παρτε λεμονη να αγιασουμε....!!! :D :D
Printable View
παρτε λεμονη να αγιασουμε....!!! :D :D
Βάλτε σκουρτοπουλο στο ποδόσφαιρο και σιπ στο μπάσκετ. Δεν θα αλλάξει σίγουρα τίποτα προς το χειρότερο
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διώχτε τους πάλιουρες και κρατήσετε Φορτούνη με πιτσιρίκια έτσι κι αλλιώς πόσο περισσότερο να ξεφτυλιστεί η Εθνική.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Στον Σιπ δεν μπορω να ριξω ευθυνες. Τα δυο του πρωτα παιχνιδια ηταν, σε μια ομαδα που δεν ξερει καν τους παιχτες. Λογικο να κανει δοκιμες και εξοφθαλμα λαθη μεχρι να μαθει την ομαδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν λεω πως ειναι καλος προπονητης, θα το δουμε, αλλα δεν μπορουσε να παρουσιασει και κατι καλυτερο.
Απο την αλλη, ουτε στον Σκουρτοπουλο μπορω να ριξω ευθυνες. Τοσα ξερει τοσα κανει. Απο το πουθενα εμφανιστηκε.
εγώ πέτυχα έναν ξανθούλη στο τέλος του αγώνα που έλεγε ότι βελτιωθήκαμε
Εννοώ ότι και οι δύο, για το άθλημα που τους έχουμε και αυτό που θέλουμε να κάνουν, έχουν έτσι κ αλλιώς μηδενικό βιογραφικόΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δινονται αποζημιωσεις λεει και δεν μπορουν να παρουν προπονητες με καλυτερο βιογραφικο.ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κατα τα αλλα, συμφωνω. Ο Σιπ παιχταρας, αλλα προπονητικα;;;;
Με τον Σκιμπε, η ομαδα ειχε μια ταυτοτητα, ειχε διορθωθει η κατασταση απο την λαιλαπα ρανιερι και οτι ακολουθησε και παλευε τα παιχνιδια οσο μπορουσε.
Τον εδιωξαν γιατι δεν περασε στο nations league και πηραν τον αναστασιαδη. Ενταξει, τα λογια ειναι περιττα.
Τα λόγια είναι περιττά όπως λες, όταν αυτοί που κάνουν κουμάντο διώχνουν τον Σκίμπε για να πάρουν τον άγγελο τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα μέχρι να φύγουν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.....
......
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατι δεν μιλας ξεκαθαρα Βιρνα; Μου λες πως τα λόγια είναι περιττά, και πως αυτοί που κάνουν κουμάντο διώχνουν τον Σκίμπε για να πάρουν τον άγγελο αρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα μέχρι να φύγουν;Παράθεση:
Αυτο μου λες διαολε;
Αχαχα πρώτη φορά, κάτι με έσκισε στο lag.Παράθεση:
Sent from my MI 3W using Tapatalk
[YOUTUBE]fetEjWAxTLw[/YOUTUBE]Παράθεση:
ppnxoxo ppnxoxo
Πρέπει να πάμε άμεσα σε ηλεκτροσόκ τύπου Παράσχου ας ούμε, μπας και δούμε προκοπή.
Ναι Έντι Τζόνσον γελάω όταν γράφω τις μαλακίες μου.
Μια καλη αρχη θα ηταν να επιλεξουν σοβαρους ανθρωπους που να κατεχουν το αντικειμενο. Δεν αναφερομαι μονο σε προπονητη, ειναι νωρις για να κριθει, ειναι πολλοι ομως που εργοδοτουνται για την Εθνικη και αναρωτιεμαι ποσοι αξιζουν και ποσοι αλλοι μπηκαν εκει επειδη ξερουν καποιους!
Ο Παπασταθόπουλος δεν έκανε δηλώσεις;
Όχι, ήτανε μπουκωμένος.
Ο Μπακακης ηταν. Στην αρχη ουτε εγω τον αναγνωρισα, μεχρι που ειπε ο δημοσιογραφος το ονομα του.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έψαχνε μάνατζερ για τον γιό του και βρήκαμε τον Φαν Σιπ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εθνική: Ο Φαν Σιπ κόβει Μανωλά, Σωκράτη, Σάμαρη και Τοροσίδη
Ο Τζον Φαντ Σιπ έχει αποφασίσει, στο πλαίσιο της ανανέωσης της Εθνικής ποδοσφαίρου, να να αφήσει εκτός ομάδας, τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος στον Sport24 Radio, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, που είχε προαναγγείλει το "τέλος".
ην απόφαση να μην ξανακαλέσει στην Εθνική τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, που είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας, πήρε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαντ Σιπ, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" του Sport24 Radio 103,3.
Τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα την ισοπαλία (1-1) με το Λίχτενσταϊν, είχε ως συνέπεια να προχωρήσει ο Ολλανδός τεχνικός στη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία προκαλεί σοκ, καθώς ο Μανωλάς είναι μόλις 28 ετών, o Σάμαρης 29, ενώ ο Sokratis είναι ο υπαρχηγός της Εθνικής, έχοντας τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.
Όσον αφορά στον Τοροσίδη, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την Εθνική προκειμένου να δώσει χώρο σε νεότερους και πιο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, αφού βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και θέλει να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.
Μπραβο, πολυ σωστη αποφαση! Πρεπει να ανοιξει χωρος, για να μπουν στην ομαδα και αλλοι παικτες που εχουν τον ιδιο μανατζερ με τον Βρουσαι.