Άλλα μπορείς; ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Άλλα μπορείς; ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εβγαλα τον ωμο μου ο μαλακαςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μπράβο ρε αγόρι , πως τα κατάφερες ;Παράθεση:
(ρε μπας και κάνεις παρέα με τον Πάουελ;)
περαστικά ρε Μένιο
Το εχω ξαναπει γερομπαλωτη.....οταν τον παιζεις με το αριστερο , νομιζεις οτι στον παιζει αλλος!!!!!!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παρτούζα κανονική δηλαδή, εσύ, ο εαυτός σους κι ο "άλλος" ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
λαστιχο στο αμαξι πηγα να αλλαξω ο αχρηστος και τον εβγαλα.........κουλομαρια εντελος λεμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλά μια φίλη μου πριν καιρό ... πήγε να βγάλει το παντελόνι της και διέλυσε το χέρι. Λάμες το γεμίσανε.Παράθεση:
Πήγαινε στα μαγαζιά και βάραγαν τα αντικλεπτικά με τόση λάμα που είχε ... :s6vhaha:
καλα , τοσο πολυ βιαζοταν να το βγαλει?? λιγο υπομονη δεν ειχε??ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Coach [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άμα είναι κελεπούρι....Παράθεση:
ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Ρε α! να χαθείτε ... μόνη της ξεντυνόταν ... σκατόπαιδα!:s6vhaha:
Καινούριες αλκαλικές ;ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Coach [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
429 θέσεις θα σε αλλάξω ... προς παραδειγματισμό!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc: sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:sc_laughc:Παράθεση:
ακομα και duracel να εβαλε .........τι την οδηγησε σε τετοια λυσα ???Παράθεση:
Νίκο στο κινητο πως το κανεις κλικάρεις αυτοματη αλλαγή προσαρμογή ?Παράθεση:
μην μου λες τέτοια το δεξί μου χέρι καλύτερα και από το κεφάλι μου δηλαδήΠαράθεση:
στο σόλο δεν στέκει ο ορος παρτούζα ,ουτε ο εξομολογητής του παπα δεν θα ήταν τόσο αυστηρόςΠαράθεση:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ενώ ο συγκεκριμένος χώρος, δεν με αφορά στο ελάχιστο και η ζωή μου θα μπορούσε να έχει το ίδιο ελεεινά βαρετό περιεχόμενο σε σύγκριση με το ενδεχόμενο αυτό το -ο θεός να το κάνει- άθλημα, παραθέτω την συγκεκριμένη είδηση για έναν λόγο απευθυνόμενος σε όποιον μπορεί να τον αφορά το θέμα είτε άμεσα, είτε έμμεσα:
Σημειώστε τι ηλικία του και αναλογιστείτε τις πιθανότητες να ακολουθήσετε την ίδια πορεία ενώ καταναλλώνετε όσα προσπαθούν να σας πασάρουν οι διάφοροι γκουρού της γειτονιάς σας...
Ποδηλάτης πιάνει τα οπίσθια ενός podium girl
Η είδηση ήταν ακριβώς κάτω από τη δική σου :s6vhaha:
Αυτό είναι αθλητισμός: Όχι κύριοι, ο νικητής δεν τα παίρνει όλα!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δημήτρη, αηδίες δείχνει - μην μπαίνεις καν στον κόπο...:whis::whis::whis:
Έρχονται κι άλλα σκοτάδια.......:(
Λουκέτο στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΕΣΤΙΑ μετά από 128 χρόνια
"Αλήθεια,
σε μαύρα χρόνια ζω!
Τα λόγια που δεν κεντρίζουν
Είναι σημάδι χαζομάρας....."
Μ.Μπρεχτ, Στους μεταγενέστερους.