Απάντηση: Βαγγέλης Μάντζαρης
Παράθεση:
Δε με νοιαζει τι θα ζηταει σε 4 χρονια. 300.000 που του προτειναν ειναι πολυ λιγα για παιχτη που θεωρειται οτι εχει ενεργο και σημαντικο ρολο στην ομαδα.
Του χρονου που θα τη κανει κι ο ντανστον να μαστε ετοιμοι να βρουμε κ γι αυτον κουσουρια να χρυσωσουμε το χαπι.
Sent from my iPad using Tapatalk
δηλαδη ειναι κουσουρι που λεω οτι ΔΕΝ σκοραρει?
400 δεν ηταν τον χρονο η προταση?
Αν ζητησει τπτ παλαβα κ ο Ντανστον ολα μπορουν να γινουν!
Παράθεση:
Εγω ξερω οτι ο βαζελος κρατησε προπονηταρα και παιχταραδες για χρονια. Ξερω οτι ο Μπατιστ ελεγε οχι σε τρελλα λεφτα για να μεινει στο βαζελο.
Κι εκεις μια φορα μετα απο 15 χρονια καναμε ομαδα και τη διαλυουμε.
Αλλα ολα κ ολα..οι προεδορι θα χουν να λενε οτι δε πιαστηκαν μαλακες.
Ποια χρονια το καταφερε αυτο βρε Μαργαριτα? Διοτι εγω ξερω πως οταν ο Ομπραντοβιτς ζητησε 2 ακατεβατα εσφιξαν οι κωλοι. Εννοια σου και αν και εμεις στις καλες εποχες προ κρισης, με ελαχιστη φορολογια κτλ θα τους κρατουσαμε ολους για πλακα.
δεν με νοιαζει ο μαντζαρης, δεν με νοιαζει ο περπερογλου, δεν με νοιαζει ποσα θελουν να δωσουν οι αγγελοπουλοι. και πολλα εχουν δωσει. το θεμα ειναι ομως η ομαδα, αυτη με νοιαζει, και ετσι ομαδα που να πρωταγωνιστει σε ελλαδα και ευρωπη δεν κανουμε.
ας φυγει ο μαντζαρης, μα το θεο δεν δινω δεκαρα, αλλα εμενα δεν με νοιαζουν οι υπεραξιες, ουτε αν θα πιαστουν κοροιδα οι αγγελο, με νοιαζει τι ομαδα θα εχουμε του χρονου.
αν βρουν καλυτερους παιχτες απο αυτους που εφυγαν με λιγοτερα λεφτα μαγκια, αλλα αυτα δεν γινονται. εφτιαξες μια ομαδαρα, επρεπε να τη διατηρησεις, φυσικα αλλοι πληρωνουν, αλλα εδγω ξενερωνω.
Εγω ξερω οτι απο την ομαδα που πηρε το πρωτο ευρωπαικο και το πρωταθλημα εχουν μεινει μονο ο Σπανουλης, ο Σλουκας και ο... Κατσιβελης.Και μιλαμε πριν 2 χρονια μονο.
Οκ, αυτη ειναι η πολιτικη, αλλα ξερουμε πλεον οτι το 99% των παικτων θα καθονται μαξιμουμ 2 χρονια στην ομαδα.
Παράθεση:
Ποια χρονια το καταφερε αυτο βρε Μαργαριτα? Διοτι εγω ξερω πως οταν ο Ομπραντοβιτς ζητησε 2 ακατεβατα εσφιξαν οι κωλοι. Εννοια σου και αν και εμεις στις καλες εποχες προ κρισης, με ελαχιστη φορολογια κτλ θα τους κρατουσαμε ολους για πλακα.
τι λες τωρα ρε γιαννη; δεκα χρονια ειχαν σταθεροτατο κορμο και για καθε παιχτη που εφευγε επαιρναν ενα καλυτερο.
αλλα το θεμα μου δεν ειναι ο βαζελος αλλα εμεις.
χιλια δικια εχουν οι αγγελοπουλοι, αλλα η ομαδα αποδομειται, και δεν γινεται να χαιρομαστε με αυτο.
Παράθεση:
Δε με νοιαζει τι θα ζηταει σε 4 χρονια. 300.000 που του προτειναν ειναι πολυ λιγα για παιχτη που θεωρειται οτι εχει ενεργο και σημαντικο ρολο στην ομαδα.
Του χρονου που θα τη κανει κι ο ντανστον να μαστε ετοιμοι να βρουμε κ γι αυτον κουσουρια να χρυσωσουμε το χαπι.
Για παιχτη ενεργο με σημαντικο ρολο στην ομαδα που ειναι 22 χρονων, τα 300 τον χρονο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ Μαργαριτα. Δεν εχουμε συναισθηση μαλλον για τι λεφτα μιλαμε. 1.3 εκατομμυρια για 3 χρονια και δεν ειναι καλη η προταση???? εχουμε παλαβωσει? δηλαδη αν σκασει προταση απο την Κινα για τον Μαντζαρη 2 εκατομμυρια ετησιως, παει να πει πως οι Τουρκοι δινουν λιγα?? Λιγο λογικοι να ειμαστε παιδια. Και να μην ξεχνατε ποτε τους χιαστους του παιδιου. Την χρονια μπορει να την εβγαλε αλλα παιχτη στα 22 του με τετοιο τραυματισμο δεν τον λες και κελεπουρι
Παράθεση:
δεν με νοιαζει ο μαντζαρης, δεν με νοιαζει ο περπερογλου, δεν με νοιαζει ποσα θελουν να δωσουν οι αγγελοπουλοι. και πολλα εχουν δωσει. το θεμα ειναι ομως η ομαδα, αυτη με νοιαζει, και ετσι ομαδα που να πρωταγωνιστει σε ελλαδα και ευρωπη δεν κανουμε.
ας φυγει ο μαντζαρης, μα το θεο δεν δινω δεκαρα, αλλα εμενα δεν με νοιαζουν οι υπεραξιες, ουτε αν θα πιαστουν κοροιδα οι αγγελο, με νοιαζει τι ομαδα θα εχουμε του χρονου.
αν βρουν καλυτερους παιχτες απο αυτους που εφυγαν με λιγοτερα λεφτα μαγκια, αλλα αυτα δεν γινονται. εφτιαξες μια ομαδαρα, επρεπε να τη διατηρησεις, φυσικα αλλοι πληρωνουν, αλλα εδγω ξενερωνω.
ουτε εγω ρε λιακο αλλα επειδη βλεπω οτι ο βαζελακος το παει υπουλα το πραγμα μου την εχει δωσει!
κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου!
Παιδια, 24 ειναι ο Μαντζαρης.:-P
Παράθεση:
τι λες τωρα ρε γιαννη; δεκα χρονια ειχαν σταθεροτατο κορμο και για καθε παιχτη που εφευγε επαιρναν ενα καλυτερο.
αλλα το θεμα μου δεν ειναι ο βαζελος αλλα εμεις.
χιλια δικια εχουν οι αγγελοπουλοι, αλλα η ομαδα αποδομειται, και δεν γινεται να χαιρομαστε με αυτο.
Αλλο πραγμα λεω Ηλια...Ρωτησα την Μαργαριτα ΠΟΙΑ χρονια καταφερναν αυτο το πραγμα θελοντας να πω οτι το καταφερναν οταν οι εποχες ηταν ΑΛΛΙΩΣ, προ κρισης, με μικρη φορολογια κτλ. Δεν το αρνηθηκα οτι κρατησαν κορμο, την εβαλα απλα να θυμηθει ποτε το εκαναν. Οταν εσφιξαν τα πραγματα το προτζεκτ δεν μπορουσε να συνεχιστει. Αν εμεις λοιπον την ομαδα του 2012 την ειχαμε το 2008 για παραδειγμα, θα ριζωναν ολοι. Ποσα δινεις ΤΣΣΚΑ για τον Χαινς? 1.2? Παρε 1.5 παιδι μου.
Παράθεση:
ουτε εγω ρε λιακο αλλα επειδη βλεπω οτι ο βαζελακος το παει υπουλα το πραγμα μου την εχει δωσει!
κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου!
να παει να γαμηθει ο μαλακας ο μαντζαρης. αλλα δεν ειναι ο μονος. εκει ειναι το προβλημα. πανω που πηγαμε να παρουμε τα πανω μας σε αυτο το τμημα, φτου κι απ'την αρχη.
Παράθεση:
Ναι ρε γιαννη δε μπορε να συνεχιστει αλλα μεχρι τοτε ειχανε 5 ευρωλιγκες και 15 εγχωριους τιτλους ξερω γω...
Ασχετο με αυτο που λεμε:s6vhaha:
ο ματζαρης που ηταν οταν μας τον ακουμπαγε ο τρακης? ενας χαμαλης ειναι δεν σουταρει , πασαρει μετρια , κατεβαζει μπαλα μετρια , στο καλο με το καθε αρχιδακι που την ειδε τζορνταν
Παράθεση:
Οχι ρε συ γιατι ασχετο? μιλαμε για μπατζετ..σου ειπα οτι ο βαζελος κραταγε τον κορμο του κ μου λες ναι αλλα οταν σφιξαν τα πραματα στην ελλαδα αλλαξαν πολιτικη. Και σου λεω ναι ισχυει αλλα αυτοι προλαβανε να ζησουνε το μεγαλειο και να ναι επι χρονια αφεντικα. Εμεις δυο ρημαδοχρονιες χαρηκαμε.
Moυ λες οτι δεν μπορουμε να κραταμε τους παιχτες μας οπως ο βαζελος. Σου λεω πως δεν τους κραταμε γιατι τα πραγματα αλλαξαν και καποιοι δινουν περισσοτερα. Μου λες οτι οι αλλοι ομως προλαβαν και πηραν τιτλους. Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?:s6vhaha:
Και το παραδοξο ειναι οτι τοτε που δεν παιρναμε τους τιτλους σκαγαμε κατι συμβολαιαρες 3 εκατομμυριων ετησιως, 3.5, 2.7 και δεν συμμαζευεται. Και κραταγαμε τα παντα να ουμ. Εκει, ριζωσε η μυτη του Παπαλουκα στο ΣΕΦ.
κανονικα τα αδερφια αν δεν ειναι μαλακες πρεπει να τον τιμωρησουν , να δεις ποσο θα παει το κασε του
Ειμαι εγω Αγγελοπουλος, σκαω 3 στον Παπαλουκα, σκαω 2.5 στον Βουισιτς, 4 στον Τσιλντρες, 2 στον Μπουρουση, τα παντα ολα λεμε. Και παιρνω τα @@ μου απο τιτλους και βγαινει το βλαχαδερο ο Μπουρουσης να με λεει και μαλακα? Ε οχι ρε παιδια, 1.2 στον Μαντζαρη για 3 χρονια και αν του αρεσει.
*Αν τελικα μεινει θα σας βαλω εσας να τα σβησετε ολα:s6vhaha: