Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παράθεση:
Με το να λέμε όμως τύπε "έτσι έχει η κατάσταση και αυτός είναι βλάκας" δεν βγαίνει κάτι. Να το αλλάξουμε. Ας κάνει τον έξυπνο ότι έβγαλε σέλφι, τι έγινε; Μας θίγει τον ανδρισμό ξέρω γω; Άσε που έτσι του δίνεις πραγματική αξία και την προβολή που ζητάει. Πούλο σε όλους τους... πύρινους λοιπόν και τους φανατικούς μπετόβλακες. Και δεν ζητάω να γίνει εκκλησία, αντιθέτως, αλλά στο γήπεδο να πηγαίνουν άτομα που έχουν την στοιχειώδη κριτική σκέψη και δεν συμπεριφέρονται σαν μπαμπουίνοι. Ή τουλάχιστον να τους επιβληθεί αυτό, αν δεν γίνεται να το κάνουν από μόνοι τους. Δεν θα γίνει τίποτα το ξέρω, αλλά τέτοια περιστατικά προσφέρουν ένα μικρό πάτημα ως μέτρο πίεσης στους υπεύθυνους, να αλλάξει κάτι στο ελάχιστο. Ας μην χάνουμε την ουσία εστιάζοντας στο πόσο βλάκας ήταν αυτός και αν προκάλεσε, αλλά στο πραγματικό πρόβλημα.
Να το αλλάξουμε. Μαζί σου. Δϊπλα σου. Δεν ξέρω γω που...αλλά μιλάμε για μια σημερινή πραγματικότητα. Μπορείς σήμερα, αυτή την ώρα να πας σε γεμάτη κόσμο λεωφόρο και να φορέσεις φανέλι ριγέ με έφηβο; Απαντώ εγώ την απάντησή σου. Οχι.
Αυτός λοιπόν ήταν ένας τριμάλακας χουλιγκανάκος που ήθελε να κάνει κομμάτι. Δεν την κάνεις αυτή τη μαλακία, πως να το κάνουμε. Δεν την κάνεις σε ουδέτερο γήπεδο σε μάτσι της Εθνικής γιατί όλο και κάποιος κάφρος άλλου χρώματος θα σου την πει, θα σου τη χώσει ή δεν ξέρω γω τί. Πας και την κάνεις στο Καραϊσκάκη; Στην 7; Και δεν είσαι φρενοβλαβής;!
Και πάει ο ακέφαλος και μπαίνει στο πέταλο με το βρωμοφανέλι και περιμένουμε να ΜΗΝ τις φάει; Είναι δυνατό αυτό στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα; Οχι. Ας αλλάξουμε λοιπόν, ναι και ας διώξουμε ό,τι σάπιο, ναι, και ας κάνουμε τα γήπεδα εκκλησίες και ΤΟΤΕ ναι, να φοράει ο καθένας ό,τι γουστάρει... αλλά τώρα; Ετσι όπως είμαστε; Πάει ο άλλος και μπαίνει στο κλουβί με τα πεινασμένα λιοντάρια να βγάλει σέλφι και περιμένουμε να μην τον φάνε;
Και πολύ λάιτ την γλίτωσε. Είμαι σίγουρος πως λίγα χρόνια πριν ή αν ήταν οι σκληροπυρηνικοί, θα τον άρπαζαν και θα τον πήγαιναν στις τουαλέτες όπου και θα τον ξεβράκωναν και θα τον βίαζαν και θα έβγαιναν και τα λεπίδια... να ευχαριστεί το Θεό που ζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ... (μόνον με αυτόν τον οπαδό που μπάουγκ που μπήκε στο νερόμυλο στη Λιβαδειά κι έγινε κιμάς, μπορώ να συγκρίνω τη χαζομάρα του...)
Παράθεση:
Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω, πως ο παναης εχει δικιο αυτη τη φορα.
Ο τύπος αυτός έχω παρατηρήσει πως έχει πάντα δίκιο εκτός από τις φορές που δεν έχει... απορώ πως το κάνει...ppnxoxo
Παράθεση:
Και ξαναρωτάω, το πρόβλημα είναι αν είναι αυτός μαλάκας ή ότι τον πλάκωσαν; Και δεν είπε κανείς να γίνουμε Σουηδία, υπάρχουν και νοήμονες φίλαθλοι που μια χαρά υγιή αντιπαλότητα έχουν με άλλους και στο γήπεδο μπορούν να φέρουν τον "καλό φανατισμό" να σπρώχνει την ομάδα. Και να κάνω και μια ερώτηση στον καθένα από σας που λέτε για αυτόν με τη φανέλα; Εσάς δεν σας έχουν προκαλέσει ποτέ; Όχι για τις ομάδες, γενικώς. Φαντάζομαι πως ναι. Είχατε την ίδια αντίδραση; Και αν όχι, γιατί, αφού ο άλλος ήταν προκλητικός μαλάκας.
Με έχουν προκαλέσει τύπε μου και τις έχουν φάει...ppnxoxo
Eγώ πάω στοίχημα πως το παιδί δεν είναι καν από Αθήνα.
Το να δέρνεις συνάνθρωπο σου για μια φανέλα δείχνει πως είσαι βάρος στην κοινωνία.
Σκατομογγόλοι.
7 μαλάκες δείρανε 1 μαλάκα.
Παιδες, κακως τσακωνεστε, κακως τα "ζυγιζετε".
Οι μεν ειναι αισχροι και ανεγκεφαλοι καφροι, ο δε, ενας τυπος, που αυτο που εκανε το εκανε προβοκατορικα. Και οι δυο μεριες ειναι στην ιδια οχθη, την οχθη της καφριλας.
Ο ενας θεωρησε μεγαλη μαγκια να βγαλει μια φωτο στο πεταλο και να τη δειχνει στο facebook, γραφοντας απο κατω σχολια του τυπου: "Γαυρακια κοιταχτε τι εκανα μεσα στο σπιτι σας" και οι αλλοι θεωρησαν ντροπη να βγει μια τετοια φωτογραφια. Αρρωστημενα μυαλα.
Θα ειχα καθε καλη διαθεση να υπερασπιστω το δικαιωμα να φορας φανελα του παναθηναικου οπου σου καπνισει, διοτι αβατα δεν αναγνωριζω πουθενα. Θα το εκανα αν ο τυπος ειχε καλη προθεση, αλλα στο μυαλο μου δεν ειχε.
Θα μου πει καποιος: Καλα, εξισωνεις τα δυο πραγματα; Μια αμφιεση με μια αυτοδικια; Και η απαντηση ειναι ναι.
Πριν λιγους μηνες, με αφορμη τους τελικους στο βολλει, ανεβηκαν 20 μαντραχαλαδες ολυμπιακοι και εκαναν βολτες επιδεικτικα με μπλουζες του Ολυμπιακου στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Προσεξτε, οχι μεσα στην τουμπα, στην πολη της θεσσαλονικης. Δεν εγινε σκηνικο, μαλλον γιατι οι παοκτζιδες πιαστηκαν στον υπνο, αλλα αυτο δεν δικαιολογει τους "γαυρους", οι οποιοι δεν πηγαν αγνα και σαν φιλαθλοι, πηγαν καθαρα και χουλιγκανικα για να βγαλουν βιντεακια και να δειξουν "πως γαμαει ο Πειραιας".
εσυ το εξηγησες αναλυτικα, εγω ημουν πιο λακωνικος.:s6vhaha:
Οι Βόσνιοι έκαναν φασαρίες εχθές μόλις μπήκε το γκολ
Παράθεση:
Να το αλλάξουμε. Μαζί σου. Δϊπλα σου. Δεν ξέρω γω που...αλλά μιλάμε για μια σημερινή πραγματικότητα. Μπορείς σήμερα, αυτή την ώρα να πας σε γεμάτη κόσμο λεωφόρο και να φορέσεις φανέλι ριγέ με έφηβο; Απαντώ εγώ την απάντησή σου. Οχι.
Αυτός λοιπόν ήταν ένας τριμάλακας χουλιγκανάκος που ήθελε να κάνει κομμάτι. Δεν την κάνεις αυτή τη μαλακία, πως να το κάνουμε. Δεν την κάνεις σε ουδέτερο γήπεδο σε μάτσι της Εθνικής γιατί όλο και κάποιος κάφρος άλλου χρώματος θα σου την πει, θα σου τη χώσει ή δεν ξέρω γω τί. Πας και την κάνεις στο Καραϊσκάκη; Στην 7; Και δεν είσαι φρενοβλαβής;!
Και πάει ο ακέφαλος και μπαίνει στο πέταλο με το βρωμοφανέλι και περιμένουμε να ΜΗΝ τις φάει; Είναι δυνατό αυτό στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα; Οχι. Ας αλλάξουμε λοιπόν, ναι και ας διώξουμε ό,τι σάπιο, ναι, και ας κάνουμε τα γήπεδα εκκλησίες και ΤΟΤΕ ναι, να φοράει ο καθένας ό,τι γουστάρει... αλλά τώρα; Ετσι όπως είμαστε; Πάει ο άλλος και μπαίνει στο κλουβί με τα πεινασμένα λιοντάρια να βγάλει σέλφι και περιμένουμε να μην τον φάνε;
Και πολύ λάιτ την γλίτωσε. Είμαι σίγουρος πως λίγα χρόνια πριν ή αν ήταν οι σκληροπυρηνικοί, θα τον άρπαζαν και θα τον πήγαιναν στις τουαλέτες όπου και θα τον ξεβράκωναν και θα τον βίαζαν και θα έβγαιναν και τα λεπίδια... να ευχαριστεί το Θεό που ζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ... (μόνον με αυτόν τον οπαδό που μπάουγκ που μπήκε στο νερόμυλο στη Λιβαδειά κι έγινε κιμάς, μπορώ να συγκρίνω τη χαζομάρα του...)
Μα δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι τις έφαγε τύπε. Απλά δεν με απασχολεί πόσο βλάκας ήταν, αλλά να απομονωθούν και να εξαφανιστούν απ' τα γήπεδα όλα αυτά τα μπουμπούκια που νομίζουν -και δυστυχώς πολλές φορές όντως έχουν τις πλάτες των παραγόντων- ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν σε βάρος κάποιων άλλων.
Τα ίδια λέμε, τύπε μου... με άλλα λόγια. Εγώ τα λέω λίγο πιο καλλιτεχνικά, εσύ το πας από την εθνική οδό...
Παράθεση:
Οι Βόσνιοι έκαναν φασαρίες εχθές μόλις μπήκε το γκολ
Στον πούτσο μας. Τον ήπιαν, άλλωστε.
Νομίζω οτι το αν ειναι μαλακας ο βαζελος που πήγε στην 7 ειναι διαφορετικό θεμα με το αν ειναι ζώα αυτοί που τον έδειραν.
Ξεκινώντας απο το δεύτερο, οι τύποι ειναι βάρος στην κοινωνία και δεν με απασχολεί αν εξαφανιστούν.
Ως προς το πρώτο, ο τυπος ειναι είτε προκλητικός βαζελος που πήγε επίτηδες, ή εντελώς χαζός. Εχω παει με φιλο αεκτζή να δουμε ΑΕΚ με αντίπαλο κάποιο χωριο τοτε που έπαιζε στην Γ', και δεν εβαλα το κοκκινο μπουφάν μου μην γινει κανενα σκηνικό. Δεν θελει πολυ μυαλό να αντιληφθείς οτι η κοινωνία μας ειναι αυτή που ειναι και πρεπει να προσαρμοστείς αν δεν θες να μπλέξεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O τύπος είναι τόσο μαλάκας που όταν θέλει να πάει για μπάνιο ψάχνει να βρει πού έχει καρχαρίες.
Παράθεση:
O τύπος είναι τόσο μαλάκας που όταν θέλει να πάει για μπάνιο ψάχνει να βρει πού έχει καρχαρίες.
Ευχαριστώ ρε σύ... να σαι καλά...mnx::s6vhaha:
Παράθεση:
Ευχαριστώ ρε σύ... να σαι καλά...mnx::s6vhaha:
Eσύ είσαι ο Τύπος (με κεφαλαίο σαν τον Ελεύθερο).
Κροατία στα μπαράζ
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Παράθεση:
Κροατία στα μπαράζ
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Μια χαρά μας έκατσε, ίσως ήταν και ο ιδανικός αντίπαλος και μάλιστα με τη ρεβάνς στην έδρα μας! ΠΑΜΕ!
έχουμε πάει εκεί που έπρεπε
τώρα θα παίξουμε χωρίς πίεση
Ιταλία δεν παιζόταν, Ελβετία το ίδιο βάση της εικόνας της στα τελευταία παιχνίδια
οπότε μια εκ των Δανία-Κροατία θα μας τάριαζε ως αουτσάιντερ να το παλέψουμε
Παράθεση:
έχουμε πάει εκεί που έπρεπε
τώρα θα παίξουμε χωρίς πίεση
Ιταλία δεν παιζόταν, Ελβετία το ίδιο βάση της εικόνας της στα τελευταία παιχνίδια
οπότε μια εκ των Δανία-Κροατία θα μας τάριαζε ως αουτσάιντερ να το παλέψουμε
Θεωρώ τους Κροάτες πιο "επιπόλαιους" και ταιριάζουν τέλεια στο στυλ μας. Τελευταία φορά τους βρήκαμε το '12 σε όμιλο προκριματικών και πήραμε Χ στην Κροατία και 2-0 κερδίσαμε εδώ. Εύκολος δεν ήταν κανένας απ' τους 4 και προφανώς είμαστε αουτσάιντερ.