Αν δεν έπαιζαν και ο Μπουχαλάκης με τον Μασούρα, θα ήμουν πιο ικανοποιημένος, είναι αλήθεια...
Printable View
Αν δεν έπαιζαν και ο Μπουχαλάκης με τον Μασούρα, θα ήμουν πιο ικανοποιημένος, είναι αλήθεια...
Αν δεν ήταν αυτοί θα έλεγα ότι οι Ισπανοί χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές και εμείς ένα μάτσο γίδια.
Με κάθε συμπάθεια, γιατί είναι παίκτες μας, ούτε ο Μασούρας, ούτε ο Μπουχαλάκης είναι σε θέση να προσφέρουν κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο, ειδικά με τη συγκεκριμένη σύνθεση...
Oυπς, πέναλτι?
Έλα ρε εθνικαρα...χεχεχεχε
Send from my S20+ using Tapatalk
Τι πέναλτι εφεύρεση πήραμε ρε;; Χαχαχαχα δωράκι για την επέτειο απ' τον Ιταλό. Και μετά παίζει να 'ταν και πέναλτι του σαπάκλα του Τζαβέλα που το έδωσε επιθετικό.
Πήρα τον Άσσο των Ισπανών στο 2,50. Ότι πρέπει να διπλομισιάσουμε τα λεφτά μας, αν όχι, θα χαρούμε για το Χ2.
Τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί έχουμε προϊστορία κωλοφαρδιας κλπ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Μάλιστα. Ήρθαμε 1-1 χωρίς να κάνουμε ούτε μία τελική. Not bad :s6vhaha:
Τέλος. Ανέλπιστο ξεκίνημα στα προκριματικά, με φοβερό σπρώξιμο του Ιταλού, μάλλον του έχει πηδήξει Ισπανός τη γκόμενα, δεν εξηγείται. :s6vhaha: Ελπίζουμε τουλάχιστον να αξιοποιηθεί στη συνέχεια, με την νέα ΕΠΟ να επιστρέψουν και οι Μανωλάς, Σωκράτης, Σιόβας μπας και κάνουμε τίποτα.
Διαβάζω λίγο τα ισπανικά site (μέσω google translate). Όχι μόνο θεωρούν σωστό το πέναλτι οι Ισπανοί αναλυτές, μιλάνε και για κόκκινη κάρτα - που δε δόθηκε.
Εσύ το βλέπεις για πέναλτι; :-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άσε τι βλέπω εγώ. Λέω τι βλέπουν οι Ισπανοί :s6vhaha:
Πολύ μέτρια η Ισπανία πάντως, έτσι δεν πάει πουθενά. Αν δείτε τι παίκτες έχει αφήσει εκτός κλήσεων ο Ενρίκε, είναι να απορεί κανείς.
Αν το δεις σα μαρκάρισμα, επειδή διώχνει μπάλα, δεν είναι: Αν το δεις σαν απομάκρυνση και με τον τρόπο που σήκωσε το πόδι μετά και βρήκε γόνατο με τη σκαριά, θα μπορούσε να είναι και αποβολή για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Εγώ πάντως αν μας έδιναν (στον Ολυμπιακό) κόντρα τέτοιο πέναλτι θα τα είχα κάνει όλα όπα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμένα αν μου σφυρίζαν τέτοιο πέναλτι, ο αμυντικός που το έκανε θα έκανε ακόμα... αποθεραπεία (γύρους στον αγωνιστικό χώρο) στο γήπεδο...
Από τη στιγμή που έδιωξες τη μπάλα, τί το σηκώνεις το πόδι μέχρι το γόνατο του αλλουνού;
για εμένα είναι πέναλτυ
έχω όμως μια ερώτηση: πόσες κανονικές φάσεις κάναμε?
Άνοιξα Ίντερνετ και έβλεπα πρωτοσέλιδα και λεω να δεις θα κερδίσαμε.
Ανοίγω λινκ βλέπω το Χ με 0 φάσεις και γέλαγα μονη μου
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]