μακαρι γιαννη μου.
Printable View
μακαρι γιαννη μου.
εκπλήσσομαι με τις γνώσεις και την αυτογνωσία του ποα!!!!!!!!!!! καταρχάς αυτογνωσία γιατί η ''ντέρμπι'' γράφει ''ΤΙΠΟΤΑ'' και προφανώς εννοεί ότι η ομάδα είναι ένα τίποτα και ανίκανη ακόμη και για το τιποτα!!!!!! κατά δεύτερον οι καταπληκτικές τους γνώσεις φαίνονται από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''η πράσινη'' η οποία μυρίστηκε ότι μόλις μπήκε ο μήνας (καλό μήνα παιδιά!!!!!) και μας πληροφορεί ότι μετά από αυτόν τον μήνα έρχεται ο Γενάρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πάντα τέτοια!!!!!!!!!! ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση!!!!! φιλιά πολλά!!!!
ΥΓ: σας πληροφορώ ότι φέτος θα φορεθεί πάάάάάάρα πολύ το παλτό ''Βύντρας'' το οποίο διατίθεται σε θέση σέντερ μπακ (σέντρε μπακ κατά Αλέφαντο) καθώς και δεξιού και αριστερού οπισθοφύλακα!!!!!
ΥΓ2: ένας βάζελος σήμερα στη σχολή μου λέει '' ρε φίλε παίζετε πολύ καλή μπάλα γαμώ τη μου...δεν μπορώ να σας βλέπω...μου τη δίνει που είστε τόσο καλοί...εμείς είμαστε για τα μπάζα!!!'' πραγματικά έτσι νιώθουν τα βαζέλια και ο φίλος αυτός απλά ήταν ειλικρινής!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε φιλε δε σε περιμενα τοσο σαβουρη στην ενδυση. Μιλαμε οταν κυκλοφορει το εκπληκτικο (με επενδυση για το κρυο) τζακετ "Invicible wall" , οταν παιζει στην αγορά ΠΑΜΦΘΗΝΟ το ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παρακαλω κατασκευής (απο τριχα γίδας") SalpiJacket, οταν μπορεις να διαλεξεις το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ για βραδυνες εξόδους "MakisChristo" όταν η απαραμμιλη καπαρντίνα Josep βρισκεται σε εξεφτελιστικές τιμες σε ολα τα μαγαζια εσυ μας λες για τσίτια; Ποιος Βυδρας; Τραβα παρε ενα γούνινο GabrielSousaGouma (GSG) και θα με θυμηθεις ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να μην ξεχάσω το MelissisFurs. Δεν περναει ΤΙΠΟΤΑ!
το ''Βύντρας'' είναι παντώς καιρού και παίζει σε κάθε αγωνιστική!!!!!!:s6vhaha::s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τα άλλα που λες είναι εποχιακά!!!! για αυτό εγώ προτιμώ και προτείνω ''Βύντρας''!!! χρόνια τώρα εγγύηση στον πράσινο οπαδό!!!!ppnxoxoppnxoxo
Αχ να ναι καλα αυτη η ομαδα τις καλυτερες στιγμες μας μας εχει χαρισει. Εγγυημενο γελιο μια ζωή...
«Μην πάρει παίκτες» ppnxoxo ppnxoxo ppnxoxo
Ο ΡΟΤΣΑ ΣΤΟΝ SPORTDOG ΓΙΑ ΤΙΣ (ΔΥΣΚΟΛΕΣ) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ. «ΜΕΤΑ ΑΠΟ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΩ ΠΑΡΕΛΘΟΝ». Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.- Δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, μετά το νέο εντός έδρας στραβοπάτημα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, το προηγούμενο Σάββατο. Αυτό αναφέρει στον sportdog ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, που προτρέπει παράλληλα τους «πράσινους» να μην κινηθούν για την απόκτηση παικτών τον Γενάρη, αφού τα «λαχεία» αυτή την περίοδο, είναι λίγα.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την πιο ένδοξη σελίδα της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της, μιλάει ακόμη για τις ισορροπίες που πρέπει να διατηρήσει ο Τεν Κάτε στο «τριφύλλι», καθώς και για τη δική του σχέση του με τον σύλλογο, σχολιάζοντας: «Πιστεύω ότι αποτελώ παρελθόν από τον Παναθηναϊκό»!
Πώς είδατε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εναντίον του Αστέρα, μια ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση που οι «πράσινοι» στραβοπάτησαν;
«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, κι από τις δύο ομάδες, με λίγες ευκαιρίες και αργή ανάπτυξη. Όταν ο Παναθηναϊκός δεν εκδηλώνει πολλές επιθέσεις, δυσκολεύεται να κερδίσει ομάδες που βρίσκονται κυρίως από τη σέντρα και πίσω. Και δεν πιστεύω ότι για αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο γήπεδο και δεν μπορεί εύκολα να γίνει «έδρα», που θα «σπρώξει» τους παίκτες, όπως λένε κάποιοι. Σε αυτό το γήπεδο ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει πρωταθλήματα και έχει κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες».
Μπορούν οι «πράσινοι» να ανατρέψουν τη διαφορά και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος;
«Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, είναι, όμως, πολύ δύσκολο πια. Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο στην έδρα του μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που ήδη έχει χάσει εννέα βαθμούς στη δική του, τη διαφορά του δηλαδή από τους «ερυθρόλευκους» στον πίνακα. Αν δούμε τα στατιστικά, ο Ολυμπιακός δεν κάνει περισσότερες από τρεις ήττες τη σεζόν. Με βάση το σκεπτικό ότι πρώτος στόχος για τον Παναθηναϊκό ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, δύσκολα μπορεί να γίνει η ανατροπή. Για αυτό υπάρχει προβληματισμός στο «πράσινο» στρατόπεδο».
«Άλλη προσέγγιση»
Τι πιστεύετε ότι φταίει κατά τη γνώμη σας, κι ενώ η ομάδα κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και παίρνει δίκαια αποτελέσματα, στην Ελλάδα έχει μείνει τόσο πίσω;
«Καταρχάς, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε δει μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου να έρχονται στην Ελλάδα και να μην στεριώνουν, ακριβώς λόγο των δυσκολιών που κρύβει το πρωτάθλημα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τη διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία, προσέγγιση αν θέλετε που έχει μια ομάδα σε ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, δεν είναι ανεξήγητο να παρουσιάζει διαφορετική εικόνα».
Υπάρχει έλλειψη σε κάποια θέση, π.χ. του φορ ή ενός παίκτη στο στυλ του Γκονζάλες («μπουκαδόρου» χαφ), που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε ματς όπως αυτό εναντίον του Αστέρα;
«Δεν είναι θέμα μόνο ενός παίκτη. Με την Ίντερ, για παράδειγμα, έπαιξε με μόνο δύο νέες προσθήκες σε σχέση με το περσινό ρόστερ (Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ). Έχω την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται να πάρει παίκτες την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αν η διαφορά στο πρωτάθλημα δε μειωθεί από τον Ολυμπιακό. Η χειμερινή περίοδος είναι δύσκολη για ενίσχυση, δε βρίσκεις εύκολα αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο από τώρα να γίνει μια προσεκτική προσέγγιση για τους παίκτες που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές που να τους χρειάζεται η ομάδα, να μπορούν να φανούν χρήσιμοι, μια και το σκάουτ είναι δύσκολο».
«Γίνεται παράλληλα σε Ελλάδα και Ευρώπη»
Μήπως τελικά βρίσκει εφαρμογή η παροιμία που λέει ότι... «δε χωράνε δύο καρπούζια σε ένα χέρι»; Πλην της περιόδου 1995-96, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ παράλληλη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη;
«Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα Ελλάδας και παράλληλα να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να υπάρχει αξιόλογο και μεγάλο ρόστερ. Όταν λέω μεγάλο, εννοώ μεγαλύτερο από τους 17 ουσιαστικά παίκτες που είχαμε το 1995 εμείς. Για αυτό πιστεύω, άλλωστε, ότι δε φτάσαμε στον τελικό τότε. Για αυτόν τον λόγο».
«Στο τέλος θα κριθεί ο Τεν Κάτε, όχι τώρα»
Ένα σχόλιο για τον Τεν Κάτε;
«Θα πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι οι προπονητές σήμερα δουλεύουν καλά, όλοι είναι καταρτισμένοι. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσει τις ισορροπίες, γιατί δουλεύει με πολλούς παίκτες και έχει μεγάλο επιτελείο. Αν το καταφέρει αυτό, θα έχει κερδίσει πολλά. Και θα κριθεί, όπως έχουν πει από τον Παναθηναϊκό σωστά, στο τέλος της χρονιάς από τα αποτελέσματα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό, να θέλουν όλοι εδώ και τώρα τα πάντα. Οι φίλαθλοι που έχουν άποψη για όλα, ο Τύπος που ασχολείται τόσο πολύ με την μπάλα. Υπάρχουν τόσες εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιστοσελίδες, πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για μια χώρα μόνο 10 εκ. ανθρώπων! Σίγουρα σε κάθε μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχει υπομονή, αφού είναι καταδικασμένη να παίρνει αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή. Από τον τεχνικό που πρέπει να μάθει τα πάντα σε ένα μήνα, μέχρι τον ποδοσφαιριστή που πρέπει να προσαρμοστεί σε δύο μέρες».
«Αποτελώ παρελθόν από τον σύλλογο»
Με τη συνεργασία σας με τον Παναθηναϊκό, τι γίνεται; Είχατε κάποια ενημέρωση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου;
«Η συνεργασία μου με την ομάδα διακόπηκε. Με ενημέρωσαν απλά ότι δε θα συνεχίζαμε, ενώ πιστεύω ότι είχα κάνει καλή δουλειά στην Αργεντινή και θα μπορούσα να φανώ και στο μέλλον χρήσιμος. Είχα δημιουργήσει μια λίστα με πολλούς παίκτες, από τους οποίους δεν προτιμήθηκε κανείς. Και όλοι κάτι κάνουν τώρα είτε στην Ευρώπη είτε πίσω στην Αργεντινή. Παράλληλα, είχα δημιουργήσει και μια λίστα με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, ως επένδυση για το μέλλον. Πιστεύω πια, ότι μετά από 29χρονια στον Παναθηναϊκό αποτελώ παρελθόν από τον σύλλογο»!
Μακάρι να σε ακούσουν Χουάν, θέλουμε καινούργια συκώτια ξέρεις...:)
σοβαρα μιλωντας υπαρχει καποιος παικτης του ποα που θα θελατε να τον ειχαμε παρει στ θρυλο?
Σιλβα... διπλα στον Ντούντου θα κάνανε μεγάλα πράγματαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σάλπιγγίδης, Μάτος, Σπυρόπουλος! Όχι απο αυτά που έχουν δείξει στον Βρωμιάρη αλλα στις παλιές τους ομάδες!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εγω δε τον θελω..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gavros4life [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Ματτος μου ψιλοαρεσει.. επισης σ εμας μια καλη εναλλακτικη θα ταν ο Χριστοδουλοπουλος
α κ Σπυροπουλος
Μόνο τον Μάττος. Ιβανσιτς ούτε για πλάκα. Προτιμώ Κωλέτο. Ναι, σοβαρά μιλάω... :s6vhaha:
Σοβαρα μιλωντας κι εγω, ο Σιμαο πολυ θα ηθελα να φοραει κοκκινα.Παράθεση:
Εγω μονο τον Τεν Κατε θα ηθελα να φυγει επιτελους αυτο το εκτρωμα ο ΕΚΤΛ, ο Λακερδας.
Κωστη σορι, αλλα απο Σιμαο προτιμαω Μήτρογλου αμυντικο χαφ.
πασπαρτου ο Μητρογλου!!ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΚωλοτούμπαppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αμα παιξει αμ. χαφ φτανω πιο ευκολα να του τρεσσαρω το γιαουρτι που του χρωσταωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ε,τι να κανω μαγεύτηκα απο το γυμνο κορμι του Κωστακη. Και την ερωτιαρικη φατσα τουΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τί ανοησία είναι αυτή με το ξύρισμα όλου του σώματος? Είναι μόδα και στους μη αθλητές?Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fakes [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ενταξει ξερεις ποιανου μοδα ειναι... Δε λεω οτι ειναι τετοιος ο Κωστακης αλλα οσο ναναι ρε γμτ ξινιζει λιγο...τεσπα.
Μπαλα να συνεχισει να παιζει και να κοψει τα λογια...Και ας αλλαξει κουρεμα ρε παιδια ας του πει καποιος οτι μοιαζει σαν κωλος μαϊμους με αυτο το πραμα στο κεφαλι!
sixaritiria gia ti niki sas.pistevo tr arxisate na pezete to podosfero p xeri o olimpiakos.emis tha kanoume to kathikon mas k tha kerdisoume tous vazeles.TIMOUR PAME GIA PLAKA DIPLO MESA STO O.A.K.A
ματος και σαλπιγιδη.