Απάντηση: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025
Παράθεση:
ειδες οτι φετος η μιρλα ξεκινα 3 μερες πριν την προετοιμασια και με το ροστερ για τα πανηγυρια στην κατω αχαγια και ειμαι κοσμιος
Δεν αρχίζει σε 3 μέρες η προετοιμασία, στις 15 πάνε Ολλανδία. Τώρα θα αρχίσουν να μαζεύονται στου Ρέντη, κλάιν.
Και για την ιστορία, δε διαφωνώ ότι έχουμε αργήσει. Ο ίδιος ο θείος είπε ότι θα έχει κλείσει 90% το ρόστερ μόλις αρχίσει η προετοιμασία. Εγώ τα λεφτά σχολίασα. Και περιμένω 1 βδομάδα ακόμα να δω.
Παράθεση:
Δεν αρχίζει σε 3 μέρες η προετοιμασία, στις 15 πάνε Ολλανδία. Τώρα θα αρχίσουν να μαζεύονται στου Ρέντη, κλάιν.
Και για την ιστορία, δε διαφωνώ ότι έχουμε αργήσει. Ο ίδιος ο θείος είπε ότι θα έχει κλείσει 90% το ρόστερ μόλις αρχίσει η προετοιμασία. Εγώ τα λεφτά σχολίασα. Και περιμένω 1 βδομάδα ακόμα να δω.
συμφωνω μαζι σου , απλα δεν περιμενω μεχρι τις 15 να εχουν κλεισει καμια τρυπα
Παράθεση:
ειδες οτι φετος η μιρλα ξεκινα 3 μερες πριν την προετοιμασια και με το ροστερ για τα πανηγυρια στην κατω αχαγια και ειμαι κοσμιος
Έχω πει σχεδόν ένα μήνα πριν, όταν ήταν νωρίς, τώρα, τί να πω περισσότερο; Πείτε εσείς...
Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Μασούρας μένουν.
Ο Όρτα λίγο δύσκολο να έρθει με τις απαιτήσεις της Μπράγκα. Μπορείς να βρεις καλό παίκτη στη θέση του αλλά δεν ξέρεις αν θα δέσει με την ομάδα στον ίδιο βαθμό.
Ο Κάρμο με τα λεφτά που ζητά τώρα η Πόρτο θα μείνει εκεί. Αν προς το τέλος του καλοκαιριού τους έχει ξεμείνει μπορεί και να τον δώσουν με λιγότερα ή με δανεισμό πάλι.
Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι το πρώτο επίσημο ματς θα είναι 24-25 Αυγούστου οπότε μπορούμε να περιμένουμε γι αυτούς τους 2 αν πούμε ότι τους θέλουμε οπωσδήποτε. Στα χαφ έχουμε 4 δυνατούς παίκτες, θα έχουμε πάρει κάποιον έμπειρο σέντερ μπακ ως πιο φθηνή λύση μεχρι τοτε, υπάρχει και ο Άμπεϋ, θα βγει η προετοιμασία και 1-2 πρώτες αγωνιστικές αν χρειαστεί.
Φορ πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε, να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να μείνει ο Ποντένσε και εγώ θα ήθελα και έναν αντι-Γιόβετιτς γιατί πολύ στα ψιλά περνάει η αποχώρησή του αλλά βοήθησε σε πολλά ματς στον β γύρο και στο Κόνφερενς.
Παράθεση:
Ο Κάρμο με τα λεφτά που ζητά τώρα η Πόρτο θα μείνει εκεί. Αν προς το τέλος του καλοκαιριού τους έχει ξεμείνει μπορεί και να τον δώσουν με λιγότερα ή με δανεισμό πάλι.
Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι το πρώτο επίσημο ματς θα είναι 24-25 Αυγούστου οπότε μπορούμε να περιμένουμε γι αυτούς τους 2 αν πούμε ότι τους θέλουμε οπωσδήποτε.
Και αν δεν γίνει κάτι μέχρι τέλος καλοκαιριού μετά τι κάνεις;
Παράθεση:
Και αν δεν γίνει κάτι μέχρι τέλος καλοκαιριού μετά τι κάνεις;
Παίρνουμε άλλους.
αυτους τους αλλους φοβαμαι , εξαλλου εχουμε παραδοση στους στοπερ που φερνουμε
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :s6vhaha:
Εγώ περισσότερο φοβάμαι μήπως χτυπάμε το κεφάλι μας αφού τους κρατήσουμε, πάντως.
Αν μπεις Αύγουστο με όλα τα βασικά μέτωπα ανοιχτά, να δεις εκεί ευκαιρίες που σε περιμένουν...
Δεν βγήκαμε μόνο εμείς μάγκες σε αυτή τη ζωή...
Παράθεση:
Αν μπεις Αύγουστο με όλα τα βασικά μέτωπα ανοιχτά, να δεις εκεί ευκαιρίες που σε περιμένουν...
Δεν βγήκαμε μόνο εμείς μάγκες σε αυτή τη ζωή...
Για Όρτα και Κάρμο είπα ότι μας παίρνει να κάνουμε υπομονή. Τα υπόλοιπα πρέπει να διευθετηθούν μέσα στον επόμενο μήνα, οι ανανεώσεις το πολύ μέχρι τέλος της βδομάδας.
Μέχρι δύο στην εντεκάδα και όχι στην ίδια γραμμή - συμφωνούμε. Εδώ, πάμε να κάνουμε τον Εν Καναά γάμο με όλους ταυτόχρονα. Αν δεν μπει μια σειρά το επόμενο δεκαπενθήμερο βλέπω να μας χορεύει όλη η μανατζερική πιάτσα στο ταψί και να μας βγαίνει ο κούκος - αηδόνι...
Παράθεση:
Εγώ περισσότερο φοβάμαι μήπως χτυπάμε το κεφάλι μας αφού τους κρατήσουμε, πάντως.
Βαρόνε με προβλημάτισες. Ποιοι πιστεύεις μπορεί να αποδειχθούν μούφες;; Κάρμο, Όρτα ή Ποντένσε;
Οι πρώτοι δύο και ο Κάμπιας.
Παράθεση:
Βαρόνε με προβλημάτισες. Ποιοι πιστεύεις μπορεί να αποδειχθούν μούφες;; Κάρμο, Όρτα ή Ποντένσε;
Δεν φοβάμαι αυτό, μούφα μπορεί να σου βγει ο οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι για να κρατήσουμε αυτούς τους 2-3 παίκτες θα μείνουμε με Κωστούλα 2ο φορ, Αποστολόπουλο 2ο αριστερό μπακ, Ντόι πίσω από τον Ρέτσο και στη θέση του Γιόβετιτς να μην έρθει κανείς. Να ποντάρουμε σε εξέλιξη Αγκιμπού, ξεπέταγμα Αλγκασίμ, αναγέννηση Μπιέλ, μετάλλαξη Πέπε, αποκάλυψη Χόλσγκροουβ κ.ο.κ. Ή ακόμη χειρότερα όπως είπε κάποιος πριν, πώληση Έσε.
Ζήτημα οι δύο από όλους αυτούς να μείνουν στο μεταξύ...
Παράθεση:
Δεν φοβάμαι αυτό, μούφα μπορεί να σου βγει ο οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι για να κρατήσουμε αυτούς τους 2-3 παίκτες θα μείνουμε με Κωστούλα 2ο φορ, Αποστολόπουλο 2ο αριστερό μπακ, Ντόι πίσω από τον Ρέτσο και στη θέση του Γιόβετιτς να μην έρθει κανείς. Να ποντάρουμε σε εξέλιξη Αγκιμπού, ξεπέταγμα Αλγκασίμ, αναγέννηση Μπιέλ, μετάλλαξη Πέπε, αποκάλυψη Χόλσγκροουβ κ.ο.κ. Ή ακόμη χειρότερα όπως είπε κάποιος πριν, πώληση Έσε.
O Κωστούλας δεν πήγε στην Ρίο Άβε??? Ο Αποστολόπουλος εμένα μου έκανε καλή εντύπωση. Εδώ κάποτε παίζαμε με βασικό Ρέαμπτσιουκ. Το χειρότερο για μένα είναι να αποχωρήσει ο Έσε, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Παράθεση:
O Κωστούλας δεν πήγε στην Ρίο Άβε??? Ο Αποστολόπουλος εμένα μου έκανε καλή εντύπωση. Εδώ κάποτε παίζαμε με βασικό Ρέαμπτσιουκ. Το χειρότερο για μένα είναι να αποχωρήσει ο Έσε, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Ο "μεγάλος" Κωστούλας πήγε στη Ρίο Άβε, ο σέντερ μπακ.
Τι γινεται εδω? Διαισθανομαι μια μικρη ανησυχια!
Όχι ρε, καμία σχέση. Θυμόμαστε το μέλλον.