Ο όμιλος μας είναι πιθανό να μη βγάλει στα πλευ οφ τη 2η ομάδα. Από τις 9 ομάδες που θα τερματίσουν 2ες, η χειρότερη θα μείνει εκτός.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Ο όμιλος μας είναι πιθανό να μη βγάλει στα πλευ οφ τη 2η ομάδα. Από τις 9 ομάδες που θα τερματίσουν 2ες, η χειρότερη θα μείνει εκτός.
για να περάσουμε θα πρέπει να έχουμε λογικά 13βαθμούς δεύτερης θέσης. Αυτήν την στιγμή 4 όμιλοι έχουν 10 βαθμούς και σε κάποιες ομάδες έχει μείνει μόνο ένας αγώνας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οπότε ας κάνουμε αυτό που πρέπει και μην μας απασχολούν τέτοια ακόμη
Κι όμως ο τύπος ο βαρώνος έχει δίκιο... μόνον η Ιρλανδία έχει 13 βαθμούς, όλοι οι άλλοι δεύτεροι περισσότερους.
Η Ιρλανδία είναι "τελευταία" αυτή τη στιγμή με 13 βαθμούς και 3 παιχνίδια να μένουν (το ένα σήμερα) . Λογικά θα κερδίσει τον Οκτώβριο τη Μολδαβία , τα άλλα 2 ματς της είναι δύσκολα. Σήμερα παίζει ντέρμπι με τη Σερβία και αν κερδίσει περνάει στην κορυφή του ομίλου. Το ματς αυτό είναι καθοριστικό, αν το πάρει η Ιρλανδία δε βλέπω να παίζουμε πλευ οφ ακόμα κι αν περάσουμε τη Βοσνία.
Γράψτε λάθος, δε μετράνε οι βαθμοί απο τα παιχνίδια με τις τελευταίες των ομίλων, οπότε τελευταία στην ειδική κατάταξη είναι η Βοσνία αυτή τη στιγμή. Ισχύει όμως ότι το Ιρλανδία Σερβία είναι καθοριστικό αν περάσουμε τη Βοσνία.
Δηλαδή βγαίνει βαθμολογία χωρίς τα παιχνίδια με τους τελευταίους; Τί μαλακίες είναι αυτά; Ούτε αστροφυσικός με πτυχίο γεωλογίας δε βγάζει άκρη...
Ναι γιατί υπάρχουν όμιλοι που έχουν 1 ομάδα παραπάνω, όπως ο δικός μας και κάπως πρέπει να γίνει δίκαιη τελική κατάταξη, αλλιώς θα είχαμε 2 παιχνίδια περισσότερα. Οπότε με αυτόν που θα τερματίσει τελευταίος στον όμιλο, αυτομάτως χάνεις ότι βαθμούς έχεις μαζέψει απέναντι του. Που σημαίνει ότι σε εμάς έμεινε μόνο το ματς της Κύπρου, αφού το Γιβραλτάρ θα πάει για πάτο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όλοι οι όμιλοι 6 ομάδες έχουν. Απλά αυτός ο κανόνας ισχύει επειδή το Γιβραλταρ πήρε το Οκ για συμμετοχή σχετικά αργά και δε γινόταν να αλλάξει.
Πάλι μαλακίες έλεγαν οι ΑΡΔ δηλαδή, χθες που διάβαζα. Ότι δεν έχουν όλοι οι όμιλοι 6 ομάδες έλεγαν. Τέσπα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα χαρώ λοιπόν να βγει 2η η Βοσνία στον όμιλο και να μην πάει στα μπαράζ ως η τελευταία 2η των ομίλων soccerkidppnxoxo
σου εχω πει να κοψεις τον βερβελε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μαρτίνεθ: "Να είστε ήσυχοι, πάμε για νίκη στη Βοσνία"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για τον αγώνα με Βοσνία και το αν θα κάνει δοκιμές λόγω πρόκρισης: "Όχι. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Δεν θα ατιμάσουμε ποτέ την διοργάνωση. Θα πάμε να κερδίσουμε τα δυο επόμενα ματς. Να είστε ήσυχοι και ήρεμοι ότι θα πάμε για νίκη με Βοσνία και Κύπρο. Μετά θα δούμε τα φιλικά και εκεί θα έχουμε χρόνο να κάνουμε δοκιμές".
- - -
Μπράβο καράφλα, έτσι σε θέλω.
μακαρι να το περασει και στους παιχτες αυτο αλλα δυσκολο.
Πάμπος Χριστοδούλου: "Να είστε ήσυχοι, θα χάσουμε για να περάσετε"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για τον αγώνα με την Ελλάδα και το αν θα κάνει δοκιμές λόγω του δεδομένου αποκλεισμου της Κύπρου απο το Μούντιαλ, μίλησε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της ομάδας της Κύπρου: "Ναι. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει την πρόκριση η Ελλάδα. Πάνω απ'όλα το Εθνος. Θα πάμε με τα δεύτερα στο ματς. Να είστε ήσυχοι και ήρεμοι ότι θα πάρετε τη νίκη, όσο σίγουροι είστε και για το δωδεκάρι που σας δίνουμε στην eurovision. Μετά έχουμε και ένα ματς με το Βέλγιο, αλλά εκει στην καραπουτσακλάρα μας ό,τι κι αν γίνει".
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του τεχνίκου της Κύπρου στο σπορτ24 radio και τον Διονύση Βερβελέ και σίγουρα θα προκαλέσουν ποικίλα σχόλια...
Η Κύπρος έχει έναν Ισραηλίτη προπονητή
οταν αποφάσισαν για τις κληρώσεις 2 όμιλοι θα είχαν λιγότερες ομάδεςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αργότερα πρόσθεσαν δυο αμφισβητούμενα κράτη Γιβραλτάρ (Βρετανικό έδαφος στην Ισπανία), Κόσοβο (διαφιλονικούμενη περιοχή από Αλβανούς και Σέρβους)
Τόνο στο "αποκλεισμού", το Eurovision με κεφαλαίο Ε και στο "απ' όλα" με κενό. Μια δουλειά είχες να κάνεις πάλι..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν μπορω να καταλαβω πως με καταλαβες παλι...:strintz!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Πάμπος σε πρόδωσε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όχι η καραπουτσακλάρα μας? :s6vhaha: