Δεν νομίζω ότι είναι επιπόλαιος στην τελική επιλογή. Νομίζω είναι έλλειψη ρυθμού. ΑΝ ποτέ παίξει συνεχόμενα παιχνίδια θα τα παίρνει μόνος του
Printable View
Δεν νομίζω ότι είναι επιπόλαιος στην τελική επιλογή. Νομίζω είναι έλλειψη ρυθμού. ΑΝ ποτέ παίξει συνεχόμενα παιχνίδια θα τα παίρνει μόνος του
Ξεκλειδώνω την πίστα στο 5ο επίπεδο.
Μέχρι τώρα, τα παίρνουμε εμείς, με αυτά τα σόλο...
Τι θα γινει Μποκολη θα γραφουμε δυο-δυο για να ξεκλειδωνει η τελευταια σελιδα? Χιωτικος ειναι ο σερβερ?
Θα σου έλεγα ρώτα τον Δημήτρη που είναι και ψυχολόγος, τί μπορούμε να κάνουμε με τα introverted posts που πιστεύουν ότι θα μείνουν μόνα τους για πάντα στη νέα σελίδα... Δεν ξέρω βέβαια, αν σε κάποιο βάθος χρόνου αυτό μας πάει σε σελίδα και ποστ.
Μέχρι δύο συνεχόμενα τον βλέπω. Μετά τον χάνουμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1,2 συνεχόμενα, για την ακρίβεια...
H κινηση του στο γκολ χθες ειναι απο τις καλυτερες που εχουμε δει στην ομαδα σε ευρωπαϊκο ματς. Τρομερη ταχυτητα με την μπαλα. Σε ανοιχτο χωρο δεν παιζεται ο ατιμος.
Μου θυμησε λιγο μια κουρσα του Καστιγιο στο γηπεδο της Σαχταρ καποτε, που κατεληξε σε σεντρα για τον Κωνσταντινου. Πιο δυσκολη αυτη βεβαια, γιατι ειχε αντιπαλους μπροστα του.
Ναι, γιατί ο Ζέλσον τους ξεφορτώθηκε μόνος του, όλους, νωρίς: Μήπως έβλεπες Μένιο εχθές;;;
Το αυτογκόλ που πιστωσανε στον Κωνσταντίνου!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έτρεχε τόσο πολύ χθες που σε κάποια φάση φοβήθηκα για τη ζωή του. :s6vhaha:
Αστο ρε σου λεω, μιλαμε για μαυρο σιφουνα, δεν ξερανε απο που τους ηρθε οι Σουηδοι, ψαχνανε μηπως εχει ανοιξει κανας σταβλος εκει κοντα .Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μιλαμε για κατραπακια
Απόψε ήταν εκπληκτικός πάλι αλλά με τα το 60 έπεσε η απόδοση του λόγω κούρασης θεωρώ....πάντως ποιοτικά όταν έχει κέφια μοιράζει πολλές σακούλες
Πάντα είναι για 60 λεπτά. Αλλά αυτά τα 60 λεπτά όταν είναι καλός είναι εκπληκτικόςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gtakis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αν τον ειχαμε σημερα θα κερδιζαμε,ατυχια.
Τί ατυχία θα κερδίζαμε;
Μπήκε στο 63:30 και σκόραρε στο 63:52
Αργος, τον περνάνε στα σπριντ οι αμυντικοί, παλαίμαχος, μίζα του Μέντεζ. Έτσι πρόχειρα συνοψίζω τις πρώτες σελίδες του θέματος.
Ρε φιλε κοιταξα κ γω, δεν λεμε ασχημα πραγματα εκτος του οτι τραυματιστηκε τοτε , μονο καλα λογια λεμε στο θρεντ του κυριως , αυτο ειναι απο την πρωτη σελιδα, μη βλεπεις παντου Κασσανδρες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Περιμεναμε και τον κοντουλιακα τοτε κ ηταν τεταμενα τα νευρα.
Ναι βρε από το μυαλό μου το βγάζω.
και να το ειπαμε καλα καναμε και το ειπαμε. Μας ειχε μαθει ο Μαρινακης σε μιζες και μουτσους. Οποτε εχει λογικη να αμφισβητουμε μεταγραφη που δεν εκανε καριερα που θα επρεπε λογω τραυματισμων. Ποσα κουτσα άλογα εχουμε δει να ερχονται και να τους παρουσιαζουν σαν το αλογο του Γκανταλφ;
Και ο ζελσον συχνα τραυματιζεται το βλεπουμε αλλα τουλαχιστον παιζει καλα και δεν μας νοιαζει.