Αυτός ο τύπος παίζει να έχει πεθάνει και να μη το ξέρει ή να μας τρολάρειppnxoxo
Printable View
Αυτός ο τύπος παίζει να έχει πεθάνει και να μη το ξέρει ή να μας τρολάρειppnxoxo
Τον ματιάσαμε τον παιχταρά...
3d_cry
Επιστροφές πάντως,δεν δεχόμεθα. :s6vhaha:
Με εσενα ξεπλυναμε την ντροπη του Ντιογκο.. Αν οντως δωσαμε τοσα χρηματα για παρτυ του..
Ναι γιατί περιμένουμε πως και πως τον γατούλη να επιστρέψει:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Reds [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σε θυμαμαι ρε πουστη:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
no offense ετσι;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αλήθεια δεν θυμόμουν να τον είχα πουλέν. :s6vhaha: Ότι έλεγα θετικά ναι το θυμόμουν. Εντάξει μιλάμε και για 6 χρόνια πίσω, εσύ δεν έκανες μαλακίες μικρός; Ορίστε τώρα θα έρθει ο Πανέας και ποιος τον ακούει. mnx:
Για να θυμηθώ τι έγραφα και εγώ για τον χλεμπονιάρη... Α, ναι. Τα χώνω στη διοίκηση ως συνήθως :s6vhaha:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Περα απο την πλακα, πολυ ποιοτικος παιχτης. Σαν ταλεντο ανωτερος, σχεδον απο ολους τους αμ. μεσους που ειχαμε επι μαρινακη, αλλα τον γαμησαν οι τραυματισμοι.Παράθεση:
HΡΘΑ Μ!#$ΝΑΚΙΑ!!!Παράθεση:
Εγώ θυμάμαι ότι ήταν πιο αργός και βασανιστικός απ' το θάνατο.
Eπειδη, τυπε Ρεητζερ, ξεκινουσε με φορα αλλά στην πορεια ειχε 5-6 τραυματισμους κι αργουσε.
(Που τον ξεθαψαμε κι αυτον παλι;;;)
Και ήταν και σκατόφατσα ο Λιουμπομοίρης
ο γιαννης τον ελεγε καθαριστρια.ppnxoxo
Εγώ θυμάμαι ότι ήταν αργός, γλιστρούσε πολύ και όλα αυτά, σε 4-5 παιχνίδια που έβλεπες μέσα στη σεζόν και ΑΝ προλάβαινες να τα πετύχεις και αυτά, γιατί ήταν μονίμως στο συνεργείο...
Μπάλα ήξερε, αλλά και PES να τον βάλεις να παίξει, τη μία θα πάθει τενοντίτιδα στον αντίχειρα, την άλλη κύστη κόκκυγγος, την τρίτη ψύξη στο πρόσωπο, την παρά άλλη ειλεό...
Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή είναι μέσα στα 15 κορυφαία 6ρια στον κόσμο. Ίσως και στα 10.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πού το ξέρεις;
1ον έχουν μείνει λίγα πραγματικά καλά 6ρια.
2ον είναι ο ένας από τους 3 παίκτες που η Μπενφίκα δεν πουλάει με τίποτα γιατί δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει (οι άλλοι 2 είναι ο Ζονας και ο Πίτσι)
3ον Είναι στατιστικά από τους κορυφαίους σε κλεψίματα, κοψίματα, κερδισμένες μονομαχίες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω του το ειπα.:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δηλαδή η Μονακό θα αντικαταστήσει τον Εμπαπέ και δε μπορεί η Μπενφίκα τον κακομοίρη τον Φέισα.....κι όλα αυτά επειδή είναι αμυντικό χαφ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγω νόμιζα οτι τρολαρε ο φίλος, αλλα μετα σοβάρεψε το πράγμα