-
Απάντηση: Φανέλα κυπελλούχου Ευρώπης 2024-2025
Παράθεση:
Σε 10 μερούλες θα ξέρουμε. Μου φαίνεται παπαρια που δεν τις παρουσίασαν όλες μαζί όπως πέρσι.
Όλες οι μεγάλες ομάδες τις παρουσιάζουν μήνες νωρίτερα. Στην Πρέμιερ Λιγκ μάλιστα παίζουν κιόλας με τις καινούργιες την τελευταία αγωνιστική. Κι αν το σκεφτείς αυτό είναι και το πιο συμφέρον από θέμα μάρκετινγκ, εδώ αφήνουν όλο το καλοκαίρι και περνάει νεκρή περίοδος, λες και μας περισσεύουν τα έσοδα.
-
Παράθεση:
Όλες οι μεγάλες ομάδες τις παρουσιάζουν μήνες νωρίτερα. Στην Πρέμιερ Λιγκ μάλιστα παίζουν κιόλας με τις καινούργιες την τελευταία αγωνιστική. Κι αν το σκεφτείς αυτό είναι και το πιο συμφέρον από θέμα μάρκετινγκ, εδώ αφήνουν όλο το καλοκαίρι και περνάει νεκρή περίοδος, λες και μας περισσεύουν τα έσοδα.
Εμείς πέρσι μέσα προς τέλη Ιουνίου νομίζω τις είχαμε παρουσιάσει. Φέτος μου θυμίζει εποχές Κόκκαλη που περιμεναμε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να δούμε τι φανέλα θα φοράμε.
-
Παράθεση:
Στις φωτό που έβαλες, η μπλε ήταν η 2η, όχι η λευκή. Επίσης, άλλη εποχή, άλλη εταιρία. Συνήθως η 3η παίζει ρόλο μπαλαντέρ, όταν υπάρχει πρόβλημα και με τις 2 βασικές. Οπότε όχι δεν είχαμε 1η και 2η με κυρίαρχο το άσπρο. Το ίδιο ισχύει και στην Μπεσίκτας, κατάλευκη και κατάμαυρη είναι οι βασικές της και ασπρόμαυρη η 3η. Εμείς, έχοντας παρουσιάσει επίσημα την λευκή για 2η, αυτομάτως μας οδηγεί με σιγουριά στο ότι στην 1η θα κυριαρχήσει το κόκκινο.
Το 2η και 3η είναι σχετικό. Πάντα επιλέγεται αυτή που κάνει καλύτερη αντίθεση με τα χρώματα του αντιπάλου(&τους παράλογους κανόνες της uefa) και το μάρκετινγκ.
Και η Newcastle που έχει μαύρα μανίκια έχει ως «δεύτερη» πάλι σκούρα (μπορντώ, μπλε και μαύρο σορτς).
Τεσπα, εγώ ποντάρω άσπρα μανίκια και άσπρη πλάτη και -δυστυχώς- κόκκινα σορτς και κάλτσες.
-
Παράθεση:
Εμείς πέρσι μέσα προς τέλη Ιουνίου νομίζω τις είχαμε παρουσιάσει. Φέτος μου θυμίζει εποχές Κόκκαλη που περιμεναμε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να δούμε τι φανέλα θα φοράμε.
Πέρυσι όμως παίζαμε Ιούλιο. Φέτος τα επίσημα ξεκινούν 20-30 μέρες αργότερα.
-
Και τί είναι νυφικό να μη το δούμε πριν το γάμο;
-
Ναι, αλλά δεν θα το βάλει μία φορά...
-
1 Συνημμένο(α)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άσχετο αλλά πήρε το μάτι μου την συγκεκριμένη φανέλα της Σταντάρ και την ζήλεψα λίγο.Θα μας πήγαινε για 2-3.
-
Παράθεση:
Σε 10 μερούλες θα ξέρουμε. Μου φαίνεται παπαρια που δεν τις παρουσίασαν όλες μαζί όπως πέρσι.
καλύτερα..θυμάμαι το μουρμουρητό.
Βέβαια χάρηκε η μικρή μου (8 μηνών τοτε) Απο τότε την μυησα στα ερυθρόλευκα .
Αλλα μπορει να μη μας αρεσαν αλλα συνδυάστηκαν με απίστευτη χρονιά
-
Δηλαδή θα υπάρχει λιγότερο μουρμουρητό με την καθυστέρηση τώρα;
-
Μουρμουρητό εννοουσα στην παρουσίαση στο δημοτικό θέατρο,οταν βγηκαν οι εμφανίσεις ακουγόταν
Ιδού : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Εγώ πάντως το έχω όντως απορία...Υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο που να ανακοινώνει τις φανέλες με το σταγονόμετρο;
Πάντως 2η και 3η που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι πολύ καλές...Ε τι σκατά στην πρώτη πόσο λάθος να την κάνουν, στην χειρότερη θα είνα μια από τα ίδια.
Την 2η πάντως την έχω βάλει στο μάτι να την τσιμπήσω. Από τις πιο ωραίες που έχω δει εδώ και αρκετά χρόνια.
-
Έλα ντε.. εντωμεταξύ να ρωτήσω και κάτι μήπως γνωρίζει κανένας απ τα προηγούμενα χρόνια; Υποτίθεται οι κάτοχοι διαρκείας έχουν κουπόνι έκπτωσης για τις φανέλες. Το οποίο που στο πεος το βρίσκουμε;
-
Παράθεση:
Έλα ντε.. εντωμεταξύ να ρωτήσω και κάτι μήπως γνωρίζει κανένας απ τα προηγούμενα χρόνια; Υποτίθεται οι κάτοχοι διαρκείας έχουν κουπόνι έκπτωσης για τις φανέλες. Το οποίο που στο πεος το βρίσκουμε;
Εγώ που το είχα πάρει σε φυσική μορφή απο τα γραφεία,μου είχαν δώσει ένα μπλοκάκι με διάφορα κουπόνια.Τώρα αν το πήρες σε ηλεκτρονική μορφή είναι ένα καλό ερώτημα.
-
Παράθεση:
Εγώ που το είχα πάρει σε φυσική μορφή απο τα γραφεία,μου είχαν δώσει ένα μπλοκάκι με διάφορα κουπόνια.Τώρα αν το πήρες σε ηλεκτρονική μορφή είναι ένα καλό ερώτημα.
Μονο σε ηλεκτρονική μορφή γινόταν από φέτος
-
Νομίζω από φέτος δεν υπάρχει αυτή η έκπτωση.
-
Παράθεση:
Νομίζω από φέτος δεν υπάρχει αυτή η έκπτωση.
Εγώ νομίζω ότι διάβασα όλο το φυλλάδιο ον-λάιν και στα προνόμια των κατόχων διαρκείας είχε διάφορες εκπτώσεις. Και πήρα τηλ και σε εταιρίες που συνεργάζονται και στην ΠΑΕ και μου μίλησαν λες και ήμουν εξωγήινος.
-
Α, οκ. Έχει έκπτωση. Βέβαια ήταν νομίζω 45 τοις εκατό και τώρα είναι 30.
-
Λείπει το Europa αν είναι όντως η αυθεντική.
-
Παράθεση:
Λείπει το Europa αν είναι όντως η αυθεντική.
Αυτό το σήμα θα έχουμε στο Europa, όπως είχε και η Γουέστ Χαμ πέρσι. Δεν είμαστε σαν τους υπόλοιπους 35, σε παρακαλώ. :s6vhaha:
Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι η Stoiximan, γιατί η Uefa απαγορεύει τις στοιχηματικές για χορηγό.
-
Στις φανέλες των Ρόμα και Γουέστ Χαμ το σήμα είχε και την Ευρώπη.
-
Παράθεση:
Στις φανέλες των Ρόμα και Γουέστ Χαμ το σήμα είχε και την Ευρώπη.
Τι εννοείς "την Ευρώπη";
-
Η διοργάνωση λέγεται Europa Conference League, οι φανέλες της επόμενης χρονιάς των Ρόμα και Γουέστ Χαμ είχαν ολόκληρη την ονομασία στο σήμα. Από τη δική μας λείπει το Europa.
-
Ίσως επειδή από αυτή τη σεζόν θα λέγεται σκέτο conference league.
-
Παράθεση:
Η διοργάνωση λέγεται Europa Conference League, οι φανέλες της επόμενης χρονιάς των Ρόμα και Γουέστ Χαμ είχαν ολόκληρη την ονομασία στο σήμα. Στη δική μας λείπει το Europa.
Ναι γιατί από φέτος θα λέγεται σκέτο Conference League. Καλά εσύ εκεί κόλλησες; :s6vhaha:
Επίσης άλλαξαν και τα logo, αυτό είναι το καινούργιο του Europa.
-
Εμείς όμως πήραμε με απ' όλα και όχι σκέτο.
-
Παράθεση:
Εμείς όμως πήραμε με απ' όλα και όχι σκέτο.
Λες να μη μας αναγνωρίζουν στο Πρωτόκολλο; ppnxoxoppnxoxo
-
Καλά, αν είναι όντως η αυθεντική φανέλα (γιατί άλλος μου έστειλε τη φωτογραφία) θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Κατακτητές του Europa Conference League 2024 αλλά στη φανέλα θα γράφει Conference League winners που όμως θα είναι διοργάνωση του 2025.
-
Και μετά λένε εμένα περίεργο ρε. :s6vhaha:
-
Αυτό δεν είναι θέμα γούστου, είναι τυπική υποχρέωση. Στο μεταξύ, έβαλαν και το καινούριο λογότυπο της κούπας στο Γιουρόπα για να το κάνουν ακόμα χειρότερο, οπότε προτιμώ να πιστέψω πως είναι προσωπικό σχέδιο κάποιου και όχι της ΠΑΕ.
-
Παράθεση:
Αυτό δεν είναι θέμα γούστου, είναι τυπική υποχρέωση. Στο μεταξύ, έβαλαν και το καινούριο λογότυπο της κούπας στο Γιουρόπα για να το κάνουν ακόμα χειρότερο, οπότε προτιμώ να πιστέψω πως είναι προσωπικό σχέδιο κάποιου και όχι της ΠΑΕ.
Δεν είναι της ΠΑΕ τα λογότυπα, είναι της Uefa. Απ' τη στιγμή που η διοργάνωση που θα παίξουμε άλλαξε σήμα και η άλλη που κερδίσαμε ονομασία, δεν είναι λογικό να φορεθούν τα καινούργια; Γιατί έχεις σκαλώσει τόσο ακραία που αφαιρέθηκε το "Europa" στο όνομα, σε τι θα μας επηρεάσει;
-
Για τη νέα κούπα έχεις δίκιο, λάθος μου που την έβαλα στη συζήτηση. Τώρα για το άλλο, μου φαίνεται απίστευα γελοίο να μην υπάρχει το Europa (εξήγησα παραπάνω το γιατί) και αν όντως είναι έτσι, εγώ φανέλα δεν παίρνω :strintz!
-
Παράθεση:
-
-
Προκριματικά, δεν έχει, οι μεταγραφές είναι μυστήριο και δεν ξανοίγεται κανείς μην γίνει ρόμπα, οι φανέλες περάσαν τα στάνταρ, το σήμα το κατάπιαμε...
Ε, δεν θα ασχοληθούμε τώρα με τα τζιβιτζιλίκια πάνω στη φανέλα;;;
Ό,τι συζητάμε, καλό είναι πάντως.
-
Το κούρεμα του Κοστίνια δεν είναι πολύ συμμετρικό. Μας δουλεύουν εκεί στην ΠΑΕ.
-
Δηλαδή η Ρεάλ ας πούμε να βάζει άλλο σήμα για τα Τσουλου και άλλο για τα Κυπελλούχων, αντί να τα έχει όλα σε ένα; :s6vhaha:
-
Παράθεση:
Δηλαδή η Ρεάλ ας πούμε να βάζει άλλο σήμα για τα Τσουλου και άλλο για τα Κυπελλούχων, αντί να τα έχει όλα σε ένα; :s6vhaha:
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
-
Πολύ κόκκινο η νέα φανελα
-
Ιδού η ερυθρόλευκη ριγωτη φανέλα [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Αυτή θα είναι η φετινή ή η επετειακή που θα φορεθεί μια φορά τον Μάρτιο στα 100 χρόνια;
-
-
Έπος και η πρώτη. Επιτέλους και μια με ελάχιστες ρίγες να κάνει την διαφορά.
Ρέστα φέτος η Adidas. Πάλι καλά γιατί φοβόμουν μην μας βγάλουν πάλι κάτι αποκριάτικες όπως πέρσι.
-
χαιρομαι που σας αρεσαν, επιτελους!
-
Βιντεάρα, φανελάρα, Ολυμπιακάρα.
Παράθεση:
Αυτή θα είναι η φετινή ή η επετειακή που θα φορεθεί μια φορά τον Μάρτιο στα 100 χρόνια;
Η φετινή.
-
ομορφη δειχνει η φανελα παρολο που δεν εχει πολλες ριγες,θα θελα μια special made για εμας για ολη τη σεζον και οχι τον Μαρτιο αλλα οκ κιολας κλαιν.
-
Καυλα, όπως την περιμέναμε.
-
Και με κοκκινο σορτσάκι αν κρίνω απο τις φωτογραφίες των παικτών στο site.
-
Έχουν εξαφανίσει το λευκό σορτσάκι το κέρατο μου!!!
-
Παράθεση:
Έχουν εξαφανίσει το λευκό σορτσάκι το κέρατο μου!!!
Μήπως το έχει η μπουτίκ στο Μοναστηράκι;