Σφαξε τον πουστη!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yulin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Σφαξε τον πουστη!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yulin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
για παράταση έχει καλώς αρκεί μην πάμε penalty δεν μας έχω για εκεί
αγοραστε τον Αγλλο μωρε μουνποπανααααααααααα
Τα χω σπασει όλα!!!!!!!! Ο ~~~~~~~ ο Αγγλος θα μου πάρει καινούργιο τραπεζάκι για το αλόνι!!!
Εύχομαι και στον Κυργιάκο ταχεία ίαση και επιστροφή στα γήπεδα!Παράθεση:
Αυτα τα καριολια οι αμυντικοι μας πυο ειναι σημερα; Με ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ειμαστε στο 3-3 επειδη ο Αγγλος τα εχει ΠΕΛΩΡΙΑ
Δεν υπάρχει το αποψινό.
Έτσι μωρή ομαδάρα! Απόψε με κάνεις περήφανη!!!
Γαμω το σπιτι σου μουνοπανο γαμω το μουνι της μ.... καργιολη Κυργιακο
Παιδια χιλια συγνωμη δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα, εχω πεθανει 10 φορες με αυτη την ομαδα μας. Οποτε και δεν ξερω αν το γραψατε, συγνωμη και παλι για την επαναληψη αν υπαρχει!!
Αλλα θα μεινω στον πανηγυρισμο του Γκαλετι!!!!
bow_allbow_allbow_all
ένα γκολ ο Αβραάμ και θα έχει κάνει 2 καλά σήμερα!
Λοιπόν πάμε για την κούπα τώρα και τα λέμε μετά. Α και κάτι άλλο. Τι μπάσκετ και μ@λακίες, να ποιος είναι ο βασιλιάς των σπορ :wor:
Μια λεξη μονο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Νταρμπισαιρ.
Ψήνεται το γκολάκι και στην παράταση...
λιγη σοβαροτητα στην αμυνα να ειχαμε θα ειμασταν ηδη κυπελλουχοι...
εγω τα κλεισα, ηπια τα χαπια μου και εβγαλα τις μπυρες να πιω να ξεχασω!!!!!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Ρε μαλακισμενα, αμπαλα γαμω καταλαβαινετε τι φανελα φορατε;
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΟΡΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΖΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 3Ο ΓΚΟΛ !!!!
Δεν τον είδα ρε γαμώτο, έβλεπα τον δικό μου. Πάλι ήρθε η γειτόνισσα να δει τι έπαθα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ Σ ΑΡΕΣΕ?????