Καλέ ακόμα δεν ήρθε δαύτος και θέλει να φύγει;; :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Καλέ ακόμα δεν ήρθε δαύτος και θέλει να φύγει;; :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ελα μωρε ασχολουμαστε με το τι ειπε ο τεντοπανάς;
Μάλλον ήρθε στο βάζελο για πάρει εκδίκηση από την Τσέλσι. Έτσι και αλλιώς ο ποα είναι η νέα Τσέλσι, μέχρι και Αμπράμοβιτς έχει.:s6vhaha:Παράθεση:
«Είμαι 53 ετών και έχω ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μου για να πάρω εκδίκηση για ότι συνέβη στην Τσέλσι. Θα φτάσει αυτή η στιγμή, μόλις αναλάβω έναν μεγάλο αγγλικό σύλλογο. Είμαι βέβαιος γι΄ αυτό», δήλωσε ο Τεν Κάτε.
ειχε θελεις να πεις.γιατι απο τα 80 εκ.ευρω μπατζετ πεσανε στα 20.
Ο βάζελος πήρε καλό παίχτη στο μπάσκετ τον Ντρού Νίκολας. Καλός σουτερ θα τον βοηθήσει στην περιφέρεια αλλά εξακολουθεί να μην ενισχύεται κάτω από τη ρακέτα.... Καλά δε βλέπουν ότι μόνο με Μπατσιστ δε γίνεται; :whatever:
πήραν τον φωτση και τον πέκοβιτς
Ναι...νομίζω ότι τώρα μόλις κουνήθηκε μια τρίχα από τα @@ του Σοφοκλή :-P
Με το τέλος της παρουσίασης του Χένκ Τεν Κάτε ο Νίκος Πατέρας μίλησε στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν και παρουσιάστηκε επικριτικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που ταλανίζουν γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αρχικά αναφέρθηκε πως του αρέσει ο Τεν Κάτε γιατί έχει νοοτροπία νικητή και αυτό θα το περάσει και στους ποδοσφαιριστές και την συνέχεια εξαπέλυσε την επίθεση του.
«Ευελπιστούμε να παιχτεί καθαρό ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο και όχι μέσα από παράγκες περίπτερα και...κιόσκια.
Ξέρουμε πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο καλή ομάδα και να διαθέτεις υπάρχουν πάντα και οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι καλός άνθρωπος και αρκετά διπλωμάτης αλλά δεν γίνεται έτσι. Είναι σαν να είσα στο Υπ. Εξωτερικών όπου οι μισοί είναι διπλωμάτες και οι άλλοι μισοί επιθετικοί. Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και όποιος τολμήσει να τα βάλει με τον Παναθηναϊκό θα με βρει μπροστά του».
Οταν ο πρόεδρος των «πράσινων» ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να τα βάλει με το παρασκήνιο, απάντησε «Εγώ είμαι πανέτοιμος, οι άλλοι δεν ξέρω αν είναι έτοιμοι να με αντιμετωπίσουν».
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χαράσσει εκτός της νέας αγωνιστικής ταυτότητας της ομάδας και της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει ο σύλλογος απέναντι σε όποιον προσπαθεί να «κάνει παιχνίδι» σε οποιοδήποτε άλλο μέρος εκτός του γηπέδου.
Οι παραπάνω δηλώσεις εντάσσονται στην λογική που μας έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα οι «πράσινοι». Ολομέτωπη δηλαδή επίθεση προς όλες τις κατευθύνσεις.
Εκτός από την αγωνιστική ενίσχυση, με «αρπαγές» ποδοσφαιριστών μέσα από τα χέρια του «αιωνίου» θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να επαναληφθούν τακτικές του παρελθόντος, που έκριναν τους τίτλους παρασκηνιακά και εξωαγωνιστικά.
Ξεκάθαρο το μήνυμα του προέδρου του Παναθηναϊκού προς τον «Πατερούλη» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
"Αν μπορείς να μας κερδίσεις να το κάνεις μέσα στο γήπεδο"
:whatever: :whatever: :whatever:
Ώπα παιδιά... Τώρα μίλησε ή έκλασε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αυτος ειναι προεδρος!! Εχει τοσο θορυβηθει ο Σωκρατης που δεν λεει να ξεκολλησει απο τη Μυκονο για να ερθει στην Αθηνα!:-P
αααααααααααααααα..........τι αντρας!ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Πάντως εγώ κάνωντας μια βόλτα από τα βαζελικά φόρουμ διαπίστωσα πως πιστεύουν ότι με τον Καράτε τεν Κάτε θα γίνουν μπάρτσα και ότι θα παίζουν μπαλάρα παίρνωντας τα πρωταθλήματα για την πλάκα τους, μόνο που δεν ξέρω με τι παίκτες θα το κάνουν αυτό...
Μεγάλε μην ασχολείσαι καν με την πάρτυ τους. Αυτοί κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανακηρύσσωνται από μόνοι τους πρωταθλητές.
Οντως εχει χορτασει πρωταθληματα στην καριερα του ο Τεν Κατε και θα παρει και τωρα!:-P:-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rejosa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ειναι απλο ανοιγεις το PS2 βαζεις PRΟ08......περιμενεις να φορτισει.....πατας ενα οποιοδηποτε κουμπι......πηγαινεις edit...... πατας edit player........ διαλεγεις τον λαγοφλωριακο........... και τους αλλαζεις ολα τα χαρακτηριστικα και στατιστικα.........:(-so lol-):Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rejosa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από red.empire7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ακόμα και αν τους αλλάξει τα χαρακτηριστικά με παίκτες σαν του βάζελου ούτε τον Ατσαλένιο δεν κερδίζεις :s6vhaha:
Παράθεση:
Κοίτα να δεις καλε μου Stev Ντούζε...έεεε κύριε πατέρα,έχεις δίκιο ναι,εμείς δεν μπορούμε να σε αντιμετωπίσουμε στα ίσια.Το παραδεχόμαστε.Όμως θα φέρουμε έναν αντίπαλο στα κυβικά σου να παλέψετε................... ton παπασουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κύριε Πατέρα
Αυτός θα ασχοληθεί μαζί σου γιατί εμείς έχουμε σοβαρές δουλειές!!!!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο καταλληλότερος νομίζω είναι αυτός:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:whis:
τι λες βρε παπαρα.....ακομα δεν βγηκες απο το αβγο σου,δεν ξερεις που ειναι τα γραφεις της επο θελεις να παρεις και το παρασκηνιο.
ο σωκρατες θα σου χωσει μια σφαλιαρα που δεν θα την πιστευεις....