Αθλια η εθνικη και το φαγαμε
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Αθλια η εθνικη και το φαγαμε
Σπανε το γηπεδο οι βοσνιοι
ΒΑΛΤΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑΑΑΑ
Δεν υπάρχει κίνηση απ' τα εξτρέμ (τα ποια?), χρειάζεται αλλαγές άμεσα. Ο Φορτούνης που είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει, πέφτει συνέχεια όπως είναι μαθημένο το μαλακισμένο και ο Σουηδός δεν συγκινείται από τέτοια. Κι αν δεν βάζεις και τις ελάχιστες ευκαιρίες που θα έχεις (βλέπε Μήτρογλου), ε γάμα τα..
Εμφανως καλυτερη ομαδα η Βοσνια,τσουρμο η δικη μας,εχει απλωθει στο γηπεδο σαν τραχανας.
Που παμε με μανταλο και μανιατη στα χαφ... α και σταφυλλιδη... ημαρτον
Δοκαρι ο Φορτουνης
Έγινε και ο Καρνέζης πλαταράς. Τι, μόνο ο Νικοπολίδης θα ήταν? :)
Τι έβγαλε ρε μαλάκα γαμώ. Έχουμε και ατυχία μέσα σ' όλα, το γκολ τους ας πούμε μπαίνει 1 φορά στα 5 χρόνια.
2η κίτρινη για θέατρο στον Τζέκο ήταν αυτή, αλλά είναι ο Τζέκο. Όπως κι ο Πιάνιτς έπρεπε να χει πάρει κίτρινη στο 1ο ημίχρονο και για θέατρο και για χέρι. Και στα 2 τους έδωσε κόρνερ. Έχουν και κωλάρα..
Α ρε Μήτρογλου τρόμπα...
Καλά Κωστάκη, μέχρι να κουνηθείς ξημέρωσε. 2 τετ-α-τετ χαμένα, αν είναι δυνατόν..
Φίου ....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τέτοιο πάγκο ο Καρέλης, ένας παίκτης που όπου έχει παίξει σκοράρει πολύ συχνά και έχουν πάρει φανέλα βασικού κριάρια σαν τον Μάνταλο. Άντε γαμίδια..
Τι κάνουν τα μαλακισμένα? Άντε γαμώ τη Βοσνία σας γαμώ πουστρότουρκοι
Τον ξεβρακωσε ο μαλακας
ΤΙ ΕΔΩΣΕ!!!!!!
Εντάξει αυτοί ξέρουν τι κάνουν, 0-1 είναι στα παπάρια τους που έχει 10 λεπτά διακοπή το ματς. Με τους Βέλγους παίξανε, φορ είναι ο Τζέκο, αντιθέτως για μας όλα μείον είναι.
Δυστυχως
Ο ηλίθιος ο Παπαδόπουλος πήγε κι έβρισε τον τέταρτο, σε μια φάση που θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω σίγουρα. Εύγε μαλάκα κι εσύ..