Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η Sportday σήμερα γράφει ότι ο Ζαγοράκης δεν άντεξε τις πιέσεις της Κούλας. Αλλού γράφουν ότι τον απειλούσαν με γκαζάκια. Ξέρουν κάτι και δεν μας το λένε; Ποια είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, να πετάνε μπηχτές; Στον εισαγγελέα γρήγορα.
Παράθεση:
Με την αύρα του Ρεχάγκελ κέρδισε η Εθνική χτες γράφει φυλλάδα. Αν μεθαύριο κερδίσει η ζελα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα μπορεί να είναι με την αύρα του Ομπράντοβιτς.
Ήταν στο γήπεδο ο Όττο ρε, γι' αυτό το λένε.
Παράθεση:
Ήταν στο γήπεδο ο Όττο ρε, γι' αυτό το λένε.
Το ξέρω ρε αλλά και πάλι δεν την αντέχω αυτή τη μαλακία. [emoji23][emoji23]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι άλλη, αλλά αυτοί για τους οποίους μιλάς έχουν τόση σχέση με τη δημοσιογραφία όση εγώ με την αγγειοπλαστική.
Αφού σας αρέσει να ακούτε ραδιοφωνο να σας μεταφέρω κι εγώ αυτά που έμαθα από Σαλονικιό αρδ ραδιοκίλερ. Μια μέρα πριν το ματς με τη Σουηδία έλεγε πως ο Φαν Σιπ πρέπει να μείνει 4 χρόνια γιατί δείχνει να το παλεύει στα ματς. Ανέφερε επί λέξη πως προσπαθεί ο Ολλανδος να τα κερδίσει τα ματς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!Έκλεισε με πρόβλεψη πως θα τον φάνε οι Αθηναίοι.
Παράθεση:
Αφού σας αρέσει να ακούτε ραδιοφωνο να σας μεταφέρω κι εγώ αυτά που έμαθα από Σαλονικιό αρδ ραδιοκίλερ. Μια μέρα πριν το ματς με τη Σουηδία έλεγε πως ο Φαν Σιπ πρέπει να μείνει 4 χρόνια γιατί δείχνει να το παλεύει στα ματς. Ανέφερε επί λέξη πως προσπαθεί ο Ολλανδος να τα κερδίσει τα ματς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!Έκλεισε με πρόβλεψη πως θα τον φάνε οι Αθηναίοι.
Επιτελους να ακουστουν καποιες αληθειες!!
Παράθεση:
Επιτελους να ακουστουν καποιες αληθειες!!
Άτιμη φάρα εσείς οι Αθηναίοι.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το αποφύγαμε χτες, ντε και καλά να μας βάλεις να δούμε σήμερα το Μπακασέτα.:s6vhaha:
Μηπως ο Φαν'τ Σιπ εχει αθηναϊκες πινακιδες;;;
Όχι φυσικά - διπλωματικές έχει. Αυτοί που θα τον φάνε έχουν...
Μένει η προπονητάρα!!!111!!!
Το κράτος των Αθηνών θέλει να διαλύσει την Εθνική.
Ο φανσχιπ έκανε τουιτ τσαντισμένος γιατί αγωνίστηκαν λίγοι Έλληνες στα παιχνίδια των μεγάλων στην πρώτη αγωνιστική.
Πήρε μάλλον κι αυτός το χαρτάκι που είχαν δώσει στους αρδ την προηγούμενη εβδομάδα.
Έχω Twitter, αλλά βαριέμαι αφόρητα να τον ρωτήσω ποιός έπρεπε να παίξει και κυρίως σε ποιανού τη θέση.
Κυρίως επειδή ξέρω ότι θα πάρω απαντήσεις από εγχώριους ποδοσφαιρικούς flat-earthers.
Παράθεση:
Έχω Twitter, αλλά βαριέμαι αφόρητα να τον ρωτήσω ποιός έπρεπε να παίξει και κυρίως σε ποιανού τη θέση.
Κυρίως επειδή ξέρω ότι θα πάρω απαντήσεις από εγχώριους ποδοσφαιρικούς flat-earthers.
Εγώ σκέφτηκα να τον ρωτήσω γιατί πέρσι που έπαιζαν περισσότεροι έλληνες στο τοπ-5 δε μας είχε φτιάξει καλύτερη εθνική.
Εγώ θέλω να τον ρωτήσω ποια αεροπορική εταιρία προτιμάει περισσότερο
Παράθεση:
Εγώ θέλω να τον ρωτήσω ποια αεροπορική εταιρία προτιμάει περισσότερο
KLM μια χαρά είναι, αλλά καλύτερα ακόμα μην ξοδευτούμε, και Transavia μια χαρά πτήση είναι για Άμστερνταμ.
Εγω θελω να προτεινει κανα καλο coffee shop εκει στα Αμστερνταμ
Παράθεση:
Εγω θελω να προτεινει κανα καλο coffee shop εκει στα Αμστερνταμ
Για να καλει τον Φουντα στην εθνικη, μαλλον δεν ξερει κανα καλο coffee shop.