Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
σε ευχαριστω παρα πολυ, να'σαι παντα καλα και οτι επιθυμεις φιλε μου..!!!
Printable View
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
σε ευχαριστω παρα πολυ, να'σαι παντα καλα και οτι επιθυμεις φιλε μου..!!!
σε ευχαριστω πολυ..!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χάπι μπέρθντεϊ Τόμας. Υγεία φίλε...
ευχαριστω ελευθερια και εσυ οτι επιθυμεις, με υγεια πανω απ'ολα..!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ευχαριστω πολυ, και εσυ οτι επιθυμεις..!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RedHacker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
καλα εσενα θα σε ευχαριστησω και εις διπλουν αφου μου αφιερωσες και ολοκληρη αστρολογικη προβλεψη..!!
Να'σαι καλα ελενη μου, και εσυ οτι επιθυμεις με υγεια και τα αλλα ερχονται...!!
Υ.Γ: Μαυρα και αραχνα τα βλεπω τα πραγματα ετσι οπως τα λεει..!!:D
σε ευχαριστω παρα πολυ αδαμαντια, και εσυ οτι επιθυμεις..!!!Ναι αλλος ενας χρονος στην πλατη μου..!!:DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
σε ευχαριστω πολυ πανο να'σαι καλα!!..!! Ετσι πανω απ'ολα και μετα ακολουθουν τ'αλλα..!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χρόνια πολλά Θωμάκο!
Χρονια πολλα Θωμά.
Και καλά μυαλά σε όλους. Τα κάνατε μουνί για να μαθουμε ποιος γαμιέται, πόσο και πως;
Αυτό το έλεγα στο συγχωρεμένο τον πατέρα μου όταν έκλεινα τα 20-21 ... και με κοίταγε με γουρλωμένο μάτι λέγοντας: "στου κρεμασμένου το σπίτι, δε μιλάμε για σχοινί".<mad?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ttg_red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Βλέπεις το μάτι μου; 3d_gal
ppnxoxo
Xρόνια Πολλά Θωμά. Ότι επιθυμείς:)
Θωμα πολυχρονος!
Χρόνια Πολλά ρε μάγκα!!:D
Πολυχρονος οτι καλυτερο ευχομαι
σε ευχαριστω πολυ δημητρη, και εσυ οτι επιθυμεις..!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
σε ευχαριστω πολυ σακη, και εσυ οτι επιθυμεις..!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ωχ οντως γυαλιζει πολυ...!!:DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ευχαριστω πολυ σακη, και εσυ οτι επιθυμεις φιλε με υγεια πανω απ'όλα..!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]