρή καριόλα ιωαννίδη ότι και να κάνεις η σκατογαυρίλα δεν κρύβεται στο προσωπό σου.βάζω στοίχημα πως σήμερα στα πέναλτυ εβαζες και έβγαζες το σακάκι σου όπως τότε που ήσουν στον πάγκο...
ο κόκκαλης μόνο γλωσσόφιλα δεν έδωσε στον ντουντού και τον ντάρμπι...λέτε να φυγουν και οι 2?:-P
Τι παιχνιδι ρε παιδι μου απο την κολαση στον παραδεισο μεσα σε λεπτα. Απιστευτα πραγματα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τελείωσε ή ακόμη?
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Δεν μπορείς να κάνεις σχόλια μετά από ένα τέτοιο ματς και τόσες εναλλαγές συναισθημάτων παρά μόνο να ευχαριστηθείς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.
Γεια σου ρε Στελλαρα Νταμπλουχε! (συν ενα με την Μπαρτσελιωμα να το ΤΡΕΜΠΛ!)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]