^^^Κι εγω τετοιες δικαιολογιες λεω για τα σχολια που γραφω στο φορουμ μεθυσμενος...ppnxoxo
Printable View
^^^Κι εγω τετοιες δικαιολογιες λεω για τα σχολια που γραφω στο φορουμ μεθυσμενος...ppnxoxo
Ρε συ σοβαρά, είχα πατήσει απάντηση στον Σταύρο, το έβλεπα κιόλας το quote και μου την έβγαλε εδώ, που δεν είχα μπει ακόμα να δω απαντήσεις. Επίσης, έχει τώρα 3-4 μέρες που κάθε απάντηση δεν την περνάει με την 1η, μου βγάζει σφάλμα, κάνω ακύρωση κι αν κάνω ανανέωση την βλέπω ότι την πέρασε τελικά.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john syggel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Από pc όλα αυτά.
Κι εμένα αργεί να μου προσθέσει τις απαντήσεις μου. Κάτι παίζει...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Δεν θέλεις να σου απαντήσει τί παίζει...
Το είδα όλο, έτσι χωρίς να είναι η παγκόσμια ημέρα της κατάθλιψης.
Ο Μπάντλοκ είναι καλός σε δυνάμεις, ταχύτητα και σέντρες, αλλά τακτικά θέλω να τον δω κι άλλο, γιατί απόψε δεν μου φάνηκε σόι, αλλά ήταν και η πρώτη του συμμετοχή με όλους αυτούς, με ελάχιστες προπονήσεις.
Αυτο με τις απαντησεις απο pc οντως ειναι θεμα.Αυτο το φορουμ θελουμε για τα παιδια μας;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είμαστε στα πλαίσια αναβάθμισης τώρα με τις επενδύσεις που κάνει ο Βασιλάκης ο Γκέιτς.
Παρεμπιπτόντως για να πω πως κάτι αλλάζει στην εθνική έστω και σα νοοτροπία περιμένω να δώ τουλάχιστον 15 πόντους σε αυτό τον όμιλο.
Και εγώ με τη συγκεκριμένη σύνθεση ομίλου, θα είχα μία ανάλογη προσδοκία.
Άμα ήμασταν σε κανέναν όμιλο με Ακτή Ελεφαντοστού, Κένυα και Τανζανία θα είχα απογοητευτεί σχετικά αν βρίσκαμε λιγότερους από 25 πόντους...
Σε 6 αγωνες;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είναι θέμα του τί μετράς.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μετά από 6 αγώνες θα θες να τους δεις;;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θελει 6 αγώνες με τους μαυρους πηδηχταραδεςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Πογιέτ έγινε ήδη Σάντος για τους αρδ μετά από δύο επίσημα παιχνίδια και αν κάνει και κερδίσει και καμιά Κύπρο θα έχει φτάσει σε στάτους Ρεχάγκελ.
Σκέφτομαι να πάω να δω την αρμάδα του Πογιέτη μεθαύριο. :s6vhaha:
Εγώ θα περιμένω να αγωνιστεί στη τσαμπασοφιά να βγάλω και σέλφι με τις λαμαρίνες.Παράθεση:
φαινεται να εχουμε προπονητη στον παγκο που να κερδιζει με το αγαπημενο 1-0:s6vhaha:Τελος οι ταβερνιάρηδες και οι μαγοι.:s6vhaha:
Έχει κάτι πεταμένα εισιτήρια στα πέταλα με 5€, αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν. Το θέμα είναι ότι είναι στο κάτω διάζωμα και όλα τα πάνω είναι κλειστά. Θα είναι άδεια ή θα έχω τίποτα ούγκανα από πάνω; Μεγάλο το ρίσκο.
πιθανοτερο το δευτερο:s6vhaha:
Κι εγώ αυτό φοβάμαι, ειδικά όταν ο άρχων είναι ο γνωστός μεταφραστής.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όντως φίλος μου αεκτσης πήγε έβγαλε σέλφι με το διεκέφαλο λαμαρινοαετό τρανσφόρμερς. Μερικές φορές απορώ.