-
Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική
Από χθες το βράδυ σας τα έχω δώσει τα ονόματα, Μπάτης και Σαμόλης για επικοινωνία και Τύπο. Και θα έρθει και κάποιος απ' όξω για τα τεχνικά. Δεν ξέρω αν μπήκε ο Καραπαπάς γενικός διευθυντής, αλλά λογικά θα είναι προσωρινό. Και το "γενικός διευθυντής" δεν λέει και τίποτα, εδώ ήταν αντιπρόεδρος.
-
Και μενα παντως με εχει προβληματισει ο Μαρινακης για το που θα ασχολειται περισσοτερο απο τοτε που τον ειδαμε στον τελικο των μπαραζ να κανει προσευχες και να φιλαει εικονισματα
-
Ο χοντρός παντελονιάζει τα 30εκ του Ολυμπιακού, αλλά τα 200 της Νότιγχαμ θα τα επενδύσει κανονικά. Τι δεν καταλαβαίνετε; #FuckLogic
-
Λεφτά δεν ξέρω πού και πώς θα βάλει αλλά με τη Νότιγχαμ δεν ασχολείται, γι αυτό ανέβηκαν. Έχει αφήσει τη διαχείριση της ομάδας σε ανθρώπους που ξέρουν. Μακάρι να πάψει να ασχολείται και με τον Ολυμπιακό και να σταματήσει να προσλαμβάνει/προβιβάζει αγαπημένα του παιδιά.
-
Εγώ πάντως δεν θα καταλάβω από που πηγάζει αυτή η άποψη ότι δεν γουστάρει να ασχοληθεί με τον γαύρο. Τότε γιατί τον πήρε τον σύλλογο; Οποιοδήποτε κίνητρο κι αν έχει, ας πούμε την πολιτική, πώς θα πετύχει τα σχέδιά του, έχοντας τον κόσμο της ομάδας εναντίον του ή όταν θα τον έχουν θεό;
Πραγματικά αυτές οι καφενειακές απόψεις του "θα πετάξω την μαλακία μου και έτσι είναι, τέλος" μου τινάζουν τον εγκέφαλο. Ακόμα πιο αστείο, το ότι λένε και το πιστεύουν, ότι ένας εφοπλιστής τέτοιου μεγέθους ψάχνει να παντελονιάσει 30εκ (στο τσακίρ κέφι για τα ταμεία, γιατί τελευταία μας τέλειωσαν κι αυτά). Εν τω μεταξύ τις 3 ΑΜΚ να βάλουμε μόνο (και τίποτα άλλο), μαζεύονται 90εκ.
-
Πάντως ο,τι έχει ακουστεί ως τωρα , εκτός Αραμπι, είναι για να κλαίμε
Μακαρι να αλλάξει...
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις για να αξιολογησω το ποσο σημαντικη ειναι καθε διοικητικη θεση ή το ποσο ταιριαστος ειναι καθε υποψηφιος. Ομως ειναι λιγακι ανησυχητικο οτι υπηρξαν μαζεμενες αποχωρησεις ανθρωπων, που εργαστηκαν πολλα χρονια στην ομαδα. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
-
Παράθεση:
Δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις για να αξιολογησω το ποσο σημαντικη ειναι καθε διοικητικη θεση ή το ποσο ταιριαστος ειναι καθε υποψηφιος. Ομως ειναι λιγακι ανησυχητικο οτι υπηρξαν μαζεμενες αποχωρησεις ανθρωπων, που εργαστηκαν πολλα χρονια στην ομαδα. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Ο Μοντεστό πάει για περισσότερα λεφτά, ο Μπερλουσκόνι βρήκε καινούριο παιχνίδι και σκορπάει. Ο Γαβαλάς είτε υπήρχε, είτε όχι, μαριονέτα ήταν στο επικοινωνιακό. Η Σουλούκου για κάποιο λόγο μαζί με τα δικαστικά (στα οποία θα συνεχίσει), είχε αναλάβει και γενικό αρχηγηλίκι. Τι απ' όλα αυτά σου φαίνεται περίεργο και θα 'θελες να μην αλλάξει;
-
Βέβαια, αυτό, που στείλαμε σχεδόν όλο το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο πάνω από τον προπονητή για μετάθεση, αλλά μεταγραφές κάνουμε κανονικά μπορεί να εξηγηθεί κάποτε, σε κάποιο μεταπτυχιακό εφαρμογών ψυχολογίας στην επιχειρηματικότητα...
-
Παράθεση:
Βέβαια, αυτό, που στείλαμε σχεδόν όλο το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο πάνω από τον προπονητή για μετάθεση, αλλά μεταγραφές κάνουμε κανονικά μπορεί να εξηγηθεί κάποτε, σε κάποιο μεταπτυχιακό εφαρμογών ψυχολογίας στην επιχειρηματικότητα...
Διδακτορικο ψυχικων ασθενειων στην επιχειρηματικοτητα,πιο πιθανο..
-
Αφου είχε πει ο Καραπαππάς πως έχει γίνει όλος ο σχεδιασμός καιρό τώρα και απλά υλοποιείται.
-
Υλοποιειται ο σχεδιασμος κατα το ημισυ.Εφυγαν οι παραγοντες που ηταν να φυγουν,αλλα δεν αντικατασταθηκαν απο καινουργιους.
-
Παράθεση:
Υλοποιειται ο σχεδιασμος κατα το ημισυ.Εφυγαν οι παραγοντες που ηταν να φυγουν,αλλα δεν αντικατασταθηκαν απο καινουργιους.
Μιλάω για το μεταγραφικό σχεδιασμό. Γιατί να μην μπορεί να προχωρήσει χωρίς "αθλητικούς διευθυντές" αν έχουν εδώ και καιρό βρεθεί οι στόχοι και έχουν γίνει ακόμα και συζητήσεις με τους ατζέντηδες;
-
Οπότε η επόμενη ερώτηση είναι "ποιός τους βρήκε τους στόχους"; Αν δεν ήταν αυτός, γιατί ήταν ακόμα εδώ;
Αν ήταν αυτός και έγιναν δεκτές οι προτάσεις του, γιατί να φύγει;;;
Μη δίνετε σημασία - ένα παιχνίδι με ερωτήσεις σχεδίαζα πριν...
-
Ήταν αυτός μαζί με τους υπόλοιπους και φεύγει γιατί πάει να δουλέψει για το Σίλβιο θεωρώ, έτσι πρόχειρα.
Κι εγώ έτσι απαντάω χάριν συζήτησης μέχρι να ξυπνήσει κανένας άλλος. [emoji16][emoji16]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
-
Ολοι στον Σιλβιο θα πανε;Παιδομαζωμα κανει ο καβαλιερε;;Εμας δε μας εκανε;
-
Έλα ντε; Να μην έχουμε καν σκεφτεί να πάρουμε τον Σίλβιο;;;
-
Μόνος υποψήφιος για την προεδρία της σουπερλιγδ φέτο ο Βαγγέλας.
-
Τι νούμερα υπάρχουν σ' αυτή την κοινωνία ρε πστη μου... Κονομάω από την δουλειά μου 10 φράγκα και ο άλλος αναρωτιέται τι νόημα έχει να βγάλω άλλα 30 αν μπορώ να κλέψω νομότυπα
-
Ποιός βγάζει υπότιτλους εδώ;;;