Bαλε ΜΑσουρα ρε!!!
Printable View
Bαλε ΜΑσουρα ρε!!!
Γκολαρα ο φουρτουνης
Πύραυλος του Φόρτου στο γάμα!!
Γκοοοολλλ
Ομαδάρα!!! :s6vhaha::s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για το γκολ του Μπακασέτα, δε βλέπω να γράφονται εξυπνάδες... Ούτε φυσικά, για την μπαλάρα που παρουσιάζουμε κατά διαστήματα δευτερολέπτων...
Αφου δεν παιζει βασικος στην ομαδα του, λεμε!!!!!!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;
Τώρα, θα δεις... Σε άλλο θέμα.
Το Κόσοβο έκανε το 1-0 με τη Σλοβενία και πάμε πρώτοι αν το κρατήσει. Μπουαχαχα φάρδος.
Meh ισοφάρισαν αμέσως.
Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω αφήσει το παιχνίδι να παίζει και έχω πάρει το δρόμο μέσω Street View από τη Βάρκιζα, μέχρι το Σούνιο. Ένα ημίχρονο σχεδόν μου πήρε να φτάσω κάτω.
Κάθε φορά που παίζει βασικός ο Τζαβέλας κλαίνε οι θεοί του ποδοσφαίρου.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Φοβερή εκτέλεση στο τετ α τετ ο Γιακουμάκης που μας έχουν ζαλίσει τα ουμπαλα.
Δε τονε ξέραμε από εδώ: Στη Νίκη Βόλου της Ολλανδίας περιμέναμε να τονε μάθουμε...
Για τον Μπακασετα αυτα τα θεωρουμε αυτονοητα, ειναι παιχτης εγνωσμενης αξιας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έτοιμη για το Μουντιάλ.
Αν νικήσουμε σήμερα και βγούμε πρώτοι στον όμιλο, εκτός από την άνοδο στην 2η κατηγορία, έχουμε και σοβαρότατες ελπίδες να βρεθούμε στα playoffs για το Μουντιάλ, ανεξάρτητα του τι θα κάνουμε στα κανονικά προκριματικά, όπου ο 1ος πάει απευθείας και ο 2ος στα playoff. Παρόλο που οι θέσεις απ' το Nations League είναι 2 και θα είμαστε 7οι επιλαχόντες, σχεδόν όλοι οι από πάνω μας είναι δύσκολο να μην τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις των ομίλων τους στα προκριματικά. Το σύστημα περιγράφεται αναλυτικά εδώ: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλά ας κερδίσουμε πρώτα σήμερα και βλέπουμε. Η Σλοβενία δεν είναι ούτε Κόσοβο ούτε Κύπρος.
Αλλά δεν είναι ούτε καν Ουκρανία, ή Βοσνία.
Για να είμαστε δίκαιοι με την ΟΥΕΦΑ, η λογική του Nations League, ίσως δικαιώνεται από τη δομή με τις κατηγορίες, δεδομένου ότι πλέον, όλες οι ομάδες ανταγωνίζονται κυρίως με παρόμοιας δυναμικότητας συγκροτήματα και δεν τρέχεις να διεκδικήσεις είσοδο σε τελική φάση συναγωνιζόμενος ευθέως ομάδες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, ή το Βέλγιο.
Βέβαια, έχω μία επιφύλαξη με την τύχη τους όταν αυτές βρεθούν στην τελική φάση του euro, αλλά ας το δούμε στην πράξη, όσο προϊδεασμένοι και αν είμαστε με την τύχη τους, θεωρητικά.
Θα ξελασπώσει ο Κωστάκης πάλι σήμερα ή είναι υγιής και μπορεί να επιστρέψει ο ηγέτης Μάνταλος;